evet multicim benimki yengeççç inatçı değildir bağırır çağırır ama en fazla 10 dk sonra dediğime gelirgünaydın kızlar
pepeti sunny abla sirkeci sizin oular da mı yengeç
benimki de yengeç evet bana çok düşkün evet dibimden ayrılmaz bir dediğimi iki etmez
ama benimki de inatçı yahu
benim baba tarafım inatçıdır hatta yengeler der (soyadımızı kullanıp) inadı var bunlarda diye o kadar fenayız
ama benimki bazen neredeyse benim kadar inatçı oluyor
gerçi yükseleni akrep ondan sanırım
hepsinin fena olduğunu düşünmem lazımdı
gözün aydın
ben hep derim zaten benden uzak Mısır'a sultan olsunlar diye
sirkeci bu dambılı yarım kilo kullansak olur mu
Adana da nerden bulcam bilemedim
su şişesi kullanırım bi de benim bilekler ince kollar güçsüz 1 kilo ağır gelir gibi geldi
bu arada ben hala başlayamadım
jillian topiğini okuyorum şimdi sizi de görünce gaza geldim
akşama ben de başlayayım nasıl olsa bu hafta sonu buradayım
bi de sen beni azarlasana yarın dün yattım yapmadım dersem
söz alınmam
evet multicim benimki yengeççç inatçı değildir bağırır çağırır ama en fazla 10 dk sonra dediğime gelir
dambılıda ben hepsi buradadan 7 tl ye aldım 2 tane kum torbası böle ayak el bileğine bağlıyorsun öle hareket ediyorsun yürüyorsun vs vs tavsiye ederimmm ucz zatenn
ben hep 1 kg ile çalışıyorum çünkü dambıl kaldırdıkça ağırlaşan bi şey laptop gibi düşünsağol pepeti
4,5 liraya buldum hepsi burada da
kargo da bedava
sirkeci 1 kilodan sonra kaç yapıyoruz
onu da alayım
hepsi beraber gelsin en güzeli
kizlar selinden haberiniz varmitopik baskani olaraktan öncelikle farmasiye ama aslinda hepinize soruyorum.
selin doğurmuş olmalı, perşembe gidicem diyordu. allah yardımcısı olsun, bir avazda kurtulsun inşallah:18::18::18:
o kadar güzel telaslarki bunlar selinn Allah herkese nasip etsin dileyene tekrar nasip etsinndoğuramıyorum:)
istiorum çabalıyorum olmuyo:)
sabah doktora gittim bebişin kalp atışları iyiymiş hiçççççç sancım yok açılmam hala 2 cm ilerlemiyo
doktorum bekleme hakkımı kullanmak istiorum pazartesiye kadar bekleyekim dedi peki dedim
az bişey sancım olsa suni sancı vercekmiş ama yok bişe şimdi versem çok zorlanırsın bebk dayanamz strese girer dedi
plesantan dayanır dedi pazartesiye kadar:) dedi
peki dedim bilen sizsiniz güveniorum size dedim:)
bende eve geldim kahvaltı yaptım aldım elime süpürge otura otura olmaz haldır haldır ev süpürdüm baktım yok bişe
kaynanyla annemde yardım etti ortalığı topladık
şimdi mutfakta muhteşem ikili çörek yapıolar:)
öğleden sonnada yürüyüşe gitcem plates topunda hafif hafif zıplıorum hurma yiyorum
olmuyo bi türlü:)
sıpa rahat yerinde:)
kizlar selinden haberiniz varmitopik baskani olaraktan öncelikle farmasiye ama aslinda hepinize soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?