Kirli Çıkılar )))

al sopanı sirkeci ben başka türlü beceremeyeceğim

spor mağazası arayıp bulmam lazım burada
hani Ankara da İzmir caddesine gider pasaja girer alırsın ya
burada öyle bi yer var mı bilemedim bakayım bir
en kötü Ankara ya gelene kadar dediğini yaparım zor olsa da
zaten güçlenmem lazım
çaydanlık kaldıramıyorum bazen
bir ara pilates yaparken normallemiştim gene gitti

papatya o zaman ziyaretini yap evine geç öyle başlarsın :KK34:
multi zaten en uygun o pasajda diyorlar sen geçici çözüm bul erteleme başla gelince burdan alırsın

günaydın kızlar

pepeti sunny abla sirkeci sizin oular da mı yengeç
benimki de yengeç evet bana çok düşkün evet dibimden ayrılmaz bir dediğimi iki etmez
ama benimki de inatçı yahu
benim baba tarafım inatçıdır hatta yengeler der (soyadımızı kullanıp) inadı var bunlarda diye o kadar fenayız
ama benimki bazen neredeyse benim kadar inatçı oluyor
gerçi yükseleni akrep ondan sanırım

hepsinin fena olduğunu düşünmem lazımdı :KK53:
gözün aydın
ben hep derim zaten benden uzak Mısır'a sultan olsunlar diye :KK52:

sirkeci bu dambılı yarım kilo kullansak olur mu
Adana da nerden bulcam bilemedim
su şişesi kullanırım bi de benim bilekler ince kollar güçsüz 1 kilo ağır gelir gibi geldi
bu arada ben hala başlayamadım
jillian topiğini okuyorum şimdi sizi de görünce gaza geldim
akşama ben de başlayayım nasıl olsa bu hafta sonu buradayım

bi de sen beni azarlasana yarın dün yattım yapmadım dersem
söz alınmam
evet multicim benimki yengeççç inatçı değildir bağırır çağırır ama en fazla 10 dk sonra dediğime gelir

dambılıda ben hepsi buradadan 7 tl ye aldım 2 tane kum torbası böle ayak el bileğine bağlıyorsun öle hareket ediyorsun yürüyorsun vs vs tavsiye ederimmm ucz zatenn

helin lojman netlesince tasınsan olmuyormuu zaten tatilde olacaksın eşyaların kalsın simdiki evinde tatilde istediğin sekilde gez dolas arada evinen gel falan hem gezemediğini düsündüğün yerleri gezz bence eşyaları depoya koymakta kiraya çıkmakta pek mantıklı değil

ben olsam herseyi hazırlar tatılde orda burda 2 ayı ederdimm 2 ay zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçer . eşin ne zaman baslıycak bilmiyorum da 15 20 gün annenlerde kall sonra git bursada 10 gün falan ordu evinde yada eşin nerde kalıcaksa... sonra tayin isleri için gelirsin 15 gün evinde kalırsın 15 günde tatille gidersiniz oo al sana 2 ay doldu :KK52::KK52::KK52::KK52:

$indir (1).jpg $indir.jpg

benim kiler bundannn 2 tane gittigidyr mu hepsibur mı bi yreden almıstımm

evet multicim benimki yengeççç inatçı değildir bağırır çağırır ama en fazla 10 dk sonra dediğime gelir

dambılıda ben hepsi buradadan 7 tl ye aldım 2 tane kum torbası böle ayak el bileğine bağlıyorsun öle hareket ediyorsun yürüyorsun vs vs tavsiye ederimmm ucz zatenn

hepsi burada aklıma gelmemişti
du bakayım bir
zaten kararlıyım bugün şişe marifetiyle başlıcam
yoksa sirke sopayı da alıp gelcek :KK53:

benimki hiç bağırmaz
neredeyse 10 yıldır beraberiz
herhalde bana bağırdığına 5-6 kez denk gelmişimdir
onda da ben tartışma sırasında delirttiğimden oldu
ama pasif direnişçi gandhi gibisin diyorum
evet demez hayır da demez senle çatışmaz
ama yapmaz

sağol pepeti
4,5 liraya buldum hepsi burada da
kargo da bedava
sirkeci 1 kilodan sonra kaç yapıyoruz
onu da alayım
hepsi beraber gelsin en güzeli

merhaba kızlarr:KK3:

darksea..
sana bişey sorabilir miyim canım?
sizde kurumlar arası geçiş sayısı yüksek mi?
yani diyelim meb den sizin kuruma ya da diğer bilgisayar mühendisliği içeren kurumlara geçmek kolay mı?
bize ders tamamlayarak mühendis olma hakkı verildi. ama uğraşmama değer mi değmez mi çok büyük kararsızlık içindeyim şu an.
mesleğimden memnunum ancak ilerde bişeylerde belki lazım olur düşüncesiyle alayım dedim. ama bu bakkaldan ekmek almaya benzemez. arada ders sayısı fazla olursa bir de başka il işin içine girerse baya zorlanırım.
sana ders listemi bi göstereyim sizlerin nasıldı?
üniversitelerin ders listelerini inceledim. çoğu benziyor gibi. ama her üniversitenin de farklı tabi.

MATEMATİK - I
FİZİK - I
ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE GİR
TEMEL BİL.TEK. KULLANIMI
YABANCI DİL-I
ATATÜRK İLKELERİ VE İNK. TARİHİ-I
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1
TEKNİK RESİM
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ
HAZIRLIK SINIFI
MATEMATİK - II
FİZİK - II
OKUL DENEYİMİ - I
YABANCI DİL-II
ATATÜRK İLKELERİ VE İNK. TARİHİ-II
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 2
NESNE YÖN. PROG. GİRİŞ
BİLGİSAYAR DONANIMI
ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİNE GİRİŞ
UYG. DİFERANSİYEL DENKLEMLER
GELİŞİM VE ÖĞRENME
BİLG. PROGRAMLAMA DİLİ - I
YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA
DEVRE ANALİZİ
MANTIK DEVRELERİ-I
İŞLETİM SİSTEMLERİ
ÖĞRETİMDE PLAN VE DEĞ.
BİLG. PROGLAMLAMA DİLİ-II
MESLEK MATEMATİĞİ
ENDÜSTRİ STAJI - I
MESLEKİ İNGİLİZCE I
MANTIK DEVRELERİ-II
MESLEK YAZILIM UYG.
ELEKTRONİK DEVRELER
ÖĞRETİM TEKN. VE MAT. GEL.
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ - I
MESLEKİ İNGİLİZCE - II
BİLGİSAYAR AĞLARI - I
MİKROBİLGİSAYAR MİMARİSİ VE PROG.
DATA STRUCTURES AND ALGORITHM
ÇOKLU ORTAM UYGULAMALARI
GÖRSEL PROGRAMLAMA DİLİ
SINIF YÖNETİMİ
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ - II
ENDÜSTRİ STAJI - II
İŞ HAYATI İÇİN YAB. DİL
BİLGİSAYAR AĞLARI - II
MİKROBİLGİSAYARLI SİSTEM TASARIMI
VERİTABANI YÖNETİM SİSTEMLERİ
WEB TASARIMI
OKUL DENEYİMİ - II
PROJE-I
KONTROL SİSTEMLERİ-I
WEB PROGRAMLAMA
ÖLÇME VE ENSTRÜMANTASYON
OPTİMİZASYON TEKNİKLERİ
PROJE-II
ÖĞRETMENLİK UYG.
BİLGİSAYAR MİMARİSİ VE ORGANİZASYONU
REHBERLİK
BİYOMEDİKAL SİSTEMLER
KONTOL SİSTEMLERİ-II

(stajlarımın biri yazılım diğeri donanım stajı)
bir ev kadını bir mühendis bir anne olarak nasıl bakıyorsun hiç kullanmayacak bile olsam okuyup uğraşayım mı?

Son düzenleme:
selin doğurmuş olmalı, perşembe gidicem diyordu. allah yardımcısı olsun, bir avazda kurtulsun inşallah:18::18::18:

doğuramıyorum:)
istiorum çabalıyorum olmuyo:)

sabah doktora gittim bebişin kalp atışları iyiymiş hiçççççç sancım yok açılmam hala 2 cm ilerlemiyo
doktorum bekleme hakkımı kullanmak istiorum pazartesiye kadar bekleyekim dedi peki dedim
az bişey sancım olsa suni sancı vercekmiş ama yok bişe şimdi versem çok zorlanırsın bebk dayanamz strese girer dedi
plesantan dayanır dedi pazartesiye kadar:) dedi
peki dedim bilen sizsiniz güveniorum size dedim:)

bende eve geldim kahvaltı yaptım aldım elime süpürge otura otura olmaz haldır haldır ev süpürdüm baktım yok bişe
kaynanyla annemde yardım etti ortalığı topladık
şimdi mutfakta muhteşem ikili çörek yapıolar:)

öğleden sonnada yürüyüşe gitcem plates topunda hafif hafif zıplıorum hurma yiyorum
olmuyo bi türlü:)
sıpa rahat yerinde:)

doğuramıyorum:)
istiorum çabalıyorum olmuyo:)

sabah doktora gittim bebişin kalp atışları iyiymiş hiçççççç sancım yok açılmam hala 2 cm ilerlemiyo
doktorum bekleme hakkımı kullanmak istiorum pazartesiye kadar bekleyekim dedi peki dedim
az bişey sancım olsa suni sancı vercekmiş ama yok bişe şimdi versem çok zorlanırsın bebk dayanamz strese girer dedi
plesantan dayanır dedi pazartesiye kadar:) dedi
peki dedim bilen sizsiniz güveniorum size dedim:)

bende eve geldim kahvaltı yaptım aldım elime süpürge otura otura olmaz haldır haldır ev süpürdüm baktım yok bişe
kaynanyla annemde yardım etti ortalığı topladık
şimdi mutfakta muhteşem ikili çörek yapıolar:)

öğleden sonnada yürüyüşe gitcem plates topunda hafif hafif zıplıorum hurma yiyorum
olmuyo bi türlü:)
sıpa rahat yerinde:)
o kadar güzel telaslarki bunlar selinn Allah herkese nasip etsin dileyene tekrar nasip etsinn

oo ne güzel kv de gelmis oh oh ilk hafta çok yardımları olcakkk çalıstır onlarııııı

ya varya hangisi en güzel ne yemek yapıosa onu yaptırıorum annemden sulu köfte istedim kaynanamdan çörek itedim düşünüorum canım ne çekiyo diye yarınada onu yaptırcam:)
zaten bişe yapmıorum bol bol yürüorum ekmek almaya gidiorum markette bişe lazımsa ben gidiorum yürüyüş ossun diye
bugünde süpürge açtım hani halı falan süpürürsem belkiişe yarar diye ama yok süpürmeyle olmuyomuş gidimde topta zıplim biraz:)

selin yazdiklarini gülerek okudum benim 4 numarada öyleydi gören dogurmadinmi daha diyodu 42. haftada oda sunu sanciyla dogdu arkadaslarim karninda disi cikmistir diye dalga geciyodu simdide yerinde duramiyo masallah farmasi hakli galiba 40+2 diyoduya sürekli

kizlar selinden haberiniz varmitopik baskani olaraktan öncelikle farmasiye ama aslinda hepinize soruyorum.

seyhan baksana bizim seli hoplaya zıplaya çocuk doğurmaya çalışıyor :KK9::KK9::KK9::KK9:

selin ısrarla 42 haftaaaaaaaaaaaaaaaaa
plesantandan erise de çürüse de :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X