Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar
annemler kahvaltıya gelcek birazdan
yarın da bi arkadaşım ve kızı gelcek kahvaltıya
cuma da bi tanıdığımız, kızlarıyla birlikte bebek görmeye gelcek
yemek yapcaz bu sefer onlar için

selin doğurmamış daha
hayırlısı olsun

benim de tahmini doğum pazar olcaktı
bir çarşamba günü buraya da yazıp gidip doğurmuştum, 4 gün önce gelmişti yani
Allah kolaylık versin selin

selam kirli çıkılar
selin inanamıyorum doğuma bile online gideceksin Annen gelmiş gözünaydın inşallah oğlunu da sağlıkla kucağına alacaksın
asmunikal bence de eurodan devam et madem umre düşünüyorsunuz. Euro da geçtiğimiz aylarda 2.30 lardaydı 2.53 leri gördü dün :18:

DARK....................maaş benim maaşımsa, ev de benim evim benim yuvam. koca benim, çocuk benim. tabiki onlara harcayacağım.
onlarsız napayım ki parayı .........

dark çok tatlısın ya

Ewet asu yazicaktim oyle cikmis... Ankara ünisine bağlı ıbni sina hastanesinde tabi ozelide vardi ozqmablar ama simdi bilmiyorum. Pek tr de durmuyodu sürekli yurt dışına konferanslara felan.cikiyodu ozamanlar... Allah acil sifalarr versin

tamam canım. ALLAH razı olsun

cnım 42. haftaya kadar bekleyemezmişiz plesantam eskimiş bebişi artık besleyemiyomuş
yarına kadar çıktı çıktı yoksa suni sancılı yatışım yapılcak

canım allah yardımcın olsun. nasıl bir heyecandır şimdi o...
iyi haberlerini bekliyoruz...

asmunikal Euro biriktir bence

selin 42 hafta diyorum ısrarla

ah farmasi ahhh illaa yengeç yapcanız bu gidisle çınarı ayol bırakın ikizler olsun çapkın olsun karızmatik olsunn yengeç olup karısının dizinin dibinden ayrılmayan bi tip mi olsun selin dellenir valla oyar gelini

yengeçler öyle mi oluyomuş kiii:26: bende de bi yengeç var ama hiç de senin dediğin gibi değil benimkinin yükseleni çok yükselmiş zaar :112:

bende de var bi yengeç söz dinleme ve diz dibinden ayrılmama durumları doğru sürekli dipdibeyiz
ama bi defomuz var tosbağalarla akraba sayılacak kadar yavaşız

bende de var bi yengeç söz dinleme ve diz dibinden ayrılmama durumları doğru sürekli dipdibeyiz
ama bi defomuz var tosbağalarla akraba sayılacak kadar yavaşız

bu yengeçlerin sağı solu belli değil anlaşılan, yan çiziyo bunlar bu burcun ismini nerden aldığı şimdi anlaşıldı

Canım ya ben bu aralar şu Jillian videolarına merak sardım. Youtube da bir sürü video var. leveller var. Bana bir açıklar mısın bunların hangisi ne zaman yapılacak. kaç gün yapılacak...daha önce ben leslie yapıyordum. sonra dışarıda yürümneye başladım. şimdi evde yeniden spor yapmak istiyorum da lesliden sıkıldım.Jillian topiklerinde de pek açıklayıcı bilgi bulamadım bu konuda. bana yardım eder misin.

papatya ben jillian ın 30 days shred (D&R da 30 günde incel olarak DVD si de satılıyormuş hatta türkçe dublajlı) den başladım
30 ds 3 levelden oluşuyor her level 10 gün yapılıyor ve bir sonraki levele geçiliyor. Sonrasında da nereden sorunun varsa oraya yöneliyorsun killerabs var mesela karın göbek için killerbuns var bacak ve basenler için vs vs. Youtube a jillian micheals 30 days shred level 1-2-3 yaz çıkıyor.

çok teşekkür ederim. canım yazdım çıktı. level 1 den 5 e kadar var. ben bilemedim. bu level nedir kaç gün yapılır. izledim level 1 i. slim in 6 starta çok benziyor. onu da yapmıştım zamanında. sen faydasını gördün mü bu jillainın.
ben bugün d&r a gidemem. eve zor atarım kendimi netten bu akşam başlayayım bari. 10 gün de mola var mı. hergün mü yapılacak.

Ben bugün 3-9 u yapacam
benim leveller biraz daha uzun sürdü çünkü ben salona gittiğim gün evde jillian yapamıyorum gitmediğim zamanlar yapıyorum
mesela bu bitsin jillian ın 6 week 6 pack diye göbek karın yanlara yönelik bir proğramı var ona başlayacağım
bunu yapan her kişide bariz incelme oluyor bende bile oldu
madem merak saldın üstüne git dene

yani ben şimdi hiç ara vermeden ki mümkün değil 10 gün 1. leveli, 10 gün 2. yi yapıcam öylemi...youtube daki videolardan yapsam olur di mi...valla seni de yordum ama kusura bakma. şubat başından beri haftada 4 gün düzenli spor yaptım ben evde. 2 haftadır bıraktım. ilk bir hafta hergün 10 km yürüdüm. bir haftadır hiç hareket yok. yeniden başlayayım diye istiyorum. değişik bir şey olsun. bakalım ben başlayayım bu akşam. neler olucak...

yok 30 days shred 3 levelden oluşuyor level 1 i 10 gün sonra level 2 yi sonra level 3 ü diye devam ediyorsun proğramda ara vermek yok ama bazıları 6 gün yapıp 1 gün ara veriyor sonra kaldığı yerden devam ediyor. Dediğim gibi aralar bende daha çok oldu spora gittiğim gün zaten salonda kardiyo ağırlıklı çalıştığım için ve üstüne bir de soğuduğum için evde gelip de jillian ı yapamadım profilime girdiğinde bak level 2 nin 2 yada 3. gününe ait resim çekip eklemiştim

ya benim canım mangalda köfte istiyor.
tüplü mangalım var, balkonda köfte pişirsem ayıp mı olur konu komşuya :26:

jilyın ın topağına gel orayı takiple gün gün gelişmelerini yaz
öncelikle dambıl edinmelisin sakın benim gibi gaza gelip 2 kg luk alma bana önce iyi geldi sonra baktım çok zorlanıyorum 1 kg luk dambıla geçtim
ben gece 12 de de yaptım 1-2 de de yaptım sabah kalktım 7 de de yaptım çok değil yarım saatini alıyor zamanım olmuyor fırsatım olmuyor diyebileceğin bir bahanen yok. Aç pc den videoyu hem tv izle hem de hareketlerini yap öyle olunca zaman daha hızlı geçiyor.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. çok iyi geldi. hemen bakıcam resimlerine..

canım benim 1 kiloluk dambıllarım var. slim in 6'da da dambıl kullanılıyor. ben genelde oğlanı uyuttuktan sonra başlıyodum. 21:30 gibi. hem tv izledim hem de laptopdan yaptım. düzenli spor yapınca bıraktıktan sonra sanki vücudum sarkamaya başladı. acilen başlıcam. bakalım bu akşam yazarım sana. sağolasın arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…