Bu arada herkese gunaydinnnnn.... Bugun .elticanin dogumgunu onlara gideriz buyuk ihtimalle... Ama ara ara bakarım selin dogurdumu diye.... Meraklı smile....
yok kız evdeyim:)
suyun gelince gel dediler:) bugün nst ye girmiştim muayneden dolayı nişanın gelmiştir dedi doktor
arada bi karnım ağrıyo:)
onun dışında herşey normal şu an için efde bekliorum kendimi dinliorum:)
daha doğuma gitmedim pc hep açık:)
suyum gelincede yazcam giderkende yazcam telden girebiliorum hastanede bağlantı var:)
bende heycanlıyım
büyük bi sabırla bekliorum:)
günaydın kızlar
ben de dün seyyah diyince, amanın Selin doğurdu mu diye koştur koştur işe geldim bakayım diye
Selinim eğer görürsen Allah bir avazda kurtarsın
hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yap paşamızı al kucağına gel aramıza
dark düşün benimkilerin içindeki en iyisi eltim
o can alma hakkndan 5 tane istiyom yanisi 4 de olur fitim
farması burdasın sanırım soru sorcam bitanesana ve diğer kızlara ama seline sormicam yormasın kendini
ben eger ALLAH nasip ederse umreye gitmeyi istiyorum..
malum onların ödemeside bazında oluyor... ben normalde birikimim çeyrak tam yarım altın olarka yapaarım..
altınında uzun süreli yatırım türü oldugunu düşünüyorum.. mesela 2 3 yıl sonra bozarsan ancak kar edebilirsin diye.. malum çok dengesiz bu aralar..
sonra diyorumki madem umreye gitme gibi bir niyetim var.. şimdiden birikimi olarakmı yapsam?
kız benimkilerin iyi olduğunuda nerden çıkardın. haftaya gidiyorum yanlarına
artık laf sokulmaktan delik deşik olur dönerimnapayım kocamın hatırı vaaar.
eltim bana selam bile vermez biliyonuzmu. yani ben hiiç yokmuşum, görünmezmişim gibi davranır.
neyse defolup gidiyor yurtdışına. bida dönmez umarım...
ya ben altına hiç bulaşmama niyetindeyim uzun bir süre.
seninde madem böyle güzel bir niyetin var avro biriktir. hem altın alıp satarkenki zararında olmaz.
hayırlısıyla cümlemize nasip olur inş.....
Adı canim benim babamdan kaza nedeniyle benzer.sorunlar. yaşadı allah birdaha yasatmasin.... Hakan kinik hoca sayesinde kurtuldu diyebilirim çünkü bir bacağı kesilme noktasına gelmisti allah korusun... Ibni sinada hoca kendisi... Bide rüştü bey vardi ama o daha basit travmalarda aranabikecek bi dr...
asmunikal Euro biriktir bence
selin 42 hafta diyorum ısrarla