Kirli Çıkılar )))

karanfilcecim
kurumlar arası geçiş torpille olur canım. yani hem gideceğin kuruma torpil bulman lazım. seni istemeleri lazım, hemde kendi kurumunun buna muvaffakat vermesi için en baba torpillerden lazım. o iş anlayacağın arkan sağlamsa olur. yoksa aynı kurumda emekli olursun....
kaldı ki bende az önce niye anasınıfı öğretmeni olmadım diye düşünüyordum. hem yarım gün çalışır, hem zamanı daha bol bir anne ve eş olurdum diye düşünüyordum....
oğlum 1 haftadı hasta ve yarım gün evde olmak için neler vermezdim. maaşımın 3/1 kessinler ama ben yarım gün çalışayım.....
o sebeple öğretmenlik bayanlara idealdir. ama işin zor mu onu bilemem. yani çocuklarla uğraşmak filan.....
amaaa içimde ukte kalmasın alayım diplomayı, belki lazım olur diyosan neden olmasın...

ders programı baya benziyor. gerçi 5 yıl oldu mezun olalı. unuttum valla ne ders gördük

inşallah en hayırlı zamanda çook koly bi şekilde doğurursun:Emir Bebek:

Selin hala doğuramamışMaşallah diyeyim çınara yerinide çok sevmiş belli
Merhaba hanımlar nasılsınız?Ben iyiyim çağanı uyuttum evleri topluyorum bi taraftan bi taraftan dinleniyorum.Dün hayvanat bahçesine gittik çağan bu sene daha bilinçli olduğu için çok sevdi hele gorilin yanından ayrılmak istemedi goril resmen oynadı oğlumla çağan netarafa giderse oda bakıp ters yöne gitti çağanda ya dursana burda diye bağıra bağıra oynadı hayvanlaordanda yemek yedik az bi alışveriş az bi annemlere gittik 11 de eve geldik yorgunduk olduğum yere uyumuşum.

valla maşallah diyorum nazar değmesin
kendi halim geliyo aklıma ölümlerden ölüm beğeniyodum
allah isteyen herkese böyle kolay hamilelik nasip etsin
acaba genç olman da mı etkili ki selin düşündüm de şimdi

oğluna çok geçmiş olsun canım
ben her zaman kurumlar arası geçiş kolay zannederdim.
hani derler ya bi atan gerisi kolay diye demek torpilli mi oluyormuş.
o iş sakat o zaman.
hoş zaten ben alırsam bu diplomayı daha çok okula bi faydası olur belki gözüyle alırım.
aldığım saçma sapan bi belgenin şef olmama vesile olması, 1 yıl ortaokulda hazırlık okumamın ne işe yaradığını senelerce düşünürken atanınca 1 kademe ilerleme vesile olması düşünülürse belki bu da bi işe yarayabilir.

sen de mezun olalı 5 yıl mı oldu.
ben de :) ben seni benden 1 yıl önde sanıyordum.
bunca dersi ben de hatırlamam nerden hatırlıycam okulun sitesindeki transkiripten aldım :)

Son düzenleme:

nasıl öğretmenlik zor mu?
çocuklarla diyaloğun nasıl? seni üzdükleri oluyor mu?

nasıl öğretmenlik zor mu?
çocuklarla diyaloğun nasıl? seni üzdükleri oluyor mu?

çocuk demeyelim genç kızlar
diyaloğumuz güzel fena değil.
meslekçi olduğumdan çok dersim yok 3 sınıfa giriyorum. ve zaten yarısına giriyorum.ortalama 15 kişilik sınıflar. laboratuar dersleri çok kalabalık olamıyor.
derslerim bütün dersler genelde mesela 6 saatlik dersim var bütün yıl fireworks ve flash anlatıyorum.
sadece kız olduklarından sakin yapıdalar kavga gürültü pek yok.

ama üzmedikleri ve çoook yorulduğum zamanlar olmaz mı var tabi.
mesela bu hafta bütün öğretmenler otururken biz sene sonu beceri sınavı yaptık.
1 hafta öncesinden labaratuarı hazırla yok efendim eksik programları kur format at tutmasın bi daa dene.
gece rüyalarına girsin.
onca çabana rağmen sınıf nasılsa geçeriz gözüyle çalışmadan gelsin.
bir sürü sinirlen.
oluyor olmuyor değil. başta da dedim ya öretmenliği seviyorum ama ilerde bi katkısı olur mu mesleğime. olursa da onca uğraşmama değer mi ki..

Son düzenleme:

valla öğretmenliğe mühendislik diplomasının hiç bi faydası olacağını düşünmüyorum.
ha kendini yenilemek ve geliştirmek için de internet sana yeter.
ama mühendislik diplomamı alır, kpss tekrar girer , iyi bir kuruma atanırım diyorsan 4-5 bin maaş alırsın.
ama bu kurumlarada bir tek diploma yetmiyor daha bir sürü özellik ve yabancı dil istiyorlar.
mesleğin için değil de kendin için işin bir tarafından tutabilirsin. ama baya meşakkatli bir yol.
kişisel fikrimi sorarsan hiiç bulaşma. zaten ortalık mühendis kaynıyor. öğretmenlik de (bol zaman ve tatil açısından) hanıma yakışan bir meslek canım.

deryacigim ne güzel bi gün gecirmissiniz bizde cumartesi insaaaalah hava güzel olursa daga tirmancaz coluk cocuk pazarda camide kermesimiz var .havamiz nasil olursa olsun bol günesli olsun .bu arada niye piril piril günes smile yok:26:

darkcım 23 yaşındayım:)
bilmem belki etkisi vardır seyyah ama benim gibi tezcanlı hadi hemen olsun bitsinci bi insandan böle uyuşuk rahatına düşkün bi çocuk çıkcak:)

kesin babasına çekti en en en mikemmel huyları bana çekicek bütün kötüleri babasına:)

bekliorum farmasicim sanırım dediğin çıkcak:)

hımm iyii. 21 deyince pek bi küçük geldin. kıyamam daha kendisi bebe dicedim.
bende 24 anne oldum....

selinnn hala buralardamısın
aman aman geç yada erken fark etmez sağlıklı olsun yeter

..................................

kızlar bişey sorcam ben turkcell bayisinden samsung telefon aldım. 1ay kullanmadan telefon bozuldu. birden bire ekranı karardı.
bende turkcell bayisine götürdüm. bir ay daha dolmadığı için, ürünü iade istedim.
ürün bi garantiye gitsin ondan sonra bu yapılır dedi.
15gün sonra gittim sordum. gelmedi dediler. ben tekrar iadesini istiyorum diyince. tüketici haklarına başvur dediler..

bugun tam 30 gün oldu.. gittim sordum. telefon yok. nezaman gelecek diyorum bilmiyorum dedi. sen bilmezsen kim bilcek dedim
sonuç olarak ben bu telefonu iade etmek istiyorum.
bir bilginiz varmı kirli çıkık ablalarım kardeşlerim

selin kadar kizim var benim ya yaslandimmi acaba

selinin annesi olmayasın

Asmunikal tüketici hyetine git belediyelerde var
garanti belgesine baksana o tamirden gelme süresi vardır bence bir aydan azdır hele öle bişey varsa dirke haklı çıkarsın

selin doğurmamış daha yaa
sabah namazına kalktığımda dua ettim selin senin için

bugün arkadaşım geldi kahvaltıya
kvde de geldi
nasip işte
ben arkadaşımla oturcaktım
kv.ye de git diyemezdim ya
eşimle benim yastığımı gelip aldı, yün yıkayacakmış da, sağolsun bizimkileri de halledicek

kızlar ben kv.ye iyice sinir olmaya başladım
bebekle bi yere gitmemi istemiyor
misafir falan gelince, bebeğe bere takıyor, sarıp sarmalıyor
nazar değmesin diye

geçen gün arkadaşım çağırdı
kv bana dedi ki, ben gelir bakarım, bebeği çıkarma, sanki kış gelmiş, hava acayip soğuk dedi
kucağımda götürcektim, aynı semtte oturuyoruz arkadaşla
arabada durmuyor bebek tek başına, arakaya bağlayınca ağlıyor, illa biri olcak yanında
yoksa arabaya atıp götürcektim
o öyle diyince ben de gitmedim, inat ettim
sonra o gün içinde sağlık ocağından aradılar, bebeği getirin, boy kilo ölçümü yapılcak diye
bana diyor ki kalk yürüyerek kucağımızda götürelim bebeği, hava sıcacık

daha benim kırkım çıkmamıştı
bana demişti ki, annenler ve abinler dışında bi yere gitmezsin, bu sene otur bebeğini büyüt
dinler miyim ben, gittim arkadaşıma, size de söylemiştim burda

seminer döneminde de bi arkadaşta toplanıcaklar yine
ben seminerdeyken kv bakcak bebeğe
ben eve gelirim, o da gider evine
ben de bebeği alır çıkarım
söylemicem daha ona

titreyen göze çöp düşermiş
ben o kadar endişeli değilim açıkcası
çocuğumu kafese koyup, hayatı da kendime zindan edemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…