- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
doğuramıyorum:)
istiorum çabalıyorum olmuyo:)
sabah doktora gittim bebişin kalp atışları iyiymiş hiçççççç sancım yok açılmam hala 2 cm ilerlemiyo
doktorum bekleme hakkımı kullanmak istiorum pazartesiye kadar bekleyekim dedi peki dedim
az bişey sancım olsa suni sancı vercekmiş ama yok bişe şimdi versem çok zorlanırsın bebk dayanamz strese girer dedi
plesantan dayanır dedi pazartesiye kadar:) dedi
peki dedim bilen sizsiniz güveniorum size dedim:)
bende eve geldim kahvaltı yaptım aldım elime süpürge otura otura olmaz haldır haldır ev süpürdüm baktım yok bişe
kaynanyla annemde yardım etti ortalığı topladık
şimdi mutfakta muhteşem ikili çörek yapıolar:)
öğleden sonnada yürüyüşe gitcem plates topunda hafif hafif zıplıorum hurma yiyorum
olmuyo bi türlü:)
sıpa rahat yerinde:)
doğuramıyorum:)
istiorum çabalıyorum olmuyo:)
sabah doktora gittim bebişin kalp atışları iyiymiş hiçççççç sancım yok açılmam hala 2 cm ilerlemiyo
doktorum bekleme hakkımı kullanmak istiorum pazartesiye kadar bekleyekim dedi peki dedim
az bişey sancım olsa suni sancı vercekmiş ama yok bişe şimdi versem çok zorlanırsın bebk dayanamz strese girer dedi
plesantan dayanır dedi pazartesiye kadar:) dedi
peki dedim bilen sizsiniz güveniorum size dedim:)
bende eve geldim kahvaltı yaptım aldım elime süpürge otura otura olmaz haldır haldır ev süpürdüm baktım yok bişe
kaynanyla annemde yardım etti ortalığı topladık
şimdi mutfakta muhteşem ikili çörek yapıolar:)
öğleden sonnada yürüyüşe gitcem plates topunda hafif hafif zıplıorum hurma yiyorum
olmuyo bi türlü:)
sıpa rahat yerinde:)
ya varya hangisi en güzel ne yemek yapıosa onu yaptırıorum annemden sulu köfte istedim kaynanamdan çörek itedim düşünüorum canım ne çekiyo diye yarınada onu yaptırcam:)
zaten bişe yapmıorum bol bol yürüorum ekmek almaya gidiorum markette bişe lazımsa ben gidiorum yürüyüş ossun diye
bugünde süpürge açtım hani halı falan süpürürsem belkiişe yarar diye ama yok süpürmeyle olmuyomuş gidimde topta zıplim biraz:)
oğluna çok geçmiş olsun canımkaranfilcecim
kurumlar arası geçiş torpille olur canım. yani hem gideceğin kuruma torpil bulman lazım. seni istemeleri lazım, hemde kendi kurumunun buna muvaffakat vermesi için en baba torpillerden lazım. o iş anlayacağın arkan sağlamsa olur. yoksa aynı kurumda emekli olursun....
kaldı ki bende az önce niye anasınıfı öğretmeni olmadım diye düşünüyordum. hem yarım gün çalışır, hem zamanı daha bol bir anne ve eş olurdum diye düşünüyordum....
oğlum 1 haftadı hasta ve yarım gün evde olmak için neler vermezdim. maaşımın 3/1 kessinler ama ben yarım gün çalışayım.....
o sebeple öğretmenlik bayanlara idealdir. ama işin zor mu onu bilemem. yani çocuklarla uğraşmak filan.....
amaaa içimde ukte kalmasın alayım diplomayı, belki lazım olur diyosan neden olmasın...
ders programı baya benziyor. gerçi 5 yıl oldu mezun olalı. unuttum valla ne ders gördük
ben her zaman kurumlar arası geçiş kolay zannederdim.
hani derler ya bi atan gerisi kolay diye demek torpilli mi oluyormuş.
o iş sakat o zaman.
hoş zaten ben alırsam bu diplomayı daha çok okula bi faydası olur belki gözüyle alırım.
aldığım saçma sapan bi belgenin şef olmama vesile olması, 1 yıl ortaokulda hazırlık okumamın ne işe yaradığını senelerce düşünürken atanınca 1 kademe ilerleme vesile olması düşünülürse belki bu da bi işe yarayabilir.
sen de mezun olalı 5 yıl mı oldu.
ben de :) ben seni benden 1 yıl önde sanıyordum.
bunca dersi ben de hatırlamam nerden hatırlıycamokulun sitesindeki transkiripten aldım :)
nasıl öğretmenlik zor mu?
çocuklarla diyaloğun nasıl? seni üzdükleri oluyor mu?
çocuk demeyelim genç kızlar
diyaloğumuz güzel fena değil.
meslekçi olduğumdan çok dersim yok 3 sınıfa giriyorum. ve zaten yarısına giriyorum.ortalama 15 kişilik sınıflar. laboratuar dersleri çok kalabalık olamıyor.
derslerim bütün dersler genelde mesela 6 saatlik dersim var bütün yıl fireworks ve flash anlatıyorum.
sadece kız olduklarından sakin yapıdalar kavga gürültü pek yok.
ama üzmedikleri ve çoook yorulduğum zamanlar olmaz mı var tabi.
mesela bu hafta bütün öğretmenler otururken biz sene sonu beceri sınavı yaptık.
1 hafta öncesinden labaratuarı hazırla yok efendim eksik programları kur format at tutmasın bi daa dene.
gece rüyalarına girsin.
onca çabana rağmen sınıf nasılsa geçeriz gözüyle çalışmadan gelsin.
bir sürü sinirlen.
oluyor olmuyor değil. başta da dedim ya öretmenliği seviyorum ama ilerde bi katkısı olur mu mesleğime. olursa da onca uğraşmama değer mi ki..
darkcım 23 yaşındayım:)
bilmem belki etkisi vardır seyyah ama benim gibi tezcanlı hadi hemen olsun bitsinci bi insandan böle uyuşuk rahatına düşkün bi çocuk çıkcak:)
kesin babasına çekti en en en mikemmel huyları bana çekicek bütün kötüleri babasına:)
bekliorum farmasicim sanırım dediğin çıkcak:)
darkcım 23 yaşındayım:)
bilmem belki etkisi vardır seyyah ama benim gibi tezcanlı hadi hemen olsun bitsinci bi insandan böle uyuşuk rahatına düşkün bi çocuk çıkcak:)
kesin babasına çekti en en en mikemmel huyları bana çekicek bütün kötüleri babasına:)
bekliorum farmasicim sanırım dediğin çıkcak:)
selin kadar kizim var benim ya yaslandimmi acaba