Evet canım tatile gidiyoruz didim mavişehire gideceğiz kısmet olursa bu pazar yola çıkıyoruz haftaya pazar dönüş yapıcaz biyere uğramazsakama eşim 1 hafta kadar daha evde olucak yani nerdeyse 2 hafta aranızda olamıycam
İyi eglenceler canım bizde 1 temmizda çıkacağız ama kendime elbise ve sor tarzı seyler almam lazım kızım ve eşimin var herseyi
lazer randevumuda aldım
papatya bende nevresim takımından yanayımmm ... kullanılır selin hanım kullanmam beğenmem demis amahasbammm herkes onun kadar burnu havada bir kirli çıkımı
arkadasın beğenmezse misafirine serer.
pepeticim ben de her türlü hediyeye açığımdır beğenmesem de birine hediye götürürüm sorun olmaz
bir de cebimden ortalama 50 - 100 tl yi gözden çıkarmışsam elektrikli ev aletleri olmasına dikkat ederim elektrikli alet adı var sonuçta mikser ütü saç kurutma blender rondo vs olabilir
günaydın kızlar
papatya kesinlikle nevresim takımı; git english home a ya da madame coco ya filan al ordan nevresim takımını kendin seç lastikli çarşaflı filan hatta içine de bir değişim kartı oldu bittiBeğenmezse desenini kendi istediğine değiştirir arkadaşın nevresim ihtiyacı yoksa örtü havlu filan da alabilir.
sende bizdensin sirkecim selini dıslıyalım artıkkk görsün neymis nevreisim alma demekkk
43200 diyor 1200*36 zannetmiyorum 420 000 olabilsin imkansız o zaman aldığımız binriktirek 100 dğil 200 koyalım 800000 olsun 1 trilyon olsun ha faiz işlerini bilmem belki öle bir uygulama vardirYaşam enflasyonunu duydunuz mu hiç? Ne kadar çok kazanırsanız, ona paralel olarak giderler de artıyor Yani gelirim artsın da öyle birikime başlayayım doğru bir yaklaşım değil. Birikime hemen, ufak ufak başlayın. Mesela bu ay itibarıyla, her ay bir kenara 100 lira koyun 20 yaşında başladın diyelim, 56 yaşında emekli olduğunuzda 420.000 TL paranız birikmiş olur! Yanlış okumadınız, senelik %10 getiri (bileşik faiz) ile çıkan hesap bu!
Siz çalışıyorsunuz, paranız tembellik yapacak değil ya, o da çalışacak tabi!
Para biriktirmenin püf noktasına gelirsek basit olun, net olun! Bütçeniz de, birikim planınız da, hedefleriniz de basit, net olmalı.
Hedeflerinizi yazın. Yazıp öyle bırakmak yok; sıra geldi her birini net, gerçekçi, ulaşılabilir, ölçülebilir, ulaşılacağı tarih belli hedefler haline getirmeye.
Bu hedefler doğrultusunda hedef hesabınızı açın. Geliriniz gelir gelmez, hemen bir kısmı (en az %10 olmasını öneriyorum), hedef hesabınıza otomatik gitsin. İşte bu kadar basit!
Arkadaşlar burada bir yanlışlık mı var, ben anlayamadım, yıllık 1200 TL 36 senede 420 000 TL olma ihtimali var mı???
günaydın kızlar.
hepinizin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.
uzun süredir yazamıyorum,umarım hepiniz afiyettesinizdir.
ben bir yandan hastalıklar bir yandan da evi toparlamakla meşgulüm.
yavaş yavaş kırılıp dökülecekleri kolilere koyuyorum.
helinim sen neler yapıyorsun güzelim.
bursa gibi güzel bir yere geliyorsun,uçarak geleceğine eminim.
miraç kandilimiz mübarek olsun.
rüyamda anneanemi gördüm.benden dua istyor olabilir diye yorumladım. bir fatiha okur musunuz arkadaşlar anneaneme
miraç kandilimiz mübarek olsun.
rüyamda anneanemi gördüm.benden dua istyor olabilir diye yorumladım. bir fatiha okur musunuz arkadaşlar anneaneme
başta peygamber efendimiz (S.A.V ) bütün peygamberlerin ashab-ı kiramın ,enbiyaların ,evliyaların senin ve bütün kirli çıkıların geçmişlerine Allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha tarafımdan hediye edildi canım
allah kabul etsin farmasi, ben de okudum. kızlar kandiliniz mübarek olsun, bu sıkıntılı günleri atlatıp, memleketimizin huzura kavuşmasına da sebep olsun inşallah
Ayakkabılarına bayıldım harika, hepsini yeni mi aldın?ayakkabılarımı çektim:) fiyatlarını ve nerden aldığımıda yazıorum fikir olsun canlar
ve ayakkabı şenliği başlasın:)
bu kırmızı aykkabım ve çantası bambiden :) ayakkabı
çanta 40 tl ayakkabı 50 tl
Eki Görüntüle 727443
bunu burdan aldım polasirsten 40 tl idi yanlış hatılamıosam daha önce paylaşmıştım
Eki Görüntüle 727445
çanta bambiden 40 tl ayakkabı arow dan 35 tl ve topuklu ama inanılmaz rahat yani şu halimle bu topukla koşabilebilirim o kadar
Eki Görüntüle 727446
bu babebt inciden 60 tl fakat ayağımı inanılmaz sıkıyo ayaklarım şişti çünkü:) iade edip bi numara büyüğünü alcam
Eki Görüntüle 727448
markası high die bişe rengi çoooook tatlıydı kotla çok güzel duruyo 40 tl buda internetten ve çok rahat
Eki Görüntüle 727449
arowdan 35 tl bunuda netten aldım buda çok rahat
Eki Görüntüle 727451
bunu burdan aldım 20 tl bambiden kapının dışına sepete koymuşlardı çok rahat
Eki Görüntüle 727452
ayakta duruşu ayaklarımın kusuruna bakmayın normalde tombik diil :) doğurunca geçiceni sölüo herkes:)büyük bi umutla o günü bekliorum:)
Eki Görüntüle 727453
bunu özellikle işe giymek için aldım rengi çoğu kıyafetime uyyo
bunun tabanı biraz kaygan umarım sorun çıkarmaz buda çok rahat
arowdan 40 tl netten aldım
Eki Görüntüle 727454
ve benim hepsinin içindeki asıl gözdem:)
en en en beğendiğim:) arowdan netten aldım gene 45 tl
Eki Görüntüle 727455
buda tombik ayaklarımda duruşu:)
Eki Görüntüle 727456
bitti:) toplamda hepsi 385 tl ye geldi bana toplu kıyım yaptım inciden aldığım hariç onu iade etcem çünkü kampanayaları takip edip büyüğünü alcam:)