Kirli Çıkılar )))

İyi eglenceler canım bizde 1 temmizda çıkacağız ama kendime elbise ve sor tarzı seyler almam lazım kızım ve eşimin var herseyi

lazer randevumuda aldım

papatya bende nevresim takımından yanayımmm ... kullanılır selin hanım kullanmam beğenmem demis ama hasbammm herkes onun kadar burnu havada bir kirli çıkımı

arkadasın beğenmezse misafirine serer.

pepeticim ben de her türlü hediyeye açığımdır beğenmesem de birine hediye götürürüm sorun olmaz
bir de cebimden ortalama 50 - 100 tl yi gözden çıkarmışsam elektrikli ev aletleri olmasına dikkat ederim elektrikli alet adı var sonuçta mikser ütü saç kurutma blender rondo vs olabilir

Yaşam enflasyonunu duydunuz mu hiç? Ne kadar çok kazanırsanız, ona paralel olarak giderler de artıyor… “Yani gelirim artsın da öyle birikime başlayayım” doğru bir yaklaşım değil. Birikime hemen, ufak ufak başlayın. Mesela bu ay itibarıyla, her ay bir kenara 100 lira koyun… 20 yaşında başladın diyelim, 56 yaşında emekli olduğunuzda 420.000 TL paranız birikmiş olur! Yanlış okumadınız, senelik %10 getiri (bileşik faiz) ile çıkan hesap bu!

Siz çalışıyorsunuz, paranız tembellik yapacak değil ya, o da çalışacak tabi!

Para biriktirmenin püf noktasına gelirsek… basit olun, net olun! Bütçeniz de, birikim planınız da, hedefleriniz de basit, net olmalı.

Hedeflerinizi yazın. Yazıp öyle bırakmak yok; sıra geldi her birini net, gerçekçi, ulaşılabilir, ölçülebilir, ulaşılacağı tarih belli hedefler haline getirmeye.

Bu hedefler doğrultusunda hedef hesabınızı açın. Geliriniz gelir gelmez, hemen bir kısmı (en az %10 olmasını öneriyorum), hedef hesabınıza otomatik gitsin. İşte bu kadar basit!

Arkadaşlar burada bir yanlışlık mı var, ben anlayamadım, yıllık 1200 TL 36 senede 420 000 TL olma ihtimali var mı???

günaydın kızlar
papatya kesinlikle nevresim takımı; git english home a ya da madame coco ya filan al ordan nevresim takımını kendin seç lastikli çarşaflı filan hatta içine de bir değişim kartı oldu bitti Beğenmezse desenini kendi istediğine değiştirir arkadaşın nevresim ihtiyacı yoksa örtü havlu filan da alabilir.

çok doğrusun canım sen seline bakma o sosyetik beğenmez herseyi kaç yüz liralık nevresimi beğenmez misss

sende bizdensin sirkecim selini dıslıyalım artıkkk görsün neymis nevreisim alma demekkk

günaydinlar güzellikler kandilimiz mübarek olsun derfat güle güle git benim yerimede eglen malum bu sene izin yok bana. papatya bencede pike takimi halam almisti banada hala severek kullanirim.

pepeti geçen bir tanıdığa düğün hediyesi götürdüm
para tercih etmedim para olursa 50 tl zarfa koyup verecektim yıllar sonra 50 tl hatırlanmazdı bile bugünün şartlarında fena bir para değil ama yıllar sonra adı bile kalmaz çeyrek takılacak bir durum yoktu ortada saç kurutma makinası getirmişlerdi bana oğlanların sünnetinde ben de onu hediye olarak paketledim götürdüm.
kullanılırsa kullanılır kullanılmazsa bir yere götürülür insanı masraftan kurtarır o an için

sende bizdensin sirkecim selini dıslıyalım artıkkk görsün neymis nevreisim alma demekkk

kızzzzzzzzzzzzz pepeti hani sen Mevlana torunuydun herkese kapın açıktı selin ' i niye dışlıyonnnn şimcik de bakim hele

43200 diyor 1200*36 zannetmiyorum 420 000 olabilsin imkansız o zaman aldığımız binriktirek 100 dğil 200 koyalım 800000 olsun 1 trilyon olsun ha faiz işlerini bilmem belki öle bir uygulama vardir

miraç kandilimiz mübarek olsun.
rüyamda anneanemi gördüm.benden dua istyor olabilir diye yorumladım. bir fatiha okur musunuz arkadaşlar anneaneme

günaydın kızlar.
hepinizin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.
uzun süredir yazamıyorum,umarım hepiniz afiyettesinizdir.
ben bir yandan hastalıklar bir yandan da evi toparlamakla meşgulüm.
yavaş yavaş kırılıp dökülecekleri kolilere koyuyorum.
helinim sen neler yapıyorsun güzelim.
bursa gibi güzel bir yere geliyorsun,uçarak geleceğine eminim.

sen daha gitmedin mi banucum.
bak biz 1 hafta içinde evi bulduk taşındık yerşeştik bileee

rüyamda anneanemi gördüm.benden dua istyor olabilir diye yorumladım. bir fatiha okur musunuz arkadaşlar anneaneme

başta peygamber efendimiz (S.A.V ) bütün peygamberlerin ashab-ı kiramın ,enbiyaların ,evliyaların senin ve bütün kirli çıkıların geçmişlerine Allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha tarafımdan hediye edildi canım

allah kabul etsin farmasi, ben de okudum. kızlar kandiliniz mübarek olsun, bu sıkıntılı günleri atlatıp, memleketimizin huzura kavuşmasına da sebep olsun inşallah

günaydın herkese...
miraç kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerim...
yorumlar için çok teşekkür ederim kızlar. ne hatırladım biliyor musunuz. bu arkadaşım bana ev hedişyesi diye nevresim takımı getirmişti. sanki tamkarşılık veriyomuş gibi olmaz di mi...
kısasa kısas gibi...
ay hiç sevmem böyle hediye işlerini...onu mu alsam bunu mu alsam....aman be yaaa....
derfat iyi tatiller canım...
ben de izne ayrılacağım zamanı dört gözle bekliyorum. çok bunaldım artık...
bugün final sınavlarımı yaptım sabahtan. hemen okuyup bitircem inşallah. süründürmicem elimde...

Ayakkabılarına bayıldım harika, hepsini yeni mi aldın?

papatya arkadaşın sana nevresim getirdiyse bence o zaman başka bir şey al derim

hani tatlı kaşığı çatalı diyordun öyle bir şey
şık bir çaydanlık bile olmaz mı ?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…