Kirli Çıkılar )))

nerdeeeen nereye seyyah, evet burası olmasa yolların kesişmesi imkansız tabi ki ha, bir de şu senin küreği bir iki günlüğüne verir misin bana. bi iş için lazım da

ben de badeden almıştım ablacım hemen gönderiyorum

özlemcim yazın biz de antalya dayız
kimler orda başka yawwwwwwwww

hakketen akıllıbıdık'a ne oldu kızlar

bi de arka bahçe neresi kiiii:26:
pek cahilim

derfat tatile mi gidiyorsun. ne zaman nereye gidiyorsun...daha önce yazmıştık sanırım dimi. gittiğimiz beğendiğimiz yerleri....acaba hangi sayfalarda kaldı ki dermişimmmm.....

kızlar bir arkadaşıma ev hediyesi götüreceğim. iki seçenek var aklımda. pike takımı yada tatlı çatalı ile tatlı bıçağı takımı...
dekorasyon ürünü almak istemiyorum. herkes kendi evini farklı şekilde dekore ediyor sonuçta...
samimi bir arkadaşım ne dersiniz....
başka ne önerirsiniz...

papatyacım 2 seçenek de güzel

ben küçük ev aletleri grubunu da hediye için uygun buluyorum

hoşgeldinnnnnnnn tosti nasılsın ?

bebek nasıl kaç aylık oldu ? baya büyümüştür sanırım baya uzun zaman oldu

papatyacım arkadaşının özelliklerine bağlı ben mesela her nevresimi kullanamam dokusu çoooook önemli vede deseni:)
mutfakla ilgilenmeyi seviosa tatlı tabağı takımını sevinir eğer ilgisi yoksa ve zevkini biliosan nevresim takımı olabilir

kızlar size bişe sölicem :) feyste bu ara malum hep mezuniyet fotoğrafları görüorum:)

benim mezuniyet fotoğrafım yok doğumdam sonra gidip çektirsem saçma olurmu?
çok içimde kalmış yeni farkettim yani utanmasam yarın çektircem:) ama bu göbekle mezuniyet fotosu olmaz zannımca:)

hiç de bişi olmaz selincim bi kep bi cübbe tüm fotoğrafçılarda var

selin çok komiksin.

eşim bedelli askerlik yaptı, üstelik bankaya parayı ben yatıırdım, yarı yarıya onun yerine ben yaptım sayılır.
şimdi diyor ki oğluma göstereceğim bir askerlik resmim yok, bir anım yok anlatacak
fotograf stüdyosuna gitsem şöyle komanda elbisesi ile bir foto çektirsem, burdurdan gecerken orda bunu yapan stüdyolar olurmuş, dövizle askerlik yapanlar için, çekiyorlarmış. nedense resimlerde komanda kıyafeti ve ağırından br silah oluyor ya ellerinde bazen.

seninde o hesap olmuş.

ayrıca mezuniyet balosu foton var mı? balo resimlerini de unutma. benimde andaç içimde kaldı. orta okulda 5 nisan kararlarını açıklamıştı çiller, o dönemde ekonomik krizde oldugumuzdan andaç alamadım, lise de yapmadılar. üniversitede parayı verdik, bzi dolandırdılar ve yapmadılar, adam paralarla sırra kadem bastı. benimde içimde o kaldı. nasip olursa cocuga ana okulu mezuniyetinde bile andaç alacagım

derfat tatile mi gidiyorsun. ne zaman nereye gidiyorsun...daha önce yazmıştık sanırım dimi. gittiğimiz beğendiğimiz yerleri....acaba hangi sayfalarda kaldı ki dermişimmmm.....

Evet canım tatile gidiyoruz didim mavişehire gideceğiz kısmet olursa bu pazar yola çıkıyoruz haftaya pazar dönüş yapıcaz biyere uğramazsakama eşim 1 hafta kadar daha evde olucak yani nerdeyse 2 hafta aranızda olamıycam

Papatyacım bence pike takımı al.

Günaydın kızlar... Mutlu gunler herkese... Tum ıslam aleminin ve guzel ülkemin,eşimin dostumun,sizlerin,ailemin kandili mübarek olur.insallah...

miraç kandilimiz mübarek olsun …. hepimiz ve ülkemiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu, bolluk ve bereketli günlere vesile olması dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…