Kirli Çıkılar )))

hosgeldin royem insallah hamilelik belirtisidir canimya

Sağol royemcim evet tatile gidiyoruz ilk tatilimiz inş çok güzel geçer

Seyhan ablam:)cok tatlisin:) ama hamilelik belirtisi degil,daha dun Transfer oldu.Oki hafta sonra kan tahliline gidicem,anca o zaman belli olur.
Derfat keyfini cikar tatlim:)
Selinim :)sen daha burdamisin kii:)
Saka bir yana ben senden daha bir heyecanli gordum kendimi:)hadi bakalim allah yardimcin olsun.bebegin cicileide cok guzelmis bu arada,sirrin,guzel anlar bunlar.
Farmasi ,ne guzel bir sey yapmissin,allah gonlune Gore Versin :)

kızlar çok teşekkür ederim tebrikleriniz için

benim dışımda diğer öğretmen arkadaşlarım da çeyreklerini armağan ettiler bizce altınlar gerçek hak sahiplerini buldu

farmasicim takdir ettim seni ve arkadaşlarını
örnek eğitimci
biz de partimizi yaptık
çok güzeldi
güldük,eğlendik

derfatçım hayırlı yolculuklar

royemcim inşallah güzel haberler verirsin bizlere

Royem hayirlisi olsun canim yat dinlen zorlama sakin kendini.... Farmasii valla tebrikler canım gonlun cok guzel senin.... Deryaa erkenden gidiyosun tatile. Ohhh belki yaz sonuna kadar başka firsatlarda cikar önüne... Bizimde tarih ve sehir belli oldu ramazan sonu.insallah antalya yolları taştan yapacaz...

farmi allah size daha çok versin
çok güzel bi şey yapmışsınız

bana pek bişe hissettirmedi ya....:)

bu yeni nesil hep böyle ya
böcüğe diyorum ki sen topiğe girmesen ben kızımı buraya getirecektim uğur ameliyata girecekti sen o gün belki uğurun yanına gelecektin belki biz yan yana geçişecektik ve tanışmayacaktık

el cevap..........kkya ne kadar da çok anlam yükledin beaah
küreğin sapıyla girişmek lazım size
ruhsuz şeyler

royem inşallah hayırlı haberler alırsın

derfatçım hayırlı yolculuklar

royemcim inşallah güzel haberler verirsin bizlere

Sagolun canlar:) insallah guzel bir haber verebilirim:)
Ozlem zaten surekli yatyorum,esim dun Evi bir guzel temizledi sagolsun,baktimda kullandigim ilaclarda uyku ve halsizlik
yapiyormus,iyiki izine ayrilmisim,yoksa mumkunu yok calisamazdim bu Halle.

topiğin bebişlerine bir tane daha eklenir inşallah inşallah senden de hayırlı haber alırız royem

estağfirullah canım

öğrenci sevindirmek , çocuk sevindirmek bence herşeye bedel onlara bence herşeyin en güzeline layıklar inşallah Rabbim bundan sonrası için yollarını bahtlarını açık etsin diyorum ...
koskoca 8 yılı çocukların 2 saatlik sürecek bir sınavla değerlendirilecek ya adam gibi tabiri caizse virajı alacaklar kazasız belasız ya da şarampole yuvarlanacaklar kuzularım ...... Allah'ım onların da hakkında da en hayırlı olanı nasip etsin inşaallah AMİN
ben on

farmi allah size daha çok versin
çok güzel bi şey yapmışsınız

Allah razı olsun seyyahçım .... hepimize hayırlı olanı bereketli olanı versin hesabını veremeyeceğimiz malı mülkü bizden esirgesin bitanem

farmasiii, çok tebrik ederim canım:13: yaptığınız da ayrıca çok güzel bir davranış olmuş. verdiğinden fazlası sana döner inşallah

nerdeeeen nereye seyyah, evet burası olmasa yolların kesişmesi imkansız tabi ki ha, bir de şu senin küreği bir iki günlüğüne verir misin bana. bi iş için lazım da

kızlar merhaba....
işten de okuldan da nefret ediyorum bazen....hele basit oyunlar içinde olanlardan daha çok nefret ediyorum...bi kendime gelirsem arka bahçeye çağırırım sizi....
royem hadi bakalım hayırlısı...inşallah topağa bir bebek daha gelir...
farmasi ne güzel olmuş herşey...hem öğrencilerin hem sen hediye almışsın, hem de sen hediyeni vermişsin. olayın neresinden baksan süper süper süper....
selin kız haber ver doğurmadan...merak ediyoruz seni...
ve darka ne oldu kızlar...
ay ben gene geride kaldım....

royemcim hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah burdan. yat dinlen yorma kendini
farmasi yaptığın çok ince ve takdir edilesi bir davranış seni tebrik ediyorum canım
darksi sararmış solmuşsun güzelim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…