hosgeldin royem insallah hamilelik belirtisidir canimya
Sağol royemcim evet tatile gidiyoruz ilk tatilimiz inş çok güzel geçer
burnumun direği sızladı resmen
bana pek bişe hissettirmedi ya....:)
royem inşallah hayırlı haberler alırsın
derfatçım hayırlı yolculuklar
royemcim inşallah güzel haberler verirsin bizlere
Royem hayirlisi olsun canim yat dinlen zorlama sakin kendini.... Farmasii valla tebrikler canım gonlun cok guzel senin.... Deryaa erkenden gidiyosun tatile. Ohhh belki yaz sonuna kadar başka firsatlarda cikar önüne... Bizimde tarih ve sehir belli oldu ramazan sonu.insallah antalya yolları taştan yapacaz...
Sagolun canlar:) insallah guzel bir haber verebilirim:)
Ozlem zaten surekli yatyorum,esim dun Evi bir guzel temizledi sagolsun,baktimda kullandigim ilaclarda uyku ve halsizlik
yapiyormus,iyiki izine ayrilmisim,yoksa mumkunu yok calisamazdim bu Halle.
estağfirullah canımRoyem hayirlisi olsun canim yat dinlen zorlama sakin kendini.... Farmasii valla tebrikler canım gonlun cok guzel senin.... Deryaa erkenden gidiyosun tatile. Ohhh belki yaz sonuna kadar başka firsatlarda cikar önüne... Bizimde tarih ve sehir belli oldu ramazan sonu.insallah antalya yolları taştan yapacaz...
farmi allah size daha çok versin
çok güzel bi şey yapmışsınız
bu yeni nesil hep böyle ya
böcüğe diyorum ki sen topiğe girmesen ben kızımı buraya getirecektim uğur ameliyata girecekti sen o gün belki uğurun yanına gelecektin belki biz yan yana geçişecektik ve tanışmayacaktık
el cevap..........kkya ne kadar da çok anlam yükledin beaah
küreğin sapıyla girişmek lazım size
ruhsuz şeyler
farmasiii, çok tebrik ederim canım:13: yaptığınız da ayrıca çok güzel bir davranış olmuş. verdiğinden fazlası sana döner inşallah
topiğin bebişlerine bir tane daha eklen inşallahinşallah senden de hayırlı haber alırız royem