- 9 Mart 2011
- 11.680
- 8.869
nerdeeeen nereye seyyah, evet burası olmasa yolların kesişmesi imkansız tabi ki ha, bir de şu senin küreği bir iki günlüğüne verir misin bana. bi iş için lazım da
ben de badeden almıştım ablacım hemen gönderiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdeeeen nereye seyyah, evet burası olmasa yolların kesişmesi imkansız tabi ki ha, bir de şu senin küreği bir iki günlüğüne verir misin bana. bi iş için lazım da
Royem hayirlisi olsun canim yat dinlen zorlama sakin kendini.... Farmasii valla tebrikler canım gonlun cok guzel senin.... Deryaa erkenden gidiyosun tatile. Ohhh belki yaz sonuna kadar başka firsatlarda cikar önüne... Bizimde tarih ve sehir belli oldu ramazan sonu.insallah antalya yolları taştan yapacaz...
kızlar bir arkadaşıma ev hediyesi götüreceğim. iki seçenek var aklımda. pike takımı yada tatlı çatalı ile tatlı bıçağı takımı...
dekorasyon ürünü almak istemiyorum. herkes kendi evini farklı şekilde dekore ediyor sonuçta...
samimi bir arkadaşım ne dersiniz....
başka ne önerirsiniz...
papatyacım 2 seçenek de güzel
ben küçük ev aletleri grubunu da hediye için uygun buluyorum
kızlar bir arkadaşıma ev hediyesi götüreceğim. iki seçenek var aklımda. pike takımı yada tatlı çatalı ile tatlı bıçağı takımı...
dekorasyon ürünü almak istemiyorum. herkes kendi evini farklı şekilde dekore ediyor sonuçta...
başka ne önerirsiniz...
insan yüzünün anne karnındaki oluşumu - genel- ntvmsnbc.com
insan yüzünün anne karnında oluşumu. öyle korkulacak birşey değil, heykel gibi, ama bakmak istemeyen bakmasın.
kızlar size bişe sölicem :) feyste bu ara malum hep mezuniyet fotoğrafları görüorum:)
benim mezuniyet fotoğrafım yok doğumdam sonra gidip çektirsem saçma olurmu?
çok içimde kalmış yeni farkettim yani utanmasam yarın çektircem:) ama bu göbekle mezuniyet fotosu olmaz zannımca:)
derfat tatile mi gidiyorsun. ne zaman nereye gidiyorsun...daha önce yazmıştık sanırım dimi. gittiğimiz beğendiğimiz yerleri....acaba hangi sayfalarda kaldı ki dermişimmmm.....
başka ne önerirsiniz...