Kirli Çıkılar )))

badecan tosti diye bir arkadaş geldi de dün topiğe eskilerden ona yazmıştım

pepeti elbilerini eklesene bakalım fikir ossun

ya bu netten bişeler almak çok cazip hele toplu alınca kargoda ödemiosun resmen pazar fiyatına geliyo:)

miraç kandilimiz mübarek olsun.
rüyamda anneanemi gördüm.benden dua istyor olabilir diye yorumladım. bir fatiha okur musunuz arkadaşlar anneaneme

Tüm vefat etmişlerimizin yakınlarına,bütün müslümanlara gitsin arkadaşım dualarımız
ben de hemen okudum fatiha

banucum sizin nere çıktı tayininiz
kolay gelsin

iyi akşamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun
selin yaa, 11 gün kaldı yazıyor, senin yerine ben heyecanlandım

bugün kardeşimle çarşıya çıktık
bebeğe kv baktı
sütümü sağıp bıraktım
bizim oğlan bi kere biberondan yemişti galiba, o da çok küçüktü
bugün kv verirken, biberonu yalar gibi yapmış önce
yani başta yiyememiş, sonra kavramış obur şey
halbuki emziği çok güzel kullanıyor

günaydın kızlar,
iki gündür benim vınn dan kaynaklı olarak nete giremiyorum.. dün yaptıracaktım ama okulda unutmuşum... şimdi benim kuzular okuma saatinde kitaplarını okurken ben de kaçak girdim :) hepinizin geçmiş Miraç Kandilini kutluyorum.. Rabbimden tek bir dileğim var o da ülkemde artık huzurun olması... Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşaallah....

günaydin gününüz aydin bol günesli olsun kizlar benimde tabi günesi seviyorum günesi cok seviyorum tamam tamam ben günese asigim

Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün olsun inşallah
Kızlar buraya yeni gelenlerin yapması gereken bir kural var mı? Ben 70-79 topiğindeyim, sizle de birikim yapmak istiyorum. Sanırım çoğunuz öğretmen misiniz?
Ben muhasebeciyim, özel şirkette çalışıyorum, 37 yaşındayım, biri 13 biri 7 yaşında iki kızım var.
Allah herkese bol ve hayırlı birikimler nasip etsin.

Son düzenleme:
Gunaydinnnn.... Günler aydin gönüller huzurlaa dolsun... Bugun bi akrabanin günü var hic gitmek istemiyorum gidersem yiyecem çünkü...ah ahhh

günaydın hatunlar.
keyifler nasıl.
poe merzifona gidiyoruz doğu görevinin son 3 senesini tamamlamaya canım.
dark ev mi taşıdın,yerleşebildin mi.ben henüz toplanma aşamasındayım.eşim ilişik kesip merzifon da işe başlayıp,ev tutacak ta gideceğiz.
daha buralardayım yani.acelem yok.

evet canım bazı kurallarımız var.
1- darkseaa yi çok seveceksin
2- en çok darkseaa seveceksin
3- her sabah günaydın darkseaa ile başlayaıp akşamları iyi geceler darkseaa diye günü bitireceksin :)))
4- mesajlarının arasına sık sık tatlı darkseaa, gözel darkseaa diye bildirimlerde buluncaksın.

1 ay deneme süren var geçersen bızımlasın, kuralllara uymazsan bızımla deyılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…