Kirli Çıkılar )))

43200 diyor 1200*36 zannetmiyorum 420 000 olabilsin imkansız o zaman aldığımız binriktirek 100 dğil 200 koyalım 800000 olsun 1 trilyon olsun ha faiz işlerini bilmem belki öle bir uygulama vardir
Bana da saçma geldi zaten, dediğin gibi 200 verelim o zaman 840 000 olsun hayal gibi, ama yanlış heralde.
miraç kandilimiz mübarek olsun.
rüyamda anneanemi gördüm.benden dua istyor olabilir diye yorumladım. bir fatiha okur musunuz arkadaşlar anneaneme
Ben okudum Allah kabul etsin inşallah.
Günaydın canım
Sağolasın senin de kandilin mübarek olsun.

Bugün rüyamda ben de anneannemi gördüm, bişi yapıyordu, sanırım benim anneannem de hayır bekliyor. Allah mekanlarını cennet eylesin böyle günlerde okumak lazım Kur'an.

anneanneme fatiha okuyan herkesten allah razı olsun.
allah hepimizin ölmüşlerinin günahını affetsin. bizimkilerinide inşallah. bu güzel günün hatrına. (amin)

Tasınma ne zaman canımmm

dark fatihyı okudum canım Allah kabul etsin nisallah seninde mapusluk çabuk bitmisss

Günaydın arkadaslar tüm islam aleminin miraç kandili mübarek olsun.Hayırlara vesile olur inş.
Darkcım fatihamı okudum gönderdim canım ALLAH kabul eder inş
Kızlarr hepiniz sağolun ama tatile bu pazar gidemiyoruz ertelemek zorunda kaldık sabah bi kalktım çağan mızmız vücudu ve yüzü dikkatimi çekti ensesi filan ayaklarına bi baktım heryeri kıpkırmızı benek benek hemen dra götürdük eşimle su çiçeği ve dr 10 gün kadar çeker dedi suya sokmayın,kaşımasın ve güneşe maruz kalmasın deyince eve geldik oteli aradık 28 ne kadar dolu 29 hazirana erteledik ve 29 haziran evlilik yıldönümümüz balayına gidememiştik gecikmiş bir balayı yapacağız.Herşeyde var bi hayır hem regl olmadım daha ,hem ortalık karışık o zamana durulur inş ortalık hemde hava ve suda ısınmış olur.

aaa kötü olmus canım aşısı yok muydu çağanınn neyse vardır bir hayır aynı dönemde gidiyoruz o zaman ödemeyi yapmısmıydınız otele

canlar ciğerlerrr nasılsınız miraç kandiliniz mübarek olsun

derfatçım geçmiş olsun her işte bir hayır vardı iyi ki siz gitmeden olmuş ordayken geri dönmemiş oldunuz hem de evde atlatır daha iyi olur evlilik yıldönümüzüde de gitmek iyi olmuş

BUGÜNDE DOĞURMADIM BURALARDAYIM :)

BU DEĞİŞİM KARTI ÇOK YARATICI:) papatya illa nevresşm takımıda almak zorunda diilsin english homedan masa örtüsü ve peçete takımı alsam olmazmı?
çok doğrusun canım sen seline bakma o sosyetik beğenmez herseyi kaç yüz liralık nevresimi beğenmez misss
:) beğenmemek diilki ama nevresimin dokusu benim için çok önemli evde 2 tane var misal annem almış ama kullanamıorum gece gıdıklıyo elime ayama dolanıyo :) önce dokuncam sonna alcam:) hem sen beni niye dışlıon ya bak lohusa depresyonuna girerim ha ( duygu sömürüsü yapan smile)
Ayakkabılarına bayıldım harika, hepsini yeni mi aldın?

saol canım teşekkür ederim hepsini 1 ay içinde aldım.

dedikya doğurmuycan 40 hafta dolcak sonra alıcaklar sezercikle herkeste hikaye genelde böle

gece gıdıklıyomus delüüü yaaa önce dokuncakmısss

o değilde selin benimde geçenlerde baharlık bir sürü ayakkabı almıstım ama yazlığım yok onu anladım bir topuklu bir de babat ayakabı alacağım birde çanta yaz boyu onları giycem çok masraf etmeden bide geçen senekiler var nasılsa

bugun netten 3 elbise aldım 45-35-24 tl 104 tl tuttu yaz aksamları giymek için bakalım nasıl çıkıcak beğencemmi :44::44::44:

Son düzenleme:
Derfat gecmis olsun canim.cocugun iyilessin de,tatili biraz ertelesende olur.dedigin gibi vardir herseyde bir hayir...

resimlerini görelim

darkcım duamı ettim ananene sana bana hepimize tüm müslümanlara insanlara allah kabul etsin amin

sen neden gittin kime çemkirdin femen'e mi
ben öle bi tez attım ortaya ama

hoşgeldinnnnnnnn tosti nasılsın ?

bebek nasıl kaç aylık oldu ? baya büyümüştür sanırım baya uzun zaman oldu
bu benmiyim bilmiyorum ama görmemiş olarak hemen atlayayım :)
çok şükür geçenki ekşından sonra iyyim biliyosun :)5e girdik elhamdülillah

töbe estağfirullah biz bunu mu seviyoruz içimize sokasımız geliyor:18::18::18::18:
Allahım sen nelere kadirsin
kalbinin yerinde dekoratif fayans var bu kadının

ne güzel olmuş..Allah sizleri daha çok sevindirsin inş..

ROYEM geç oldu biraz ama dualarım seninle canım
inş. pozitifi alırsın..Allahım hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…