tamam hadi tamam oyna
selin amelie benim en sevdiğim filmlerden. ben de özel bir yeri var.
yeni hayatı ve tom hanksin tüm filmlerini severim. en sevdiğim yabancı aktördür kendisi :)
farmasi inşaallah öğrencileriniz sbs istediğiniz başarıyı ve emeğinin karşılıgını görür. başarılı olanın ödüllendirilmesi ve snin yaptıgın jestte çok güzel olmuş.
royem transferde inşaallah bir sorun çıkmaz. sağ salim bebiğini kucagına alırsın, bizim de mutluluktan 2 damla yaş akar gözümüzden. ancak bir şey sormak istiyorum. sen yeni ameliyat olmamış mıydın, gebelik için belli bir süre beklemeni önermediler mi? yoksa hemen oluyor mu?
farmasi tebrikler
oo uzman bokoloğumuz şenfat gelmiş
royem güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda
Royem bi bilgim yok canım inş iyi haberlerini alırız.
Sevimlicim senfat herşeyi yazmış canım benim yazacaklarımı.
Farmasicim inş mükafatlarını hem siz hemde öğrencileriniz alırsınız.Ayrıca çeyreğini öğrencine vermende büyük bi incelik senide bu konuda tebrik ederim
sevimsiz bokoloji uzmanı olarak söylüyorum. kaka sayısı gun geçtikçe azalıyor. yeni dogdugunda hatırlarsan her bez kakalı çıkıyordu, üstten emip, alttan anında gidiyordu. sonraları kaka sayısı, kokusu, kıvamı değişiyor :) ilk zamanlarda gunde 10 kere falan yapıyorlar.
demir ilacına başlayınca rengi de değişecek.
kiminin çocugu 3-4 gune bir kakasını yaptıgını düşünürsek bu bir nimet, varsın babasının parasına sıçsın rahatlasın.
uyku konusunda birşey diyemeyeceğim ama, kelin ilacı olsa başına sürermiş. dun akşam 8 de yatırdık beyfendiyi, 40 dakika sonra uyandı ve uykusuyu kandırdıgı için gece 1 de yattı. gece boyu mızmızlandı, babasıyla oyun istedi falan. o uyumayınca sen de yıpranıyorsun. ne dizi izlettiriyor, ne uyutuyor. tum gun ayaktayım, dun akşam demlediğim çaydan bir bardak bile içemedim. düşün yani.
ama her çocugun uyuma stili farklı. benimkini ayakta sallardım, şimdi yanına uzanıyorum, ikimiz uyuyoruz. kimi çocugun yanına oyuncak koyuyorlar,ona sarılarak uyuyor, kimisi ise ninni eşliğinde falan. sen bir düzen kurarsan sürekli aynı şekilde uyur. bazen evdeki salıncagına koyuyorum ve ninni açıyorum bilgisayardan onu dinletiyorum, ben nete girerken uyuyor. ayakta sallarken de bir yandan nete girerdim ama şimdi ona izin vermiyor. eli ayağı durmuyor, bilgisayara saldırıyor.
biz de parka gittik bugun, getirdim uyuttum. öncesinde balkona kovayla su koydum, onunla oynadık, 3-4 kere kaydı, şkğr tehlikeli bişey olmadı.
Senfat ameliyat olduktan sonra yaklasik Oki hafta dinlendim,ustune adetimde gecikince toplamda op den dort hafta sonra baslamis oldum.reglimin baslamasiyla tedavi sureci baslamis oldu.gecen cuma yumurtalar toplandi ,dunde transfer oldu.simdilik yataga yapimis durumdayim,halbuki gunluk hayatimi etkilmez diye umuyordum,insallah sonuc pozitif olursa yasadiklarima deger.sirkeci ve derfat cok tesekkur ediyorum .
:) bu arada derfat iyi yolculuklar sana,tatilemi cikiyorsunuz?bizim yerimizede gezin:) selin de,sag salim,bir avazda dogurup gelir insallah :)