Kirli Çıkılar )))

çocuklarını büyütmüş annelere çok hevesleniyorum
uyku konusunda daha çok
anneme bile hevesleniyorum yani

dün misafirimiz olduğunu söylemiştim
haftaya p.tesi de annemin komşuları gelcekmiş bize
bakalım bu hafta daha haber verip gelmek isteyen olur mu

ya bizim oğlan günde 6 defa falan kaka yapıyor, normal midir acep
emzir-alt değiş-uyut
bu üçlü arasına sıkıştım

eşimin okulu ortaokul olarak gösterilmiş
eşim de sınıfçı, idareci idi
şimdi norm fazlası oldu
okulu çok çok iyi bi okuldu ve de yakındı bize
şimdi nereye gider kim bilir
yakın bi yer olsa bari
dua edin, hayırlısı olsun diyoruz
eşim diyor ki çok torpil döncek
dedim boş ver takma, birileri olsa bile biz araya torpil koymayalım
görelim Mevla neyler
neylerse güzel eyler

bizimki beşiğinde
emziği düşünce öyle bi bağırıp ağlıyor ki
biz küçükken bu şekilde ağladığımızda
annem "noldu, etinizden et mi koptu" derdi

loveli
bizim oğlan bir şeyleri artık fark etmeye başladı
yani ayağımda sallasam ona, kucağımda pışpışlasam ona alışcak
bugün bişey deniyeyim dedim
ağzına emziği verdim,koydum beşiğine, bi de müzik açtım
önce mızmızlandı ama uyudu
geceleri de böyle mi yapsam ki
yani bu sefer de müziksiz uyuyamaz hale gelirse

gerçi çocuk illa ki bir şeylere alışcak
ama güzel olsun bu alışacağı şeyler
yani iki yaşına geldiğinde bile elinde yastıkla "beni uyut anne" demesini istemem
uyuyacaksa bağımlı değil de, özgür bi şekilde uyusun bence
yanlış mı düşünüyorum acaba :44:

loveli hatırlıyon mu, yapıştım eteğine demiştim bir zamanlar
pişman mısın söyle hadi

3 ay ne çabuk geçti yaa, 9 gün sonra 4.ayımıza gircez

Selam kizlar,nasilsiniz.ben pek iyi degilim.dun embriyo transferi yapildi,gule oynaya ciktim,eve gelmemle halsizlik ve Karin agrim basladi.butun ogleden sonra uyumusum,kalkip yemek falan yaptim ama kendimi iyi hissetmeyince birakip dinlendim.bugunde agrim var,niye Boyle oldu anlamadim
kullandigim ilaclarinda yan etkileri olabilir.

merhaba kızlar

bugün oldukça yoğun bir gün geçirdim

okulda başarıyı ve motivasyonu artırma projesi düzenlemiştik 8. sınıflara sbs'ye yönelik çalışmalarında faydalı olması açısından .......

projenin değerlendirilmesinde de haftalık soru çözme sayısı ,çözemediği soruları çözdürmek için istişarede bulunması,kitap okuma , öğretmen veli kanaati , okul başarısı , hızlandırma amaçlı yaptığımız 10 deneme sınavındaki başarı grafiği vs gibi kriterleri gözönünde bulundurarak ilk 5 öğrenciyi belirledik.

ilk 5 öğrenciye tablet , çeyrek ve de bu beş öğrencinin velilerine ve de danışman öğretmenlerine çeyrek altın verildi...

ben de çeyrek altın aldım ben de altınımı projede altın alamamış ama değerli katkıları olan bir öğrencime verdim.

bugün projenin ödüllerini ilçe çapında kaymakam huzurunda bir törenle verdik
ben ve ortaokuldayken öğretmenim olan halen 12 senedir beraber meslektaş olarak çalıştığımız öğretmen beyle beraber sunuculuğunu yaptık .

çok güzel bir gün oldu sizlerle de paylaşmak istedim canlar

sevimsiz bokoloji uzmanı olarak söylüyorum. kaka sayısı gun geçtikçe azalıyor. yeni dogdugunda hatırlarsan her bez kakalı çıkıyordu, üstten emip, alttan anında gidiyordu. sonraları kaka sayısı, kokusu, kıvamı değişiyor :) ilk zamanlarda gunde 10 kere falan yapıyorlar.
demir ilacına başlayınca rengi de değişecek.
kiminin çocugu 3-4 gune bir kakasını yaptıgını düşünürsek bu bir nimet, varsın babasının parasına sıçsın rahatlasın.

uyku konusunda birşey diyemeyeceğim ama, kelin ilacı olsa başına sürermiş. dun akşam 8 de yatırdık beyfendiyi, 40 dakika sonra uyandı ve uykusuyu kandırdıgı için gece 1 de yattı. gece boyu mızmızlandı, babasıyla oyun istedi falan. o uyumayınca sen de yıpranıyorsun. ne dizi izlettiriyor, ne uyutuyor. tum gun ayaktayım, dun akşam demlediğim çaydan bir bardak bile içemedim. düşün yani.

ama her çocugun uyuma stili farklı. benimkini ayakta sallardım, şimdi yanına uzanıyorum, ikimiz uyuyoruz. kimi çocugun yanına oyuncak koyuyorlar,ona sarılarak uyuyor, kimisi ise ninni eşliğinde falan. sen bir düzen kurarsan sürekli aynı şekilde uyur. bazen evdeki salıncagına koyuyorum ve ninni açıyorum bilgisayardan onu dinletiyorum, ben nete girerken uyuyor. ayakta sallarken de bir yandan nete girerdim ama şimdi ona izin vermiyor. eli ayağı durmuyor, bilgisayara saldırıyor.

biz de parka gittik bugun, getirdim uyuttum. öncesinde balkona kovayla su koydum, onunla oynadık, 3-4 kere kaydı, şkğr tehlikeli bişey olmadı.

selin amelie benim en sevdiğim filmlerden. ben de özel bir yeri var.
yeni hayatı ve tom hanksin tüm filmlerini severim. en sevdiğim yabancı aktördür kendisi :)

farmasi inşaallah öğrencileriniz sbs istediğiniz başarıyı ve emeğinin karşılıgını görür. başarılı olanın ödüllendirilmesi ve snin yaptıgın jestte çok güzel olmuş.

royem transferde inşaallah bir sorun çıkmaz. sağ salim bebiğini kucagına alırsın, bizim de mutluluktan 2 damla yaş akar gözümüzden. ancak bir şey sormak istiyorum. sen yeni ameliyat olmamış mıydın, gebelik için belli bir süre beklemeni önermediler mi? yoksa hemen oluyor mu?

farmasi tebrikler

oo uzman bokoloğumuz şenfat gelmiş

royem güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda

Royem bi bilgim yok canım inş iyi haberlerini alırız.
Sevimlicim senfat herşeyi yazmış canım benim yazacaklarımı.
Farmasicim inş mükafatlarını hem siz hemde öğrencileriniz alırsınız.Ayrıca çeyreğini öğrencine vermende büyük bi incelik senide bu konuda tebrik ederim

Bu aralar okuyorum ama yazmaya dermanım olmuyor ama takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.Bu pazar kısmetse yola çıkıyoruz heyecan dorukta ,bugünde avm ye gidip alışveriş yapıcaz eşimle çağanın herşeyi tamam bizim bi kaç eksiğimiz var.
Selin bugün yoktu doğuma filanmı gitti acaba?

farmasi tebrikler

oo uzman bokoloğumuz şenfat gelmiş

royem güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda

Senfat ameliyat olduktan sonra yaklasik Oki hafta dinlendim,ustune adetimde gecikince toplamda op den dort hafta sonra baslamis oldum.reglimin baslamasiyla tedavi sureci baslamis oldu.gecen cuma yumurtalar toplandi ,dunde transfer oldu.simdilik yataga yapimis durumdayim,halbuki gunluk hayatimi etkilmez diye umuyordum,insallah sonuc pozitif olursa yasadiklarima deger.sirkeci ve derfat cok tesekkur ediyorum .
:) bu arada derfat iyi yolculuklar sana,tatilemi cikiyorsunuz?bizim yerimizede gezin:) selin de,sag salim,bir avazda dogurup gelir insallah :)

senfat öpüyorum yanaklarından
yine kahkahalara boğdun beni
aslında böyle olması daha iyi benim için de
çünkü poposunda yırtığı varken ne çok zorlanıyordu çocuk
içinde bu şekilde tutmasındansa dışarı bıraksın nolcak
annesi temizler nolcak
babası da ekdersini beze yatırsın
sonuçta çocuğa yatırım yapmış oluruz

şu gaz için zinco var ya
uyku için de bi damla olaydı ya

dediğin gibi ne bi dizi izleyebiliyorum
ne eşimle vakit geçirebiliyorum
yatsı da geç okunuyo, yoksa onu yatırınca ben de yatağa geçicem hemen
hoş, ben odaya 9da götürüyom ama bazen 11i buluyor uyuması

bugün banyo günü
kv gelir birazdan, banyo yaptırırız, 7 buçuk gibi
o da uyur, ben de akşamı kılıp yatayım diyorum, bi ara emzirmeye kalkınca yatsıyı kılarım

geceleri geç yatıorum eşim evde yok sabah erken kalkıncada canım sıkılıyo bende geç yatıorum onunla kalkıorum kahvaltı gibi bişey yapıoruz işe gidiodu ve ben evde sitenin bahçesinde patladım sıkıntıdan dedim kalk bugün sahile gidiruz sıkıldım poğaça aldık çayla sahilde yedik yürüyüş falan yaptık ruhum açıldı:) amma sıkılmışım4 günde:))) derfat hala doğurmadım annem burdayım:)

royem bebiş için başlamışsınız tedaviye hayırlı ossun inşllah sonuç olumlu olur alırsın yavrunu kucağına
farmasi altını öğrencine vermen çok güzel bi davranış:))))) vede okulunuz zenginmiş yaf benşm gittiğim giç bi okulda adam gibi hediye verilmedi en fazla kitap veriliyodu baya motive edici bi davranış :)
daark gitmiş en azından onurlu bi neden yüzünden gitmiş : ) dönmesini bekliorum:)
sonna sonna bişey daha dicektim unuttum ya hep böle oluyo............

Sağol royemcim evet tatile gidiyoruz ilk tatilimiz inş çok güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…