ayakkabılarımı çektim:) fiyatlarını ve nerden aldığımıda yazıorum fikir olsun canlar
ve ayakkabı şenliği başlasın:)
bu kırmızı aykkabım ve çantası bambiden :) ayakkabı
çanta 40 tl ayakkabı 50 tl
Eki Görüntüle 727443 bunu burdan aldım polasirsten 40 tl idi yanlış hatılamıosam daha önce paylaşmıştım
Eki Görüntüle 727445 çanta bambiden 40 tl ayakkabı arow dan 35 tl ve topuklu ama inanılmaz rahat yani şu halimle bu topukla koşabilebilirim o kadar
Eki Görüntüle 727446 bu babebt inciden 60 tl fakat ayağımı inanılmaz sıkıyo ayaklarım şişti çünkü:) iade edip bi numara büyüğünü alcam
Eki Görüntüle 727448 markası high die bişe rengi çoooook tatlıydı kotla çok güzel duruyo 40 tl buda internetten ve çok rahat
Eki Görüntüle 727449 arowdan 35 tl bunuda netten aldım buda çok rahat
Eki Görüntüle 727451 bunu burdan aldım 20 tl bambiden kapının dışına sepete koymuşlardı çok rahat
Eki Görüntüle 727452 ayakta duruşu ayaklarımın kusuruna bakmayın normalde tombik diil :) doğurunca geçiceni sölüo herkes:)büyük bi umutla o günü bekliorum:)
Eki Görüntüle 727453 bunu özellikle işe giymek için aldım rengi çoğu kıyafetime uyyo
bunun tabanı biraz kaygan umarım sorun çıkarmaz buda çok rahat
arowdan 40 tl netten aldım
Eki Görüntüle 727454 ve benim hepsinin içindeki asıl gözdem:)
en en en beğendiğim:) arowdan netten aldım gene 45 tl
Eki Görüntüle 727455 buda tombik ayaklarımda duruşu:)
Eki Görüntüle 727456 bitti:) toplamda hepsi 385 tl ye geldi bana toplu kıyım yaptım inciden aldığım hariç onu iade etcem çünkü kampanayaları takip edip büyüğünü alcam:)