Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar
bugün sınıfla berber yıl sonu partisi yapcaz
ben de poaça yaptım
bu arada ben de kendini tanıma testi yaptım
acayip komik cevaplar çıktı
selincim ayakkabılarını güle güle kullan

günaydinlar güzellikler cevaplarim 1. büyük cikilmasi zor bir dag ama yemyesil cok güzel 2.cok degerli yesil bir tas avucici kadar 3. doganin kanunu ac kalamazlar ac kalsalar beni yerler 4.8 basamak indim. 5.inliyo hastaya yazik 6.beni ilgilendirmez belkim üvey kizla mutlu olacak kadere karismam ben.7.taze taze 5-6 yedim herhalde 8.tüh haramdi demi karsiligini nasil ödeyebilecegimi sorar özür dilerdim herhalde dürüstlük abidesi oldugum icin9. cilekler sulu kirmizi ve nefisti .

tabiki multicim görüsmek isterimmm

buraya bakarak mı karar verdiniz sağ mı sol beyinmi olduguna iki elini birbirine kenetle hangi elinin bas parmağı üstte sağ elinse sağ lop , sol elinse sol lop bu bilimsel
benim cevaplarımm

güzel ferahh mis gibi bol oksijenli bir dağ
elmas ve kocamn bir taş
hayvanların yemeleri iğrenççç
sıfır basamak inerim :18:
konusuyor
kader
çilek sayısına 50 falan diycektim utandım 10 dedim
tarla sahibine çemkirerek parası ne bee
mükemmel

ve farmasi tarla sahibine tepkimiz ortak

günaydın arkadaşlar...
keyifler yerindedir umarım.... :)

darkcıma ne olmuş öyle,sararıp solmuş?

Eneeee dark çiçeklerin kurumus... Arka bahcedeeede.yoksunki bilelim kim atti seni maphusa.. Nese seyyah öğrenir.elbet.. geçmiş olsun...

iste bunun gibi ellerinizi hemen düsünmeden kenetleyin bu eller biri erekek biri kadınmıs ama idare eden iste baska resim bulamadımm

bu tek kisinin eli olsaydı sol lop baskın bir insandı mesela ben sağ lop baskın bir insanım

Selam kızlar
ben de anlamadım Darksi neden solmuş. Mapusanesine de ulaşamıyorum.

Son düzenleme:
halbukisi den de ayın 11inde muğladaydım daaaaaaaaaaaaaaaaaark
senle durum değerlendirmesi yapacadım
tüh gördün mü ben başka arkadaş bulayım kendime bari

selam millet;

burdan arka bahçedikelere sesleniyorum: kullarım, ben size hizmet etmek için burdayım, arka bahçedeki ağaçları kestirtmeyin bana

( gönderme 1 )

#direnarkabahce

Allahım iyice geyiğe bağladım, biri beni durdursun.

dersler bitti dabi seni rahatsız eden yok canın sıkılıyor
ben de dim mi taksimde polislere dedikleri gibi
sizin gibi öğretmenler yüzünden ülke bu halde

dersler bitti dabi seni rahatsız eden yok canın sıkılıyor
ben de dim mi taksimde polislere dedikleri gibi
sizin gibi öğretmenler yüzünden ülke bu halde

benim derslerle işim yok ki be seyyahım. hele şu iki hafta çok yoğunum, paso rapor yazıcam. bir de okul tanıtımı için broşür hazırlayıp bastırcaz. çok işim var, stres atıyom şurda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…