Kirli Çıkılar )))

sonuçları da yazıcan yok öle kaçak göçek

nihahaha verim bari:)

1.hayatımda gördüğüm en yüksek ve çiçeksiz dağdı ve üstünde tırmanmak için yerler vardı hemde en tepeye kadar :)

2.bulduğum taş 2 kilo ağırlığında tek taş yüzüklerin taşının devasa olanıydı ve bi ampul kadar parlıyodu:)

3.doğanın kanunu yiyerek beslencekler yemeseler problem olurdu diye düşündüm

4.yerin altına doğru 4 kat indim ve çok nemliydi ortam nefes alınmıycak kadar ve çok karanlıktı duvarlar dökülüyodu çürümüştü ve inanılmaz bi nem kokusu vardı sular damlıyodu tepeden yerdede yer yer su göletleri vardı

5.o kişi benimle konuşuodu bi kadındı

6.prense dediğim şey o ayakkabı benim banada tam olcak onun sahibi o diil di

7.çileklerden bi tane yedim ama bahçedeki en büyük çileği yediğim çilek o kadar büyüktüki onunla doydum:)

8. bahçevana dediğim şey tadına baktım:)

9.yediğim çilek hayatımda yediğim en tatlı en kırmızı en güzel en büyük çilekti:) ama bunu ous duymasın:)

1.hayatımda gördüğüm en yüksek ve çiçeksiz dağdı ve üstünde tırmanmak için yerler vardı hemde en tepeye kadar :)

2.bulduğum taş 2 kilo ağırlığında tek taş yüzüklerin taşının devasa olanıydı ve bi ampul kadar parlıyodu:)

4.yerin altına doğru 4 kat indim ve çok nemliydi ortam nefes alınmıycak kadar ve çok karanlıktı duvarlar dökülüyodu çürümüştü ve inanılmaz bi nem kokusu vardı sular damlıyodu tepeden yerdede yer yer su göletleri vardı

7.çileklerden bi tane yedim ama bahçedeki en büyük çileği yediğim çilek o kadar büyüktüki onunla doydum:)

8. Bahçevana dediğim şey tadına baktım:)

9.yediğim çilek hayatımda yediğim en tatlı en kırmızı en güzel en büyük çilekti:) ama bunu ous duymasın:)

ben kaç tane çilek yedim bi bilsen
ama gerçekte öle değil tabii:KK9::KK9::KK9:

8. bahçevana dediğim şey tadına baktım:)

KASVETLİ DİK ZOR Bİ DAĞDI İLK DÜŞÜNDÜĞÜM ZOR OLDUĞUYDU
SİMSİYAH PARLAK YUVARLAK BÜYÜK AĞIR Bİ TAŞTI UZAYDAN GELDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM TABİ ÇOK DEĞERLİYDİ NADİR OLDUĞU İÇİN(MEGALOMAN =)) )
DOĞANIN KANUNU DİDİM =))

BEŞ BASMAK İNDİM O KADAR AYRINTILI DEĞİLDİ KARANLIK VE GİZEMLİYDİ
FISILDIYODU KADIN MI ERKEK Mİ BİLMİYOM AMA TIRSTIM
ŞANSA BAK DİDİM İÇİMDEN ,BENİ BULAMAYANI BEN HİÇ İSTEMEM DİDİM SES ÇIKARMADIM
DOYANA KADAR AMA BEN ÇİLEĞİ SEVERİM:KK52::KK52::KK52:
8. Bahçevana dediğim şey tadına baktım:)
ÖZÜR DİLERİM DEDİM
NEDENSE ÇOK GÜZEL KOKUYORDU TADI ÇOK AKLIMDA DEĞİL(BANA KOKULAR HEP GEÇMİŞİ ÇOK NET HATIRLATIR,MÜZİKLERDEN SESLERDEN ZİYADE)

BÖLE TESTLERE DE BAYILIRIM ACABA GERÇEKLİK PAYI VAR MI

seyyah en çok neye güldüm bilionmu taşın uzaydan gelmesine:) delisin ya:)

açıklama yazmim yapmayanlar için:)

8. Romantik - Hayalci - Duygusal

Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.

BU DA RESİMLİ Bİ TESTTEN BÜYÜK ORANDA DA DOĞRU

selincim ayakkabilarin cok güzel güzel günlerde giyin dedigin testi yaptim ama sonuclara nerden bakiliyo bulamadimki nasil bulunacak ayrica ben seyyahi seviyom:KK19:

"ben sol beyinli biriyim çünkü"

*mantık yürütürüm.

*lıneer düşünürüm.

*sınıflandırır,isımlendırır,

*dızer,lısteler yaparım

*analız ederım.

*yapı incelerım.

*matematıksel işlemler yaparım .

*bılınçlı hareket ederım.

*dılı doğru kullanırım.

*detayları görürüm.

*inceler ve odaklanırım.

*bütünü değıl parçayı görürüm.

*sıstemlı ve dısıplınlı çalışırım.

*objektıf davranırım..

"ben sağ beyinli biriyim. çünkü."

*hayal ederım...

*duyduklarımı unutmam.

*hıssederım.

*koku almak,tat almak benım ıçın önemlıdır

*sezgılerımı kullanırım..

*içgüdülerım kuvvetlıdır.

*yaratıcıyım..

*subjektıfım.

*boyutları iyı algılarım.

*rıtım duygum gelışmıştır

*bır bütün olarak görürüm.

*duygularımla hareket ederim.

Bu da bi başkası sağ beyinli çıktım halbuki ben beyinsizim sanıyodum:KK52::KK52::KK52:
Cuk diye oturuyor

allahım seyyahhh koptum yemınloee esım manyakmısın ekrana gulunurmu dıyııo onada okudum berbaer koptukk

cevaplarımı yazayım barımmm:)
cok dık degıl heryer yesıl huzur verıyor ınsana heryer cıcek mıs gıbım kokuyoo...
avuc ıcı kadar ama agır ve cok degerlı...
paylasım onemlı tabı..
hepsını ınerım ne var ne yok bakım bı..
aglıyo hıc dayanamam aglayana kadın galıbaa...
ohaaa bu olamaz!!!! (hakkat boyle dusnurum haa)
daha yemedım durr hemen atlamam herseye tadını cıkarcam anı beklerım..
yemedık yaa cılegını hıh...
bırakıp kactım ne bılım tadını madını...

cevaplarımı yazayım barımmm:)
cok dık degıl heryer yesıl huzur verıyor ınsana heryer cıcek mıs gıbım kokuyoo...
avuc ıcı kadar ama agır ve cok degerlı...
paylasım onemlı tabı..
hepsını ınerım ne var ne yok bakım bı..
aglıyo hıc dayanamam aglayana kadın galıbaa...
ohaaa bu olamaz!!!! (hakkat boyle dusnurum haa)
daha yemedım durr hemen atlamam herseye tadını cıkarcam anı beklerım..
yemedık yaa cılegını hıh...
bırakıp kactım ne bılım tadını madını...

özlem senin de benden kalır yanın yok yani

benim yanıtlar :))))))))))

----dağın manzarasının oldukça güzel olduğunu düşünüyorum

---- değerli bir taş elmaz - pırlanta gibi parlak 15- 20 gr ağırlığında , kuş yumurtası büyüklüğünde

--- olması gereken bir manzara
--- 3- 4 basamak
---bilemiyorum sanırım konuşmaya çalışıyor ya da kendi halinde ağlayıp inliyor olabilir .
-----sinirlenirdim , üzülürdüm
----6-7-8 tane
--- parasını verebileceğimi söylerdim
----süperdi

selin bende bu testlerin olduğu kitap var kokoloji 1 ve kokoljoi 2 olarak geçiyor tabu tadında bazı yerleri çok çeviri kokuyor ama yine de otururken yapması eğlenceli :))))

X