nihahaha verim bari:)
1.hayatımda gördüğüm en yüksek ve çiçeksiz dağdı ve üstünde tırmanmak için yerler vardı hemde en tepeye kadar :)
2.bulduğum taş 2 kilo ağırlığında tek taş yüzüklerin taşının devasa olanıydı ve bi ampul kadar parlıyodu:)
3.doğanın kanunu yiyerek beslencekler yemeseler problem olurdu diye düşündüm
4.yerin altına doğru 4 kat indim ve çok nemliydi ortam nefes alınmıycak kadar ve çok karanlıktı duvarlar dökülüyodu çürümüştü ve inanılmaz bi nem kokusu vardı sular damlıyodu tepeden yerdede yer yer su göletleri vardı
5.o kişi benimle konuşuodu bi kadındı
6.prense dediğim şey o ayakkabı benim banada tam olcak onun sahibi o diil di
7.çileklerden bi tane yedim ama bahçedeki en büyük çileği yediğim çilek o kadar büyüktüki onunla doydum:)
8. bahçevana dediğim şey tadına baktım:)
9.yediğim çilek hayatımda yediğim en tatlı en kırmızı en güzel en büyük çilekti:) ama bunu ous duymasın:)
1.hayatımda gördüğüm en yüksek ve çiçeksiz dağdı ve üstünde tırmanmak için yerler vardı hemde en tepeye kadar :)
KASVETLİ DİK ZOR Bİ DAĞDI İLK DÜŞÜNDÜĞÜM ZOR OLDUĞUYDU
2.bulduğum taş 2 kilo ağırlığında tek taş yüzüklerin taşının devasa olanıydı ve bi ampul kadar parlıyodu:)
SİMSİYAH PARLAK YUVARLAK BÜYÜK AĞIR Bİ TAŞTI UZAYDAN GELDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM TABİ ÇOK DEĞERLİYDİ NADİR OLDUĞU İÇİN(MEGALOMAN =)) )
3.doğanın kanunu yiyerek beslencekler yemeseler problem olurdu diye düşündüm
DOĞANIN KANUNU DİDİM =))
4.yerin altına doğru 4 kat indim ve çok nemliydi ortam nefes alınmıycak kadar ve çok karanlıktı duvarlar dökülüyodu çürümüştü ve inanılmaz bi nem kokusu vardı sular damlıyodu tepeden yerdede yer yer su göletleri vardı
BEŞ BASMAK İNDİM O KADAR AYRINTILI DEĞİLDİ KARANLIK VE GİZEMLİYDİ
5.o kişi benimle konuşuodu bi kadındı
FISILDIYODU KADIN MI ERKEK Mİ BİLMİYOM AMA TIRSTIM
6.prense dediğim şey o ayakkabı benim banada tam olcak onun sahibi o diil di
ŞANSA BAK DİDİM İÇİMDEN ,BENİ BULAMAYANI BEN HİÇ İSTEMEM DİDİM SES ÇIKARMADIM
7.çileklerden bi tane yedim ama bahçedeki en büyük çileği yediğim çilek o kadar büyüktüki onunla doydum:)
DOYANA KADAR AMA BEN ÇİLEĞİ SEVERİM
8. Bahçevana dediğim şey tadına baktım:)
ÖZÜR DİLERİM DEDİM
9.yediğim çilek hayatımda yediğim en tatlı en kırmızı en güzel en büyük çilekti:) ama bunu ous duymasın:)
NEDENSE ÇOK GÜZEL KOKUYORDU TADI ÇOK AKLIMDA DEĞİL(BANA KOKULAR HEP GEÇMİŞİ ÇOK NET HATIRLATIR,MÜZİKLERDEN SESLERDEN ZİYADE)
BÖLE TESTLERE DE BAYILIRIM ACABA GERÇEKLİK PAYI VAR MI