Kirli Çıkılar )))

Oda iyiymiş selin.. bizde genede ben karar.veriyorum ama söylenme.olayını yine.ben.yapiyorum sen.yonlendirdin diyeee... Ama.biz.aklin yolu bir.takikiyoruz yaaa hakkını yemeyeyim... Kızlar ankara yine karıştı aslında hic durulmadı cam bpencere dahi.acamiyorum gazdan varın gençlerin halini siz.düşünün...

2 arkadaşım hamileliğinde kullandı..
birinde bulantıyı kesti diğerinde hiç etki göstermedi..
sanırım bünyeye göre değişiyo

sağol badecim o zaman alıp deneyeceğim
oldu oldu olmadı hamile kalan birine veririm

mutnoj benim ondan hiç haberim yok
ama bu bilekliklerin enerji verenleri vardı vücuttaki negatif iyonları topluyomuş muhabbeti işte
teyzem aldı baya baya memnundu bileklikten 1 yıldan fazlada kullandı daha rahat uyuduğunu bile sölüodu
hatta eskiden 1 paket sigarayı 2 günde bitirodu kullandıktan sonna 3-4 günde bitirmeye başlamıştı
sonna çocuğu bi gün okula götürdü kaybetti geldi:)

sağolun kızlar dur o zaman ben bi şans vereyim
bu alternatif işlere pek inanamıyorum ben
yine de işe yararsa dadından yinmez

alacağın olsun farmas
sen git pepetiye beni alma adımı bile anma küstüm işte

haklısın multicim selini özlemi derfatı ohooooooooooo yazmayı unutmuşum aslında orada seyyah hariç topakça demem gerekirdi nihahahahahahah

seyyahçım ben sana inciden hediyeni alır gönderirim bitanemmmmmmmmmmmmmmm

genede beyşehire gelmiyorsun ahahahahahhahah

Selin bak eşimle konusuyoduk simdi o ilk gittiğimiz film richerd grundig ben adami.sewdigimdimden sokmusum filme oyle diyo benimki nebilim 6 sene olmuş hhehehe. Aynalar diye bi film varbak.kesin izle ama dogur.oyle. izle korku.filmi çünkü. Ikinciside var ama okadan Iyi degil. Hepde.eksin korku.izlemisiz Heee aşk filmi istersen eskilerden richardin julia nin filmleri.guzel hemen.hemen hepsini izlemisimdi

iyi akşamlar kızlar,
sayfaları okuyorum ama sağolsun eşim tepemde :) kendisi yan koltukta uyuyakalmış , uyandı bana çemkiriyor " yalnızlık çok kötü, ben bu evde yalnızlık çekiyorum" diye ..
okuldan gelmişim , dün misafirlerim vardı , sağolsun arkadaşın oğlu banyodaki klozete çişini yapmaya kalkmış, ama nasıl yapmışsa klozetin çevresi, paspaslar her tarafı serptirmiş sabah nasıl bir koku hemen paspaları makineye attım.. okuldan gelincealdım elime bezi, banyoyu önce suyla ardından da çamaşır sulu suyla bir güzel sildim .. üstüne bir de evi süpürdüm, onun üstüne de kızın okul sergisine gittim .. eve geldğimde tabanlarım sızlıyordu yemekten sonra net başına geçeyim dedim ama adam hemen başladı çemkirmeye... ben de insanım sonuçta ah bu adam yaa.. ilgi bekliyor seyyah misali

bu arada eşimle gittiğimiz ilk film (gerçi biz o zamanlar kankaydık) "o şimdi asker " filmi

ayakkabılarımı çektim:) fiyatlarını ve nerden aldığımıda yazıorum fikir olsun canlar

ve ayakkabı şenliği başlasın:)

bu kırmızı aykkabım ve çantası bambiden :) ayakkabı
çanta 40 tl ayakkabı 50 tl

bunu burdan aldım polasirsten 40 tl idi yanlış hatılamıosam daha önce paylaşmıştım

çanta bambiden 40 tl ayakkabı arow dan 35 tl ve topuklu ama inanılmaz rahat yani şu halimle bu topukla koşabilebilirim o kadar

bu babebt inciden 60 tl fakat ayağımı inanılmaz sıkıyo ayaklarım şişti çünkü:) iade edip bi numara büyüğünü alcam

markası high die bişe rengi çoooook tatlıydı kotla çok güzel duruyo 40 tl buda internetten ve çok rahat

arowdan 35 tl bunuda netten aldım buda çok rahat

bunu burdan aldım 20 tl bambiden kapının dışına sepete koymuşlardı çok rahat

ayakta duruşu ayaklarımın kusuruna bakmayın normalde tombik diil :) doğurunca geçiceni sölüo herkes:)büyük bi umutla o günü bekliorum:)

bunu özellikle işe giymek için aldım rengi çoğu kıyafetime uyyo
bunun tabanı biraz kaygan umarım sorun çıkarmaz buda çok rahat
arowdan 40 tl netten aldım

ve benim hepsinin içindeki asıl gözdem:)
en en en beğendiğim:) arowdan netten aldım gene 45 tl

buda tombik ayaklarımda duruşu:)

bitti:) toplamda hepsi 385 tl ye geldi bana toplu kıyım yaptım inciden aldığım hariç onu iade etcem çünkü kampanayaları takip edip büyüğünü alcam:)

aynaları üniversitede izlemiştik yurtta:) cidden sağlam yapım bi filmdi:) bide her yurtta olduğu gibi yurdun altında yatır var muhabbeti dolanıyodu ara baya bi tırmıştım o etkiyle filmden:)

o şimdi askermi yok helin ya siz bizdende betermişsiniz:)

sefan olsun bebeeeeeeem
güzel günlerde paralansın

Senaryoya verdiğiniz tepki hayatınızda ilk defa cinsel içerikli film gördüğünüzde verdiğiniz tepkiye eşittir.

BUNA CEVABIM DOĞANIN KANUNUYDU
AHAHAHA
NE KADAN DOĞAL Bİ İNSANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…