Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heç valla seyyah
kızlar yaa psi band diye bişi gördüm eczanede
iddiaları hamilelik, yolculuk ve kemoterapiden oluşan bulantıyı kestiği
bileklik sadece
ilaç milaç değil
42 TL imiş
alsam mı acaba duyan bilen gören var mı
beni yol tutar da
ben adar seyahat eden birinin çektiği azabı siz düşünün
sağol badecim o zaman alıp deneyeceğim
oldu oldu olmadı hamile kalan birine veririm
heç valla seyyah
kızlar yaa psi band diye bişi gördüm eczanede
iddiaları hamilelik, yolculuk ve kemoterapiden oluşan bulantıyı kestiği
bileklik sadece
ilaç milaç değil
42 TL imiş
alsam mı acaba duyan bilen gören var mı
beni yol tutar da
ben adar seyahat eden birinin çektiği azabı siz düşünün
sağol badecim o zaman alıp deneyeceğim
oldu oldu olmadı hamile kalan birine veririm
alacağın olsun farmas
sen git pepetiye beni alma adımı bile anma küstüm işte
haklısın multicim selini özlemi derfatı ohooooooooooo yazmayı unutmuşum aslında orada seyyah hariç topakça demem gerekirdi nihahahahahahah
seyyahçım ben sana inciden hediyeni alır gönderirim bitanemmmmmmmmmmmmmmm
genede beyşehire gelmiyorsun ahahahahahhahah
arkadaşlar ne olacak bu euro nun hali. Euro üzrinden borcum var ve uykularım kaçıyor....
aynaları üniversitede izlemiştik yurtta:) cidden sağlam yapım bi filmdi:) bide her yurtta olduğu gibi yurdun altında yatır var muhabbeti dolanıyodu ara baya bi tırmıştım o etkiyle filmden:)Selin bak eşimle konusuyoduk simdi o ilk gittiğimiz film richerd grundig ben adami.sewdigimdimden sokmusum filme oyle diyo benimki nebilim 6 sene olmuş hhehehe. Aynalar diye bi film varbak.kesin izle ama dogur.oyle. izle korku.filmi çünkü. Ikinciside var ama okadan Iyi degil. Hepde.eksin korku.izlemisiz Heee aşk filmi istersen eskilerden richardin julia nin filmleri.guzel hemen.hemen hepsini izlemisimdi
iyi akşamlar kızlar,
sayfaları okuyorum ama sağolsun eşim tepemde :) kendisi yan koltukta uyuyakalmış , uyandı bana çemkiriyor " yalnızlık çok kötü, ben bu evde yalnızlık çekiyorum" diye ..
okuldan gelmişim , dün misafirlerim vardı , sağolsun arkadaşın oğlu banyodaki klozete çişini yapmaya kalkmış, ama nasıl yapmışsa klozetin çevresi, paspaslar her tarafı serptirmiş sabah nasıl bir koku hemen paspaları makineye attım.. okuldan gelincealdım elime bezi, banyoyu önce suyla ardından da çamaşır sulu suyla bir güzel sildim .. üstüne bir de evi süpürdüm, onun üstüne de kızın okul sergisine gittim .. eve geldğimde tabanlarım sızlıyordu yemekten sonra net başına geçeyim dedim ama adam hemen başladı çemkirmeye... ben de insanım sonuçta ah bu adam yaa.. ilgi bekliyor seyyah misali
bu arada eşimle gittiğimiz ilk film (gerçi biz o zamanlar kankaydık) "o şimdi asker " filmi
ayakkabılarımı çektim:) fiyatlarını ve nerden aldığımıda yazıorum fikir olsun canlar
ve ayakkabı şenliği başlasın:)
bu kırmızı aykkabım ve çantası bambiden :) ayakkabı
çanta 40 tl ayakkabı 50 tl
Eki Görüntüle 727443
bunu burdan aldım polasirsten 40 tl idi yanlış hatılamıosam daha önce paylaşmıştım
Eki Görüntüle 727445
çanta bambiden 40 tl ayakkabı arow dan 35 tl ve topuklu ama inanılmaz rahat yani şu halimle bu topukla koşabilebilirim o kadar
Eki Görüntüle 727446
bu babebt inciden 60 tl fakat ayağımı inanılmaz sıkıyo ayaklarım şişti çünkü:) iade edip bi numara büyüğünü alcam
Eki Görüntüle 727448
markası high die bişe rengi çoooook tatlıydı kotla çok güzel duruyo 40 tl buda internetten ve çok rahat
Eki Görüntüle 727449
arowdan 35 tl bunuda netten aldım buda çok rahat
Eki Görüntüle 727451
bunu burdan aldım 20 tl bambiden kapının dışına sepete koymuşlardı çok rahat
Eki Görüntüle 727452
ayakta duruşu ayaklarımın kusuruna bakmayın normalde tombik diil :) doğurunca geçiceni sölüo herkes:)büyük bi umutla o günü bekliorum:)
Eki Görüntüle 727453
bunu özellikle işe giymek için aldım rengi çoğu kıyafetime uyyo
bunun tabanı biraz kaygan umarım sorun çıkarmaz buda çok rahat
arowdan 40 tl netten aldım
Eki Görüntüle 727454
ve benim hepsinin içindeki asıl gözdem:)
en en en beğendiğim:) arowdan netten aldım gene 45 tl
Eki Görüntüle 727455
buda tombik ayaklarımda duruşu:)
Eki Görüntüle 727456
bitti:) toplamda hepsi 385 tl ye geldi bana toplu kıyım yaptım inciden aldığım hariç onu iade etcem çünkü kampanayaları takip edip büyüğünü alcam:)
kızlar bakın ne buldum kendinize yapın bu testi çok ilginç sonuşlar çıkıyo:)
kendini tanıma testi