- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
şurda sevgiye şefkate ilgiye ihtiyacı olan zavallı seyyahı niye ezikliyon ki
azcuk kıskandım o kadar
noluyo beeeee
bugün topakda vurun seyyaha günü mü
giderim arka bahçede oynarım ben de
kim karışıyo benim seyyahıma bakim.
dağılın uleeeeyn
dün aslında temizlik yapmayacaktım sonra dayanamadım selinin tabiriyle uçuşan kıllara en azından süpürge açtım
tabi ous belli bir süre sonra elimden kaptı
bi yandan o süprüyor ben de toz alıyorum
bir ara bi baktım sapını çıkarmış kafasını da tutuyorYok artık yaaa dedim mavi ekran verdim resmen :111:
dün aslında temizlik yapmayacaktım sonra dayanamadım selinin tabiriyle uçuşan kıllara en azından süpürge açtım
bir ara bi baktım sapını çıkarmış kafasını da tutuyorYok artık yaaa dedim mavi ekran verdim resmen :111:
götür beni burdan dark
vali amcama şikayet edecem bunları
ahahaha aklıma ne geldi geçende çarşıya çıkarken komşu teyzenin kızı bizimle geldi 25 yaşında falan
bi ara sılaya kızdı ama sılanın suratını görmek lazımdı o kadar komikti ki ağzını kaşlarını indirdi öle içten dedi ki sen beni sevmiyon mu
anneme şikayete edicem seni diye
o kadar doğal öle içten öle komikti ki yarıldım sokak ortasında gülmekten
şikayet edecek bana zorla sevdircem
tey allam yaaa
bak yaaaa, ilgi gösteriyoruz, şefkat gösteriyoruz, yine de yaranamıyoruz
tam anasının kızı :)))
sılacan üzülmesin. gerekirse zorla sevdiririz. ahanda artıyorum valiyi
oh be vali tanıdığım olsun bi trilyon borcum olsun
yok yok borcum olmasın
selin film tavsiyesi için IMDB den yardım alabilirsin ordaki ilk 100 filme mutlaka bak.
yaz geldi ya kendine cicielrmi alıon:) yada gezmeye başladın:) başka açıklaması yok:)selam kızçeler nasılsınız bakalım
ay başını getirmez oldum ya
yok yaf bina en fazla 4 yıllık bina :)oldu olcak başlığımız yukardıki üyeyi seviyormusun sevmiyormusun olsun
selin ev eski evmi yeni evmi. ben pek anlamam ama acaba eski ev oldugu için olabilirmifikir yürtüyorumda
senle iyi geçiniyorum
ya işte ideal irkek :)bidqkine kollarını bacaklarını falanda tutsun hatta hergün yemeklerden önce aç karnına kendini süpürsün sen 1 ay ev süpürmezsin pratik çözüm aslında ben bunu kullanabilirim:)dün aslında temizlik yapmayacaktım sonra dayanamadım selinin tabiriyle uçuşan kıllara en azından süpürge açtım
canım ya 4 kişi ve hepsininde saçı var evde saç yok:) annen kesin evde uçan süpürgeyle geziodur sırrını sorarmasın? cevap günde 3 kere ev süpürüorumsa elma de olurmu:)kim esmiş göster bakayım
biz evde 3 kız bide annem var. çok şükür saç olayı yok evde. yastıklarımızda bide yatagın yanında olur. ama oturma odasında falan öyle gözü rahatsız edecek kadar yok:44::44:
bakmazmıyım sirkencim:) ama ordan bi film izlemiştim Allahım olamaz ya Fransız filmelrini sevmiorum ben adı amelia idi filmin akıllara zararselin film tavsiyesi için IMDB den yardım alabilirsin ordaki ilk 100 filme mutlaka bak.
götür beni burdan dark
vali amcama şikayet edecem bunları
ahahaha aklıma ne geldi geçende çarşıya çıkarken komşu teyzenin kızı bizimle geldi 25 yaşında falan
bi ara sılaya kızdı ama sılanın suratını görmek lazımdı o kadar komikti ki ağzını kaşlarını indirdi öle içten dedi ki sen beni sevmiyon mu
anneme şikayete edicem seni diye
o kadar doğal öle içten öle komikti ki yarıldım sokak ortasında gülmekten
şikayet edecek bana zorla sevdircem
tey allam yaaa
allah allah sıla kime çektiyse artık
heç valla seyyah
kızlar yaa psi band diye bişi gördüm eczanede
iddiaları hamilelik, yolculuk ve kemoterapiden oluşan bulantıyı kestiği
bileklik sadece
ilaç milaç değil
42 tl imiş
alsam mı acaba duyan bilen gören var mı