Kirli Çıkılar )))

selin güle güle kullan ben de geçende inciye baktım ya
250den aşağı fiyat yoktu ama %50 indirimdeydi ve ayakkabılar çooooooooooooooooook güzel ve çoooooooooooook kaliteliydi
resmen dikişinden renginden duruşundan ben ayakkabıyım diyordu
tabi ki alamadım

ben kalkıyom kızlar gidip kek yapim :) temiz evi temizlim:) şaka şaka her yan kıl yumağı olmuş

ya bişe sorcam size gözünüzü sevim evdeki bu kılla tüyle nasıl başediosunuz?
bizim evde evi süpürsem bile iki saat sonra yerd ekıl görüom uyuz oluorum yani çok kıllı insanlar diiliz
ama evi bi diyelim 3-4 gün süpürmedim Allah sanırısınki fayanslardan saç çıkmaya başladı öyle yani evde saçlarım toplu geziorum
ama olmuyo olmuyo eşimden benden dökülenlerle 1 senede 10 kel adamın kafası dolardı baş etme yönteminiz varsa söleyin beni kurtarın artık bu ızdıraptan:)

ben de başedemiyorum selin saç ve kılla. benden saç eşimden kıl. misaf,ir gelcekse bi gün önceden süpürsem bile olmuyor hatta sabahtan akşama saç oluyor.ben de ben mi kafama takıyorum diyorum. bizde kızıl siyahtı bi ara yerler şaka gibi

selin zor bişi değil ingiliz keki int bakıver çok pratik ve çok datluu ingiliz süpriz kek diyede geçiyorr

evet hint filmlerini severim bende benim adım khan izledim geçen sizler izlemissinizdir de gerçi ... ben yeni izledim beğendimmm ama..

ayakkabılarında hayırlı olsunnn güle güle giy iyi günlerde

cık
bihter olsan düşünürdük

farmi hariç herkesi seviyorum ama her an sevememe kapasitem var
satıcıyım ya ben

seyyah bana diyordun köylü kurnazı diye ama pek bir köylü kurnazı gördüm seni herkes seni sevsin diye mavi boncuk dağıtyorsun

Son düzenleme:

kısırını niye alıp geliyosun selin, taşıma. beş dakkada yapıveririz hatta pepetinin yaptıklarından da yaparız hemen. çayı da demledik mi tamam karşılıklı içeriz. sen anlatırsın, ben gülerim iyi gelirdi be selin

seyyah bana diyordun köylü kurnazı diye ama pek bir köylü kurnazı gördüm seni herkes seni sevsin diye mavi boncuk dağıtyorsun

eceli gelen eva seyyaha bulaşırmış

Son düzenleme:

tüüüüüüüüüüüüü
mevlanaya bi kısır yapıp gelmedin seline niye torpil geçiyon
illa ben de mi bebek yapayım
hayır ben yaparım da topluma ters

tüüüüüüüüüüüüü
mevlanaya bi kısır yapıp gelmedin seline niye torpil geçiyon
illa ben de mi bebek yapayım
hayır ben yaparım da topluma ters

kızım, oraya kısır yapılıp götürülür müü, adamı kapıdan kovarlar ama gelicen ya bir daha, o zaman yaparık. hatta sana çi köfte yaparım olur mu

oldu olcak başlığımız yukardıki üyeyi seviyormusun sevmiyormusun olsun

selin ev eski evmi yeni evmi. ben pek anlamam ama acaba eski ev oldugu için olabilirmi fikir yürtüyorumda
senle iyi geçiniyorum

kızım, oraya kısır yapılıp götürülür müü, adamı kapıdan kovarlar ama gelicen ya bir daha, o zaman yaparık. hatta sana çi köfte yaparım olur mu

onlara da ikram ederdik nolcak ki
içli köfte isterim ben

oldu olcak başlığımız yukardıki üyeyi seviyormusun sevmiyormusun olsun

selin ev eski evmi yeni evmi. ben pek anlamam ama acaba eski ev oldugu için olabilirmi fikir yürtüyorumda
senle iyi geçiniyorum

şurda sevgiye şefkate ilgiye ihtiyacı olan zavallı seyyahı niye ezikliyon ki
azcuk kıskandım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…