- 9 Mart 2011
- 11.680
- 8.873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki beni beni evanı ?
peki beni beni evanı ?
ben kalkıyom kızlar gidip kek yapim :) temiz evi temizlim:) şaka şaka her yan kıl yumağı olmuş
ya bişe sorcam size gözünüzü sevim evdeki bu kılla tüyle nasıl başediosunuz?
bizim evde evi süpürsem bile iki saat sonra yerd ekıl görüom uyuz oluorum yani çok kıllı insanlar diiliz
ama evi bi diyelim 3-4 gün süpürmedim Allah sanırısınki fayanslardan saç çıkmaya başladı öyle yani evde saçlarım toplu geziorum
ama olmuyo olmuyo eşimden benden dökülenlerle 1 senede 10 kel adamın kafası dolardı baş etme yönteminiz varsa söleyin beni kurtarın artık bu ızdıraptan:)
ben film izlemeyi çok seviorum:) hele uzun hint filmerinin tadı başka oluyo :)
eşimlede baya izlioruz sinemayada gidiyoduk diyim sanırım artık gidemicez:) ossun evde defam:)
seyyah o filmin adını sölersen siyahilerle ilgili olan bende izlim bacım severim öle değişik konulu filmleri
pepeti kısırmı dedin:) ay bu ara gördüğüm herşeye istinasız sulanıyorum ben:) neyse zor bişe diil akşama belli oldu kısır yapılcak üstüne bol limon sıkılıp yenilcek:) iyiki şu ingilzi kekini bilmiom insan bilmediği şeyi isteyemiyor bilionmu:)
sunny abla yakın olaydın sana çay içmeye gelirdim evdeyim ya beş çayı yapardık:) kısırımıda alır gelirdim:)
ayrıca netten aldığım ayakkabılarım geldi:)
son zmanlarda aldğım ayakkabılarımın fotosunu koyciğim size:) bu ara deli gibi ayakkabı almak istiorum neden acaba?
hepsi toplaşınca baya baya ayakkabım oldu:) annelerinin kuzuları hepsi çooooooooh datlu sabah kargo geldi ayakkabılarımı aldım önce giyyorum sonra seviorum eşimde baktı baktı
bi psikopatla evli olduğumu biliodum dedi gitti yattı:) kalksın o topuklarla üstünden geçicem:) psikopatlık nasıl oluyomuş göstermek lazım dimi:)
cık
bihter olsan düşünürdük
farmi hariç herkesi seviyorum ama her an sevememe kapasitem var
satıcıyım ya ben
ben film izlemeyi çok seviorum:) hele uzun hint filmerinin tadı başka oluyo :)
eşimlede baya izlioruz sinemayada gidiyoduk diyim sanırım artık gidemicez:) ossun evde defam:)
seyyah o filmin adını sölersen siyahilerle ilgili olan bende izlim bacım severim öle değişik konulu filmleri
pepeti kısırmı dedin:) ay bu ara gördüğüm herşeye istinasız sulanıyorum ben:) neyse zor bişe diil akşama belli oldu kısır yapılcak üstüne bol limon sıkılıp yenilcek:) iyiki şu ingilzi kekini bilmiom insan bilmediği şeyi isteyemiyor bilionmu:)
sunny abla yakın olaydın sana çay içmeye gelirdim evdeyim ya beş çayı yapardık:) kısırımıda alır gelirdim:)
ayrıca netten aldığım ayakkabılarım geldi:)
son zmanlarda aldğım ayakkabılarımın fotosunu koyciğim size:) bu ara deli gibi ayakkabı almak istiorum neden acaba?
hepsi toplaşınca baya baya ayakkabım oldu:) annelerinin kuzuları hepsi çooooooooh datlu sabah kargo geldi ayakkabılarımı aldım önce giyyorum sonra seviorum eşimde baktı baktı
bi psikopatla evli olduğumu biliodum dedi gitti yattı:) kalksın o topuklarla üstünden geçicem:) psikopatlık nasıl oluyomuş göstermek lazım dimi:)
seyyah bana diyordun köylü kurnazı diye ama pek bir köylü kurnazı gördüm seni herkes seni sevsin diye mavi boncuk dağıtyorsun
kısırını niye alıp geliyosun selin, taşıma. beş dakkada yapıveririz hatta pepetinin yaptıklarından da yaparız hemen. çayı da demledik mi tamam karşılıklı içeriz. sen anlatırsın, ben gülerim iyi gelirdi be selin
tüüüüüüüüüüüüü
mevlanaya bi kısır yapıp gelmedin seline niye torpil geçiyon
illa ben de mi bebek yapayım
hayır ben yaparım da topluma ters
kızım, oraya kısır yapılıp götürülür müü, adamı kapıdan kovarlar ama gelicen ya bir daha, o zaman yaparık. hatta sana çi köfte yaparım olur mu
ecel gelen eva seyyaha bulaşırmış
oldu olcak başlığımız yukardıki üyeyi seviyormusun sevmiyormusun olsun
selin ev eski evmi yeni evmi. ben pek anlamam ama acaba eski ev oldugu için olabilirmi fikir yürtüyorumda
senle iyi geçiniyorum
onlara da ikram ederdik nolcak ki
içli köfte isterim ben
şurda sevgiye şefkate ilgiye ihtiyacı olan zavallı seyyahı niye ezikliyon ki
azcuk kıskandım o kadar
işine gelirse canım, ben yapamıyor içli küfte, ben yapıyor çi küfte