• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Selam Berna,
Senin bu değerlerin kistinin olduğunu gösteriyor.Bence mutlaka bir dr git kist açısından.Birde soğan kürü uygula canım çabuk geçer.Zamanın değerli o açıdan söyledim.
Lenova hadi gözün aydın yumurtan döllenmiş çok sevindim.Bizede güzel haberler verirsin..
nckurt sende moralini bozma.Allah ol dese oluyor.İnşallah bizimde olacak.Seninle drlarımız aynı bende aynı dr gidiyorum.

Knihal canım merhaba,epey zamandır buralarda göremiyordum seni,nasılsın?Tedavin nasıl gidiyor,haberler iyidir umarım.Ben de ağustosun 10 gibi kotrole gidceğim,tekrar deneyip denemeyeceğim o zaman belli olur.Geçen kontrolümde Aygül Hoca bayağı umutlu konuştu ama bilemiyorum.Sen ne zaman deneyeceksin,merkezden memnun musun?Belki denk geliriz ,sevgiler...

Selam Berna,
Senin bu değerlerin kistinin olduğunu gösteriyor.Bence mutlaka bir dr git kist açısından.Birde soğan kürü uygula canım çabuk geçer.Zamanın değerli o açıdan söyledim.
Lenova hadi gözün aydın yumurtan döllenmiş çok sevindim.Bizede güzel haberler verirsin..
nckurt sende moralini bozma.Allah ol dese oluyor.İnşallah bizimde olacak.Seninle drlarımız aynı bende aynı dr gidiyorum.

evet canım haklısın doktora gittim adetimin 12.günü sol yumurtlığımda 33mm anekoik alan izlenmiş ama doktorum ooo çok iyi büyümüş folikül bu deyip ,gün aşırı ilişki yapın dedi bir şey diyemedim.anlamadım bu kadar büyük folikül olupda döllenirmi kafam karıştı valla.

transferım oldu bugun oldukca kalıtelı bır embrıyo transfer edıldı ınsallah tutunacak ve mucızem bana gelecek..
bu sefer cok rahatım transfer sonrası hemen kaldırdılar 10 sonra tuvalete gonderıdıler ve 30 dk sonra cıktım markete gıdıp kendıme ananas ve kabak cekırdegı aldım eve geldım uyudum :) yarında ıse gıdecegım gecen sefer transfer sonrası 4 saat hıc kalkmadım 12 gun evde oturdum cok dıkkat ettım ama sonuc negatıfdı. doktorum rahat ol agır ıs yapma onun dısında rutın ıslerını yap dedı. MUBAREK RAMAZANDA dualarımız kabul olsun herkesın gonlundekı olsun ALLAH BU SEFER OL DESIN INSALLAH onemlı olan bu yoksa gerısı bos.. umarım bu sefer sıram gelmıstır ve yuzum güler
hepınızı sevıyorum dualarınızda benı eksık etmeyın lutfen..
sevgıler

transferım oldu bugun oldukca kalıtelı bır embrıyo transfer edıldı ınsallah tutunacak ve mucızem bana gelecek..
bu sefer cok rahatım transfer sonrası hemen kaldırdılar 10 sonra tuvalete gonderıdıler ve 30 dk sonra cıktım markete gıdıp kendıme ananas ve kabak cekırdegı aldım eve geldım uyudum :) yarında ıse gıdecegım gecen sefer transfer sonrası 4 saat hıc kalkmadım 12 gun evde oturdum cok dıkkat ettım ama sonuc negatıfdı. doktorum rahat ol agır ıs yapma onun dısında rutın ıslerını yap dedı. MUBAREK RAMAZANDA dualarımız kabul olsun herkesın gonlundekı olsun ALLAH BU SEFER OL DESIN INSALLAH onemlı olan bu yoksa gerısı bos.. umarım bu sefer sıram gelmıstır ve yuzum güler
sevgıler

ben sana burdan moral yollarım bol bol.sakin stres yapma.Allahım inşallah herşeyi gönlüne göre verir. çok sevindim inan .sevgiler :nazar::nazar::nazar:

sevgıler
Selam Lenova hadi gözün aydın transferin olmuş.Darısı bizim başımiza.
nckurt ben gene gürgana devam ediyorum.Bu ay kistim varmış basit foliküler kist.Geçtiğinde bende tedaviye başlamak istiyorum.Son kez .

canım cok tsk ederım. Umarım hep boyle iyi haberler verırız bırbırımıze..

Allah ıyı seyler göstersın hepımıze..

ben atasehır memorıal cem demırel'e gıdıyorum. 2 yılda 2. saglıklı yumurta ılk tup bebek sifa'da yapılmıstı ama negatıf sonuctu.. defalarca tup bebege baslandı ama yumurta ya yoktu ya da olan kalıtesızdı hep husran .. bılıyorsundur bu arada amelıyat hıstereskopı vs vs bılmıyorum canım bugun transferın 5 gunu gecen sefere gore bu sefer hıc yatmadım dınlenmedım. transfer sonrası ayaga kaldırıp odaya gonderdıler 5-10 dk sonra tuvalate gonderdıler sonra cıkıp markette gıttık esımle... ertesı gun ıse geldım.. yanı gecen sefer yaptıklarımın hıc bırını yapmadım aksıne tam tersıne ısledı.. karnımda ve belımde sureklı bır agrı var buna bugun bırde muthıs bır basagrısı eklendı. gecen transferde hıc bır sey hıssetmedım. en azından bugun yasadıklarımı.. ama bılmıyorum canım umarım bebegım tutunur ve o tek yumurta mucızem olur.

sevgıler

Herkese merhaba,umarımherkes iyidir.
LENOVACIĞIM,sanırım bugün test günündü,hadi hayırlı haberlerini bekliyorum,sonucu alınca haber ver,biliyor musun bugün kadir gecesi,inşallah bu mübarek günler hürmetine rabbim dileğini verir.
KNİHAL,merhaba ben de yine aynı klinikte devam etmeye karar verdim,son kez deneyeceğim,bakalım hayırlısı.
Bana gelince şu son iki haftayı kötü geçirdim,eşim kalp spazmı geçirdi,bir gün yoğun bakımda kaldı,sonrada anj. oldu.Allahtan damarlarında tıkanma yokmuş,sadece iki damarda daralma varmış,o da ilaçla düzelir dedi doktor.Rabbim onu bana bağışladı,o kadar kötü günlerdi ki allahım hiç kimseye göstermesin.Yoğun bakımın kapısında beklerken bir kez daha sağlık dışında herşeyin boş olduğunu anladım.Rabbim kimseyi eşinden ayınmasın,çocuk falan boş gerçekten o kadar korktum ki ona birşey olacak diye.Neysseki atlattı rabbime şükürler olsun,şimdi daha iyi,inşallah sigarayı bırakırsa daha iyi olacak çünkü daralmanın en büyük sebebi sigara dedi doktor,lütfen içiyorsanı bırakın,eşlerinize de bıraktırın.Sigara daralmayı dört kat hızlandırıp kalp krizi riskini arttıyormuş.
Bu hengame arasında doktora da gittim.Bu sefer Timur Hoca ile görüştük.Tekrar deneyelim durmak gerektiğinde ben sana söylerim.Ama şimdi yumurta oluşuyor bir tane bile olsa,bir tanede bize yeter dedi.Ya çok tatlı,çok pozitif aynı zamanda karizmatik bir adam.Bu işin en eskilerinden biri,elinden geleni yapacağını söyledi.Ben durumum itibariyle şansımın az olduğunu biliyorum,doktoruma da güveniyorum,bu sefer gebelik aşısı da yapılacak.Kısmetse rabbim ol derse olacak.TİMUR HOCA,bütün işlemlerini ve takiplerini ben yapacağım,bizzat ilgileneceğim dedi.Bu da bana ayrıca güven verdi.Bilemiyorum bu son denemem olacak,rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder.Bu ay regl olunca gideceğim,tedaviye uygun dönemdeysem başlayacak.Kısa bir tedavi olacağını söyledi.İnşallah sonu güzel olur.
Bugün kadir gecesi,herkese mübarek olsun,rabbim isteyen dileyen herkesin dileğini versin,dualarım hepiniz için.İnsanın kendi için değil de başkası için ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuş,lütfen bu gece birbirimiz için dua edelim,tabi benide unutmayın,herkese sevgiler...

Herkese merhaba,umarımherkes iyidir.
LENOVACIĞIM,sanırım bugün test günündü,hadi hayırlı haberlerini bekliyorum,sonucu alınca haber ver,biliyor musun bugün kadir gecesi,inşallah bu mübarek günler hürmetine rabbim dileğini verir.
KNİHAL,merhaba ben de yine aynı klinikte devam etmeye karar verdim,son kez deneyeceğim,bakalım hayırlısı.
Bana gelince şu son iki haftayı kötü geçirdim,eşim kalp spazmı geçirdi,bir gün yoğun bakımda kaldı,sonrada anj. oldu.Allahtan damarlarında tıkanma yokmuş,sadece iki damarda daralma varmış,o da ilaçla düzelir dedi doktor.Rabbim onu bana bağışladı,o kadar kötü günlerdi ki allahım hiç kimseye göstermesin.Yoğun bakımın kapısında beklerken bir kez daha sağlık dışında herşeyin boş olduğunu anladım.Rabbim kimseyi eşinden ayınmasın,çocuk falan boş gerçekten o kadar korktum ki ona birşey olacak diye.Neysseki atlattı rabbime şükürler olsun,şimdi daha iyi,inşallah sigarayı bırakırsa daha iyi olacak çünkü daralmanın en büyük sebebi sigara dedi doktor,lütfen içiyorsanı bırakın,eşlerinize de bıraktırın.Sigara daralmayı dört kat hızlandırıp kalp krizi riskini arttıyormuş.
Bu hengame arasında doktora da gittim.Bu sefer Timur Hoca ile görüştük.Tekrar deneyelim durmak gerektiğinde ben sana söylerim.Ama şimdi yumurta oluşuyor bir tane bile olsa,bir tanede bize yeter dedi.Ya çok tatlı,çok pozitif aynı zamanda karizmatik bir adam.Bu işin en eskilerinden biri,elinden geleni yapacağını söyledi.Ben durumum itibariyle şansımın az olduğunu biliyorum,doktoruma da güveniyorum,bu sefer gebelik aşısı da yapılacak.Kısmetse rabbim ol derse olacak.TİMUR HOCA,bütün işlemlerini ve takiplerini ben yapacağım,bizzat ilgileneceğim dedi.Bu da bana ayrıca güven verdi.Bilemiyorum bu son denemem olacak,rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder.Bu ay regl olunca gideceğim,tedaviye uygun dönemdeysem başlayacak.Kısa bir tedavi olacağını söyledi.İnşallah sonu güzel olur.
Bugün kadir gecesi,herkese mübarek olsun,rabbim isteyen dileyen herkesin dileğini versin,dualarım hepiniz için.İnsanın kendi için değil de başkası için ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuş,lütfen bu gece birbirimiz için dua edelim,tabi benide unutmayın,herkese sevgiler...

Geçmiş olsun nckurt.Sağlık çok önemli .Sigara ve stres spazmın nedenleri.Tekrardan geçmiş olsun
Bende geçen ayın sonunda gitmiştim kistim olmuş yasmin verdi adet olunca gelmemi istedi.Bayram sonu adetim gelecek tahlillerim iyi çıkmıştı.Umarım bayram sonu tedaviye başalyabilirim.bir aksilik çıkmazsa .Kist için soğan kürüde yaptım umarım faydası olmuştur.Belki kontrollerde karşılaşırız

Geçmiş olsun nckurt.Sağlık çok önemli .Sigara ve stres spazmın nedenleri.Tekrardan geçmiş olsun
Bende geçen ayın sonunda gitmiştim kistim olmuş yasmin verdi adet olunca gelmemi istedi.Bayram sonu adetim gelecek tahlillerim iyi çıkmıştı.Umarım bayram sonu tedaviye başalyabilirim.bir aksilik çıkmazsa .Kist için soğan kürüde yaptım umarım faydası olmuştur.Belki kontrollerde karşılaşırız

İnşallah bir aksilik çıkmaz canım,ben de bayram sonu regl olunca gideceğim,belki karşılaşırız,hayırlısı olsun?Senin takibini kim yapıyor?

İnşallah bir aksilik çıkmaz canım,ben de bayram sonu regl olunca gideceğim,belki karşılaşırız,hayırlısı olsun?Senin takibini kim yapıyor?

Selam nckurt benim takiplerimi hepsi yapıyor.En son özgür bey vardı o bakmıştı.Soğan kürüm bitti incir kürüne başlayamadım.Bayramsonrası başlarım arada taze incir yiyorum.
Lenova canım sonucuna üzüldüm sonuçta yumurtan var ve sansın var demektir.Belki sağlam bir yumurta çıkar aralarından .Herşeyde vardır bir hayır Allah senin için bizim için en iyi olanı yapıyordur.Biz gereğini yapalım gerisi Allaha kalmış artık
berna neredesin hiç gözükmüyorsun?Dr değiştirdinmi?

Selam nckurt benim takiplerimi hepsi yapıyor.En son özgür bey vardı o bakmıştı.Soğan kürüm bitti incir kürüne başlayamadım.Bayramsonrası başlarım arada taze incir yiyorum.
Lenova canım sonucuna üzüldüm sonuçta yumurtan var ve sansın var demektir.Belki sağlam bir yumurta çıkar aralarından .Herşeyde vardır bir hayır Allah senin için bizim için en iyi olanı yapıyordur.Biz gereğini yapalım gerisi Allaha kalmış artık
berna neredesin hiç gözükmüyorsun?Dr değiştirdinmi?

buralardayım canım,regl günümü bekliyorum tabi bir sürpriz olmazsa,tabiki doktorumu değiştiriyorum.adam resmen dalga geçmiş benle sanki çok zamanımız varmış gibi oyaladı bide.bu arada sizleri takip ediyorum.hayırlı haberler alırız inşallah,kadir gecesi ismini bildiğim bilmediğim tüm arkadaşlarıma dua ettim rabbim inşallah kabul eder.

buralardayım canım,regl günümü bekliyorum tabi bir sürpriz olmazsa,tabiki doktorumu değiştiriyorum.adam resmen dalga geçmiş benle sanki çok zamanımız varmış gibi oyaladı bide.bu arada sizleri takip ediyorum.hayırlı haberler alırız inşallah,kadir gecesi ismini bildiğim bilmediğim tüm arkadaşlarıma dua ettim rabbim inşallah kabul eder.

Selam Kızlar,
Hepinizin bayramını kutluyorum.Allah çifte bayramlar nasip etsin herkese.Bizde birazdan bayram için yola çıkacağız.Bayram dönüşü görüşürüz.
Bende kadir gecesi çocuğu olmayanlar için dua ettim inşallah dualarımız kabul olunur aminn...
Berna sende soğan kürü yap kistin çabuk atılması için.Sen doğal yoldan hamile kalabiliyorsun senin çocuğun olacağına inanıyorum ben.Ben çörekotu ile üzüm yağı aldım bayram sonrası onlara başlayacağım.Birde brezilya fındığı varmış bulursam onda almak istiyorum..

Hoşçakalın...

Selam Kızlar,
Hepinizin bayramını kutluyorum.Allah çifte bayramlar nasip etsin herkese.Bizde birazdan bayram için yola çıkacağız.Bayram dönüşü görüşürüz.
Bende kadir gecesi çocuğu olmayanlar için dua ettim inşallah dualarımız kabul olunur aminn...
Berna sende soğan kürü yap kistin çabuk atılması için.Sen doğal yoldan hamile kalabiliyorsun senin çocuğun olacağına inanıyorum ben.Ben çörekotu ile üzüm yağı aldım bayram sonrası onlara başlayacağım.Birde brezilya fındığı varmış bulursam onda almak istiyorum..

Hoşçakalın...

Sağol canım senin de bayramın kutlu olsun,inşallah bir dahaki bayrama göbüşümüz dolu olarak gireriz,dualarım hepinizle...

Herkese şimdiden iyi bayramlar,inşallah bundan sonraki bayramlarda tam bir aile oluruz,rabbim dileyen herkesin en kısa sürede muradını versin,sevgiler...

Merhaba ben bu siteyi iki yıldır takip ediyorum fakat yeni üye oldum hikayemi paylaşmak istedim sizlerle.Umarım benim gibi olanlar vardır.Ben 6.5 yllık evliyim.Okuldu kariyerdi derken ve beyaz atlı prensi beklerken yaş oldu 34 ve ben 34 yaşında mutluluğu yakaladım.İlk başta hiç bebek düşünmedim çünkü korkuyordum.Ben annemi küçük yaşta kaybettim yaşım ilerledi ya benim çocuğumda annesiz kalırsa diye.Ama beklenmedik zamanda bir şok yaşadım.Evliliğimin üçüncü ayında ara kanamam oldu,ne olduğunu öğrenmek için doktora gittim.Herhalde hamile olduğunu ama düşük yaptığını aynı anda öğrenen nadir insanlardan biriyim.Çok üzüldüm tabi ama yapacak birşey yok.Vücudum bebeği bir haftada kendiliğinden attı.Doktorum üzülmememi en azından bebek sahibi olabildiğimi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi.Herkesten aynı lafı duyunca tabi bende pek takmadım kafama nasıl olsa yeniden hamile kalabilirdim.Üç ay bekledik,tekrar doktora gittim,bir problem yok herşey yolunda ama yaş ilerlemeden bebek düşünüyorsanız beklemeyin dedi,biz de çalışmalara başladık,Bana kalsa biraz daha beklerdim ama eşim o zaman 40 yaşındaydı vetam bir bebek tutkunu.Obir an önce olsun dedi.İlk ay geçti yok,üzerinden altı ay geçti yok.Ben iyice stres olmaya başladım.doktora gittik rahim filmi,eşimin ve benim tahlillerim herşey temiz çıktı.Rahim düzgün,düzenli adet oluyorum ama nafile,doktorum sebebi bilinmeyen infertilite dedi,tam bir şok biz ne düşünürken ne yaşadık.Ama yine çok üzülmedim,hani bir tane olduya biz hep umutluyduk kendiliğinden olur diye.Doktorum tüp bebek deneyin dedi,eşim hayır ben kendiliğinden olsun istiyorum bekleyelim dedi.Neyse uzatmayayım ilk tüp bebek denememizi evliliğimizin 4.yılında yaptık yani 2008 de.Bu arada boş durmadık 3 kez aşılama yaptırdık sonuç negatif.buraya yazarken kolay ama ben bilirim neler yaşadığımı o testte her defasında tek çizgi görmeyi,eşime yok demenin ezikliğini,şu an bile yazarken ağlıyorum.Bu yaşadıklarım beni o kadar olumsuz etkiledi ki ilk tüp bebek denememiz de vücut ilaca rağmen hiç yumurta geliştirmedi ve tedavi iptal edildi.Ben doktorun yanından çıktıktan sonra tam üç saat caddelerde ağlayaredenimde kalucıak dolaştım.Eşim sağolsun bana çok destek oldu ama onun beni üzmemek için metin göründüğünü aslında gözyaşlarını içine akıttığını biliyordum ve bu beni dahada üzüyordu.Altı ay sonra tekrar denedik bu sefer 3 yumurta oluştu sadece biri gelişti.Doktorum bile anlam veremedi bu duruma,basit haplarla bile 5 yumurta geliştirebilen ben o kadar ilaca cevap veremiyordum.Stresten denildi,tek yumurtayla devam kararı alındı ama yine kısmet olmadı,yumurta toplama işleminden bir gün önce olan tek yumurtamda kendiliğinden çatladı,tedavi yine sonlandı.Artık iyice umudumu kaybetmiştim,kendimden çok eşim için üzülüyor,ona çocuk veremediğim için kendimi suçluyordum.Yeniden deneriz derken ilaçlar ben de yan etki yaptı,beyin omurilik sıvım yükseldi,geçici görme problemi yaşadım,bir hafta hastahanede yattım,bir yıl ilaçla tedavi gördüm.defalarca iğneyle belimden sıvı aldılar,doktorum bu şartlarda hormon ilacı kullanamayacağımı aksi halde bedenimde kalıcı hasarlar oluşacağını söyledi.Mecburen bekledik,bu arada tesadüfen kontrole gittiğimde doktorum 3 tane yumurta olduğunu istersem ilaç kullanmadan aşılama yapılabileceğini söyledi,yaptırdık,sonuç gene hüzün.İyileşme sürecim 2010 a kadar sürdü,ilaç kullanmayı bıraktım,ama yaşım kırk oldu,[yazdıklarınızı okudum benim yaşadıklarıma çok benzer şeyler yaşamışsınız sonuç ne oldu onu merak ettim...

yazdıklarınızı okudum benim yaşadıklarıma çok benzer şeyler yaşamışsınız sonuç ne oldu onu merak ettim...

Back