Herkese merhaba,umarımherkes iyidir.
LENOVACIĞIM,sanırım bugün test günündü,hadi hayırlı haberlerini bekliyorum,sonucu alınca haber ver,biliyor musun bugün kadir gecesi,inşallah bu mübarek günler hürmetine rabbim dileğini verir.
KNİHAL,merhaba ben de yine aynı klinikte devam etmeye karar verdim,son kez deneyeceğim,bakalım hayırlısı.
Bana gelince şu son iki haftayı kötü geçirdim,eşim kalp spazmı geçirdi,bir gün yoğun bakımda kaldı,sonrada anj. oldu.Allahtan damarlarında tıkanma yokmuş,sadece iki damarda daralma varmış,o da ilaçla düzelir dedi doktor.Rabbim onu bana bağışladı,o kadar kötü günlerdi ki allahım hiç kimseye göstermesin.Yoğun bakımın kapısında beklerken bir kez daha sağlık dışında herşeyin boş olduğunu anladım.Rabbim kimseyi eşinden ayınmasın,çocuk falan boş gerçekten o kadar korktum ki ona birşey olacak diye.Neysseki atlattı rabbime şükürler olsun,şimdi daha iyi,inşallah sigarayı bırakırsa daha iyi olacak çünkü daralmanın en büyük sebebi sigara dedi doktor,lütfen içiyorsanı bırakın,eşlerinize de bıraktırın.Sigara daralmayı dört kat hızlandırıp kalp krizi riskini arttıyormuş.
Bu hengame arasında doktora da gittim.Bu sefer Timur Hoca ile görüştük.Tekrar deneyelim durmak gerektiğinde ben sana söylerim.Ama şimdi yumurta oluşuyor bir tane bile olsa,bir tanede bize yeter dedi.Ya çok tatlı,çok pozitif aynı zamanda karizmatik bir adam.Bu işin en eskilerinden biri,elinden geleni yapacağını söyledi.Ben durumum itibariyle şansımın az olduğunu biliyorum,doktoruma da güveniyorum,bu sefer gebelik aşısı da yapılacak.Kısmetse rabbim ol derse olacak.TİMUR HOCA,bütün işlemlerini ve takiplerini ben yapacağım,bizzat ilgileneceğim dedi.Bu da bana ayrıca güven verdi.Bilemiyorum bu son denemem olacak,rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder.Bu ay regl olunca gideceğim,tedaviye uygun dönemdeysem başlayacak.Kısa bir tedavi olacağını söyledi.İnşallah sonu güzel olur.
Bugün kadir gecesi,herkese mübarek olsun,rabbim isteyen dileyen herkesin dileğini versin,dualarım hepiniz için.İnsanın kendi için değil de başkası için ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuş,lütfen bu gece birbirimiz için dua edelim,tabi benide unutmayın,herkese sevgiler...