nazenin74 nerdesin canım merak ettim:)
evet nazenin74 ben de seni çok merak ettim. neler oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazenin74 nerdesin canım merak ettim:)
evet nazenin74 ben de seni çok merak ettim. neler oldu acaba
kız nil in bebeği var doğum yaptı o:)
canımcım ben kendimi 38 yaşındakilerle kıyaslayamıyorum bile. hatta 39 larla da kıyas edemiyorum. varsa kırkından sonra bebek yapan o zaman teselli bulabilirim
merhaba canlar,
dün doktoruma gittim malesef aşılama içinde yumurtam uygun degılmıs bosuna yaparız dedı. Regl zamanına kadar gıt dınlen bıraz kafanı rahatlat dedı. Bende sızler gıbı sordum tabı bu kadar kısa arayla tekrar baslamak ne kadar dogru diye. Verdıgı cevap oldukca mantıklıydı.. 40 yasındasın ham madde yok ya da cok az dıyelım beklemek her gecen gun senın ıcın anne olmana engel.. 30 yasında olsan 2-3 ay bekleyelım derım dedı ve bırde doktor ukalalıgıda yaparak bunca yıl okuyoruz doktorluğu profösörlüğü bosuna almıyoruz dedı:) kendısıne güvenmemi tek yumurta ıle hamıle kalan hastaları oldugunu ama sabırlı ve rahat olmam gerektıgını anlattı.
mantıklı düşününce soyledıklerı dogru aslında sonucta en onemlı sorunumuz yumurtamızın olmaması herşey kadar kısmet artık Hayırlısı olur umarım hepimiz için sevgiler:)
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynı şeyleri ben de yaşadım,bir tokat gibi yüzüne söylenen sözler o kadar içimi acıttı ki halen düşündükçe gözlerim doluyor.Ama artık düşünmüyorum,bu topicde bir arkadaşın yazdığı cümle beni o kadar etkiledi ki' bazı şeyler bizim elimizde değil allah ol derse olacak, o halde benim elimde olmayan birşey için neden kendimi paralıyorum ki' düşününce çok doğru geldi bana ,rabbim ol derse oluyor,imkansız diye birşey yok,herşey bitti dendiği anda bile bir umut var,inşallah yüce rabbim hepimize sağlıklı ve güzel bebekler nasip eder.Ben de çok ümitsiz bakıyordum ama öyle şeyler okudum,öyle şeyler duydum ki artık negatif düşünmüyorum,herşeyin başı inanmak.Hepimizin amacı bir buna da inanıyoruz,inşallah bir gün burada bebeklerimizi konuşacağız.Kendine iyi bak iyi ki varsınız,hepinizi seviyorum:18:
ay canım arkadaşlarım,
yazıklarınızı henüz okumadım vaktim yok diye hemen yazayım dedim,:)
arkadaşlar hiç korkmayın biz çocuk sahibi olacağız :))), bakın şimdi,
bu ay regl gecikmiştiya, meğer 2 tane çatlamayan yumurta olmuş kiste dönüşmiş ve biri çatlamış ondan da regl olmuşum, ancak dr um, tüm kantahlilerini yeniden istedi o gün, fsh, t3 t4 e2, felan,
şimdi sıkı durum, fsh benim 18 lerdeydi kaça düşmüş biliyormusunuz 2.2. ye, inanamadık hemşire bile şaşırdı, süper dedi, eğer e2 de biraz düşük olsyadı bana tedaviye başlıyordu, ancak kistten ötürü e2 biraz yüksekti, dr um ginera verdi bu ay bununla kistik oluşumu yok ederiz muhtemelen dedi, öbür ay birdaha tahlil yapmaya gerek yok dedi, kist kaybolduğunda başlarız dedi,
senin durumununa öyle bu ay git öbür ay gel dedmk olmaz bir yığın ilçalar var hepsi bir şekilde denenecekki doğrusunu bulunacak dedi her ay takip gerekli dedi,
benim ca sımde çok hastanız var mı hocam nedır durumum dedi, tabiki var dedi, 40 , 42 hiç zor yaşlar değil gayet uygun yaşlar dedi, doğum yapanda var dedi, geçen ay 46 yaşındaki birisi tedaviyle ikiz yapmış:))))),
bu arada hoca ya anlattım ne yedim ne içtim, aynen devam dedi, ben inanırım bitkisel doğal yöntemlere dedi, kendini nasıl iyi ihissediyorsan öyle yap devam dedi, ister meditasyon ister dua, ister otlar karışımlar ,ama stress yok dedi,
şimdi benim fsh dahil diğer tüm hormonlar süper çıktı ya, size de söyleyim neler yaptımı,
bakın, ankarada olanlar için, ulusda istanbul baharattan dan tahlilinizi götürüp mustafa amca dan durumunuza özel karışım ve çaylarınızı alın, bana kargo yaptılar,
çaylar özellikle, hayıt, civanperçemi, biberiye, kırkkılıt otu, adaçayı meyan kökü, sarıkantaron, böğürtlenyaprağı, karışımda bal ve pekmezlerle kudret narı , polen arı sutu,ve özel tohumlarla yaptığı birşey , ki kudret narı süper birşey
istanbulda olanalr için, osmanbeyde tam metronun köşesinde zencefil adında bir baharat var,o da özel kaçkar balı ile, polen ginsneg, hayıt çörek otu karanfil, çakşır, birkaç şey daha var hazırladı,
şimdi bu karışımları sabah akşam aç karnına, çayları günde en fazla 3 defa tok karna içiyorum,
proteın ağırlıklı besleniyorum, ve kızlar eğer gaz probleminiz yoksa lütfen keçi sütü alın, yarım yağlı, gaz problemi olan, laktsozsuz süt içsin,
ve günde 1.5 litre su içilecek evet kılo verilecek bende de var fazlalık :),
işte durum bu şekerler, ama ben su an iiyim artık stress yok inanıyorum,
bu arada beklerken gelen hanımlarla konuştum özellikle, nedır durum diye,
birisi 30 yaşında evlenmiş , prolkatın çok dengesizmiş hamile kalamıyormuş 5 sene uğraşmış aşılama felan olmamış, ümit hocayı bulmuşlar, ilaçlarla o düzene sokmuş ve normal hamile kalmış , şimi de 2.ciye hamileymiş,:)
birisi 20 yaşında evlenmiş, doku zedelemesi varmış adet dahi olamıyormuş, samsundan gelmiş , çocugun olmaz boşa uğraşma demiller, ümit hocayla önce ader görmeye başlamıi sonra ilk aşılamada hamile kalmış, şimdi 27 yaşındaymış,
birisinin kocasında şekil bozukluğ hat safhadaymış, o da 2. tedavide hamile kalmış, bunlar kontrole gelenlerdi, birisnin hem kocada hemkendinde çocukken hastalık geçirmiş adam ondan sperm bulunamıyormuş meğer kadının da yaşı ileri bizim gibi, o da ümit hoca ile devam etmiş test günüm diye bekliyordu,
bunları da sizler için öğrendim, ve dedimki o zaman bizimde olacak ama biraz zahmetli olacak:))))),
nkurt geldiğine çok sevindim, hiç umudu kaybetmek yok, bak bana rozaline çok güzel moraller verdi burda,
hepimiz birlikte aşıcaz burada:))))) çok ama çok sevgilerrrrrrrrrr
o sizin gözünüüzn önünde hazırlıyor ben birde ordan hazırlattım, özel kaçkar balı ile, içine,
canım seni mutlu ve umutlu görmek ne güzel. senden cidden umut topluyorum...
ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum ama şuana kadar başarmış değilim:)
gabriellllll, bak sakın yapma bunu , ben geçen ay o salak donasyon dediği zaman, öldüm bittim sandım, hatta kendi kendime ya Tanrım ölim ben artık felan dedim, insan kendini evet çok kötü hissediyor biliyorum, çaresiz, beceriksiz , neden diyorsun allahım neden ben?
ama bak ben bir ay kendimi eve kapadım depresyon gibi aptal oldum yani, sonra burayı buldum burda çok tatlı kişiler beni yeniden toparladı umud oldu, başta rozaline bana hep bizim olcak çocugumuz topla kendini dedi,
şimdi bu hocayla ben kendimi iyi hissediyorum, evet 1 yıl boşa gitti , geçmişi düşününce offf diyorsun, geç kaldım yaa diyorsun, benım yaşıtlarımın nerdeyse torunu olcak hani evlenseler diyorsun, benden gençlerin oluyor tık diye ben de hala yok diyorsun ama inanki, burda çekeceğimzi alacağımzı dersler var bu dünyada, tekamül adına,
veee inan bir vaktı saati var, ve hayırlısı ile olsun demek lazım, ben biraz düşünce şeklimi de değiştirdim, hayatı zindan etmiycem kendime hayat akıyor ve birdaha bu anı yaşayamaıyacağız o yüzden sende şimdiiiii toparlannn, stresten uzak dur, doğru bir beslenme bol bitki çayı yeşil çay,
bu arada kıkr kılıt otu vücuddaki ödeme süper geliyormuş,
şu baharcıları dene, bak onlar plasibo etkisi de yapar psikolojık olarak ben şimdi benim süper yumurtam olcak bunlarla diyorum, tabi gerisi artık gerçekten Ol demeye kalıyor, yani ben elimden geleni yapım da işte ,
inan süper olcak moral bozmak yokkkkkkk, hadi her ay birimizin mutlu haberrini alıcaz biz burdan düşünce gücü yapalım evvela demi:))))))))),
çok sevgilerrrrrrrrr
canım seni mutlu ve umutlu görmek ne güzel. senden cidden umut topluyorum...
ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum ama şuana kadar başarmış değilim:)
evet tek tesellim"allaha şükürki benim derdimin çaresi var.Rabbim taşıyamayacağımız daha ağır şeylerle imtihan etmesin.herşeyde bir hayır vardır." süpersiniz ya ne güzel bir cümle bu!çok şükür gerçekten sevdiklerimiz yanımızda. allah ölüm acısıyla sınamasın. gerçekten de...canım benim seni anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım,hayat bir ara çekilmez oldu,eşimden bile ayrılmayı düşündüm,ama şimdi o hallerimi düşününce tuhaf geliyor.Ben bu kadar güçsüzmüyüm diyorum kendime,neler yaşadık bu da geçecek inşallah.hayat devam ediyor,umutlar devam ediyor,bizden daha kötü durumda olan insanlar var inanki,ilk tedavime başladığımda tesadüfen klinikte tanıştığım bir kız vardı 22 yaşında rahim veremi olmuş ve rahmi alınacaktı,düşünsene bizim yine bir umudumuz var ,tedavi olabiliyoruz,ya herşey daha kötü olsaydı.Bir kitapta okumuştum"kendinizi en kötü hissettiğiniz an,en dibe vurduğunuz an artık korkmayın,aksine sevinin,çünkü daha aşağısı yok zaten diptesiniz,bundan sonra yukarı çıkacaksınız demektir"diyordu.Okuyunca düşünüp kaldım,işte şimdi dipten yukarıı çıkma zamanı.Hepimiz biliyoruz ki stres bu işin can düşmanı,umtlu olmak zorundayız,hep diyorum hayatta imkansız diye birşey yok,yeter ki rabbim istesin,bol bol dua et ve yaradana sığın çünkü dua en iyi terapi,ben onda buldum çareyi.Lütfen kendine eziyet etme. Nazenin74 ne güzel yazmış,bu dünyada herkesin bir imtihanı var,herkes birşeylerle uğraşıyor,inan bazen öyle şeyler duyuyorum ki allahım şükür diyorum,en azından benim derdimin çaresi var veya tek eksiğim o.Rabbim bizi taşıyamayacağımız daha ağır şeylerle imtihan etmesin arkadaşım,herşeyde bir hayır var inan ki.Eşim eğitim uygulama okulunda,orada %70 ve üzeri bedensel ve zihinsel engelli çocuklar eğitim alıyor,okuluna sadece iki kez gidebildim,çünkü o çocukları görmeye dayanamıyorum.O çok kötü anlarımda düşündüm ya olsa da öyle olsa diye.Allahım ne verecekse hayırlısını versin,umutsuzluk yok,hep birlikte mücadeleye devam,düştüğümüz yerden tekrar kalkıp hiçbirşey olmamış gibi yolumuza devam edeceğiz,ta ki hayırlı ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alana kadar.Hepinizi seviyorum,iyiki varsınız,insanın bu yolda yalnız olmadığını ve en önemlisi seni anlayan birilerinin olduğunu bilmesi bile çok güzel.
evet tek tesellim"allaha şükürki benim derdimin çaresi var.Rabbim taşıyamayacağımız daha ağır şeylerle imtihan etmesin.herşeyde bir hayır vardır." süpersiniz ya ne güzel bir cümle bu!çok şükür gerçekten sevdiklerimiz yanımızda. allah ölüm acısıyla sınamasın. gerçekten de...
ben de artık biraz yaşam biçimimi birazda hayata bakışımı düzenleyeceğim.
Bu süper kararından dolayı seni tebrik ediyorum arkadaşım,işte bu yaaaa,biz güçlüyüz ve başaracağız inşallah
kk formatı değişmiş demekki. önceden 50 mesaj dolmayınca özel mesaj yazılmıyordu.mesajını aldım canım