Canım benim yazını okuyunca ne kadar duygulandım anlatamam,iyi ki varsınız ya,inan sizden haber alamayınca özlüyorum merak ediyorum,inşallah canım,hayırlısı olsun hislerine güveniyorum,bu tür yorumlar duymak çok güzel,açıkcası ben de bu sefer daha umutluyum.Ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı.Benimde son denemem artık,yoruldum kısmetimizde varsa olacak ,yoksa da bunda da vardır bir hayır diyerek hayatımızı yaşayacağız.Eşimle ortak kararımız.
Bence olumsuz düşünme ve takılma,stres çok büyük etken biliyorsun,ben bu tedavimde daha iyi anladım bunu.O kadar yoğundum ki tedavimi düşünecek zaman bile olmadı,ilginç bir şekilde çok kolay oldu herşey,ben stres yapmamaya bağlıyorum.Ne olur pozitif ol,nasıl düşünürsen öyle oluyor Biliyorum çok zor ama takılma bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor,rabbim isterse her şekilde verir,vermeyecekse de biz ne yaparsak yapalım olmaz.Biz elimizden geleni yaptık,inşallah sonu hayırlı olur.Hadi bakalım beraber hamile olacağız canım,birlikte geçireceğiz o güzel zamanları,paylaşacağız yaşadıklarımızı,biraz daha gayret ve umut arkadaşım sona yaklaştık hissediyorum.Herşey güzel olacak inan bana,iyi düşün iyi olsun,kendine iyi bak,kocaman öptüm seni,iyi geceler