How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Hayatcimm umarim hersey guzel olacakk aman ya iyiki yazdiniz kimsecikler yokduu yani tahliller iyimi kotumuu??ben hic anlamiyorum lenova bende dhea kullaniyorumm gunde 3 tane bakalim etkilimi bari biz girelimde topic canlansin kimsecikler yok maimut falanda yok bari biz yazalimm kizlarr

akideciknane, maalesef be de çok anlamıyorum, 4 ay önceki değerler için dr güzel demişti....ama şimdi yükselmiş, sanırım bu değerler ne kadar düşük olursa o kadar iyi....referans aralıklarına baktım, e2 yüksek.....38 yaşa da yazdım orda uzmanlar var, belki bilgilendirirler canım....

hayatcım fsh gayet ıyı e2 yukseklıgını hallederler merak etme benım fsh 20 ve ben hala umutluyum:) yanı senın bebısın kesın olacak cok emınım canım ben ıstanbuldayım sifa'da doktorum. Ama aynı zamanda amerıkan hastanesının doktoru.. guvenıyorum kendısıne sorun bızlerız zaten yumurta olmadıktan sonra doktorlar ne yapabılır kı:(

akıdecik.. bende dhea gunde 3 tane 2 ay kullandım. sımdı tedavıye basladıgım ıcın bıraktım bakalım gorecegız ne kadar etkısı oldugunu yumurtalar uzerınde tabı yumurtam olursa:( bugun 5 lucrın vuracagım 25 ocak'a kadar regl olmam lazım o gun doktora gıdecegım ak mı kara mı cıkacak ortaya hersy
dualarınızı eksık etmeyın canlar
sevgıler

hayatcım fsh gayet ıyı e2 yukseklıgını hallederler merak etme benım fsh 20 ve ben hala umutluyum:) yanı senın bebısın kesın olacak cok emınım canım ben ıstanbuldayım sifa'da doktorum. Ama aynı zamanda amerıkan hastanesının doktoru.. guvenıyorum kendısıne sorun bızlerız zaten yumurta olmadıktan sonra doktorlar ne yapabılır kı:(

akıdecik.. bende dhea gunde 3 tane 2 ay kullandım. sımdı tedavıye basladıgım ıcın bıraktım bakalım gorecegız ne kadar etkısı oldugunu yumurtalar uzerınde tabı yumurtam olursa:( bugun 5 lucrın vuracagım 25 ocak'a kadar regl olmam lazım o gun doktora gıdecegım ak mı kara mı cıkacak ortaya hersy
sevgıler

allah hepimize nasip etsin lenovacım...herkes için dua ediyorum inan...benm de yarın randevum....5 ay önce görüşmeye gitmiştim dr ile..ama ha başlıycam ha başladım derken, nasip bu aya imiş.....benim ilk denemem bu arada....merak içindeyim, neler olacak....

topraksu, hoşgeldin canım...nasılsın......

sevgıler

LENEVO canım tedavin hayırlı olsun. inşallah bu sefer herşey senin için güzel olur. umutsuz olma. bu iş tıpta kitapta yazıldığı gibi değil, biliyorsun burada da çok okumuşsundur ne durumlarda olup ne mucizeler yakalayan insanlar var. doktoruna güvenmende güzel o da bu süreçte insanı çok etkiliyor. dualarım seninle.

allah hepimize nasip etsin lenovacım...herkes için dua ediyorum inan...benm de yarın randevum....5 ay önce görüşmeye gitmiştim dr ile..ama ha başlıycam ha başladım derken, nasip bu aya imiş.....benim ilk denemem bu arada....merak içindeyim, neler olacak....

topraksu, hoşgeldin canım...nasılsın......

canım sende başlamışsın tedaviye. inşallah ilk denemen son denemen olur. hormon değerlerine takılma, biliyorsun onlar dolaylı hormonlar yani direk senin yumurtalık rezervini kalitesini ölçmüyorlar. belki bu ay öyle çıkmıştır. evet öncekine göre yükselmiş ama tedavine engel bir yükseklik değil gene fsh ın sınırlar içinde.

bende iyiyim hala evdeyim. p.tesi raporum bitiyor ama doktor uzatabiliriz dedi, kanamam kesildi ama dün kontrolde rahimde hafif sancı görünüyor dedi. inşallah iyi olur.

canım sende başlamışsın tedaviye. inşallah ilk denemen son denemen olur. hormon değerlerine takılma, biliyorsun onlar dolaylı hormonlar yani direk senin yumurtalık rezervini kalitesini ölçmüyorlar. belki bu ay öyle çıkmıştır. evet öncekine göre yükselmiş ama tedavine engel bir yükseklik değil gene fsh ın sınırlar içinde.

bende iyiyim hala evdeyim. p.tesi raporum bitiyor ama doktor uzatabiliriz dedi, kanamam kesildi ama dün kontrolde rahimde hafif sancı görünüyor dedi. inşallah iyi olur.

sağol cnm..içimin rahatlaması lazımdı biraz, söylediklerin iyi geldi....lenova da sağolsun rahatlattı..ama içim yine de, pırpır....
raporunu uzatabiliyorsan uzat..14 haftalık olmuş canım, maaşallah büyümüş artık, ama sen yine de yatmaya devam....çok az kaldı bebeişine kavuşmana....

benim tedavi plansız programsız başlıycak heralde canım.yani ocakta yaptırayım bile demedim hiç....tamamen spontan gelişti..orda hemşire bi arkadaşım var,öylesine konuşurken,
bi baktım sana cuma günü randevu aldım hulusi beyden dedi.iyi dedim..başladık bakalım topraksucum..neler olcak...bu iğnelere ne zaman başlanıyor, her gün mü vuruluyor...
bir ay mı -2 ay mı........kaç gün yatılıyor....kafamda o kadar çok soru var ki...kendi kendimi delirtmek üzereyim...

sağol cnm..içimin rahatlaması lazımdı biraz, söylediklerin iyi geldi....lenova da sağolsun rahatlattı..ama içim yine de, pırpır....
Raporunu uzatabiliyorsan uzat..14 haftalık olmuş canım, maaşallah büyümüş artık, ama sen yine de yatmaya devam....çok az kaldı bebeişine kavuşmana....

Benim tedavi plansız programsız başlıycak heralde canım.yani ocakta yaptırayım bile demedim hiç....tamamen spontan gelişti..orda hemşire bi arkadaşım var,öylesine konuşurken,
bi baktım sana cuma günü randevu aldım hulusi beyden dedi.iyi dedim..başladık bakalım topraksucum..neler olcak...bu iğnelere ne zaman başlanıyor, her gün mü vuruluyor...
Bir ay mı -2 ay mı........kaç gün yatılıyor....kafamda o kadar çok soru var ki...kendi kendimi delirtmek üzereyim...

protokole göre değişiyor. Uzun protokolse adı gibi uzun sürüyor, lenova'nı tedavisi gibi lucrinle başlanıyor 21 gün kullandıktan sonra regli oluncada diğer yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor. Onlarda yumurta gelişimine göre değişiyor ama genlde ortalama 10 gün kullanılıyor. Transferden sonra doktorlar yatın demiyor ilk 3 gün dinlenin sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama genelde insanlar korktukları için sonucu öğrenenene kadar yatıyorlar. Panik olma belki böyle spontan gelişmesi daha iyi fazla düşünmeden kendini tedavi içinde buluyorsun, zaten büyük ihtimalle sana kısa protokol uygulanır. Bizim yaşa genelde öyle yapıyorlar.

protokole göre değişiyor. Uzun protokolse adı gibi uzun sürüyor, lenova'nı tedavisi gibi lucrinle başlanıyor 21 gün kullandıktan sonra regli oluncada diğer yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor. Onlarda yumurta gelişimine göre değişiyor ama genlde ortalama 10 gün kullanılıyor. Transferden sonra doktorlar yatın demiyor ilk 3 gün dinlenin sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama genelde insanlar korktukları için sonucu öğrenenene kadar yatıyorlar. Panik olma belki böyle spontan gelişmesi daha iyi fazla düşünmeden kendini tedavi içinde buluyorsun, zaten büyük ihtimalle sana kısa protokol uygulanır. Bizim yaşa genelde öyle yapıyorlar.

sağol canım...bi de bakalım rapor çıkarabilcek miyim....raporsuz 2600+ilaçlarmış..o da 4000 ya da 5000 tutuyormuş.....ve raporlu da arkadaşım hiç para vermiyosun dedi.....
onu da öğrenicem yarın....

sağol canım...bi de bakalım rapor çıkarabilcek miyim....raporsuz 2600+ilaçlarmış..o da 4000 ya da 5000 tutuyormuş.....ve raporlu da arkadaşım hiç para vermiyosun dedi.....
onu da öğrenicem yarın....

raporsuzda para veriyorsun ama 2600 değil artı ilaçlarıda raporlu alıyorsun. raporsuz fiyatı değişebiliyor merkeze göre en düşük alan 800tl +ilaçlar. ama bazı yerler daha fazla alıyor. ilaçlarda raporlu 700-800 civarı tutar.

Lenovammmmmmm insallahhh rabbim gulecek sanaaaaaaa dua edicem sanaaaaa bu topic cok sessiz yahuu kimse yokk hayatkavunici napiyorsunuzzzzzz bende adet oldummm bakalim bu ay deniyelimm biraz dogal yoldannn girin su topige yahuuu kocaman optumm

slm arkadaslar ben de araniza yeni katildim bi kac hafta oluyor ancak burda rahatliyorum icimi dokerek,benimgibi sorunlari olan insanlarla uzuntumu paylasmak bana iyi geliyor,ama en azindan herseye ragmen sagligimiz sihhatimiz yerinde sukurler olsun rabbim hayirlisiyla hepimize guzel evlatlar versin

sevgıler

merhaba lenova bastan sona bu sayfanda konunu okudum ve bi onceki denemende heycanla bende insallah degeri yukselmistir diye sayfayi actim ve diger syfani,insallah pozitiftir diye, inanki senle beraber bende agladim ,kurban oldugum allahim insallah bu sefer senin yar ve yardimcin olsun seni guldursun ve hayirlisiyla allahin izniyle hamile kalirsin,bizde seninle beraber mutlulugu paylasiriz

Kızlar merhaba,dün akşam yazdım tam msj göndereceğim net gitti,wınla nete giriyorum her an kesilebilir.Şu an yatıyorum,bu gün transferimin ikinci günü.Ayrıntıları daha sonra yazarım,çünkü nete girmeme bile izin yok,evde sıkı yönetim var.Şu an Ankarada görümcemde kalıyorum,yataktan çıkmama bile izin vermiyorlar.Dondurulmuşla birlikte bir tane daha yumoş oluştu,iki transfer yapıldı.Ko-kültür denen yeni bir yöntem var,onu uygulamışlar.Doktorum çok umutlu konuştu ama bilemiyorum,inşallah sonuç iyi olur.1 Şubatta test yaptıracağım,ne olur dua edin,herşey iyi olsun
Umarım hepiniz iyisinizdir,tedaviler nasıl gidiyor,LENOVA,ALKAN,KNİHAL ve adını sayamadığım kader arkadaşlarım,rabbim hepimizin gönlüne göre versin,sevgiler

Kızlarrrrrrrrrrrr,selam nerelerdesiniz yaaaaaaaaa,kimsecikler yok topikte.Canım çok sıkkın,acayip ağrım var kasık ve bel bölgemde,sanki regl olacakmışım gibi.Bu süreç çok uzun keşke hemen belli olsa,of ya ne olacaksa olsun artık tahammülüm kalmadı,beklemek çok kötü,kendimi stresten alıkoyamıyorum,ne yaparsam yapayım acabalar kafamı karıştırıyor.Sizlere ihtiyacım var,desteğinize,hadi ses verin bana.
Tedavim süresinde nete giremedim,çünkü kaldığım yerde net yoktu,sırf nete girebilmek wım aldım,çünkü nete giremediğim zaman sizleri merak ediyorum,çok yoğun olduğum için yazamasam da ara ara fırsat buldukça hemen topiğe girip kim ne yapıyor bakıyorum,hepinizi çok seviyorum,iyi haberlerinizi bekliyorum,hadi artık gelin yaaaaa

Kızlarrrrrrrrrrrr,selam nerelerdesiniz yaaaaaaaaa,kimsecikler yok topikte.Canım çok sıkkın,acayip ağrım var kasık ve bel bölgemde,sanki regl olacakmışım gibi.Bu süreç çok uzun keşke hemen belli olsa,of ya ne olacaksa olsun artık tahammülüm kalmadı,beklemek çok kötü,kendimi stresten alıkoyamıyorum,ne yaparsam yapayım acabalar kafamı karıştırıyor.Sizlere ihtiyacım var,desteğinize,hadi ses verin bana.
Tedavim süresinde nete giremedim,çünkü kaldığım yerde net yoktu,sırf nete girebilmek wım aldım,çünkü nete giremediğim zaman sizleri merak ediyorum,çok yoğun olduğum için yazamasam da ara ara fırsat buldukça hemen topiğe girip kim ne yapıyor bakıyorum,hepinizi çok seviyorum,iyi haberlerinizi bekliyorum,hadi artık gelin yaaaaa

tedavin hayırlı olsun arkadaşım.benimde sancım olmuştu.birde kabız.belkide ben çok kafaya taktığımdan da tetiklemişti.çok sıkıntı yaşamıştım kabızlıktan.ama en çok stres.bence sakin olmayı dene.kendini çok yıpratma ve dinleme.unutma ki en güzel zamanın .anın keyfini çıkar.tutunma transferden 48 saat sonra oluyormuş diye duydum.eğer öyleyse şu anları iyi değerlendir.şu an seninle beraberler.umarım 9 ay böyle devam eder.tekrar hayırlı olsun.

biliyorum sen hamılesın ıcıme doğuyor senın ıcın adak adadım olacak canım bu sefer olacak hıssedıyorum benım hısselerıme ınan olacak
ben tedavıye basladım ama ıcımde hıc umıt yok olumsuz dusunmemeye calısıyorum ama elımde degıl canım kısmet artık zaten bu seferde olmazsa vazgecıcem artık ne gucum ne de moralım kaldırmıyor artık.. artık sızlerın bebıslerını arkdaslarımın bebıslerını severım:) hadı sen sıkı yönetıme uy ve 1 subatta pozıtıf sonucunu bızımle paylas:),
sevgıyle canım

merhaba lenova bastan sona bu sayfanda konunu okudum ve bi onceki denemende heycanla bende insallah degeri yukselmistir diye sayfayi actim ve diger syfani,insallah pozitiftir diye, inanki senle beraber bende agladim ,kurban oldugum allahim insallah bu sefer senin yar ve yardimcin olsun seni guldursun ve hayirlisiyla allahin izniyle hamile kalirsin,bizde seninle beraber mutlulugu paylasiriz

nurcanım cok tsk ederım bende buradakı bırcok arkadasımın hıkayesını okurken cok agladım. esım yasaklıyordu bu sıteyı ben gızlı gızlı gırıp okuyordum. benım ısım cok zor sansım cok cok az ama bır umut gecen hafta tedavıye yıne basladım onca denemeler ve bırak transferı olmayan gelısmeyen yumurta nedenıyle yarım kalan tedavıler 1 yılın ustunde yakalanan tek yumurta ve 12 gunun sonu husran :( amelıyat acılar sızılar ve tekrar bır deneme dedıgım gıbı negatıf dusunmek ıstemıyorum ama elımde degıl umarım bu negatıf dusuncem pozıtıfe donusur:( hayırlısı ınandıgım Allah bızlere er yada gec bır evlat verecekse bızım olumlu olumsuz dusunmemız farketmez kısmette varsa olacaktır. yoksa da bız elımızden gelenı yapıyoruz kader dıyecegız artık..

sevgıler

biliyorum sen hamılesın ıcıme doğuyor senın ıcın adak adadım olacak canım bu sefer olacak hıssedıyorum benım hısselerıme ınan olacak
ben tedavıye basladım ama ıcımde hıc umıt yok olumsuz dusunmemeye calısıyorum ama elımde degıl canım kısmet artık zaten bu seferde olmazsa vazgecıcem artık ne gucum ne de moralım kaldırmıyor artık.. artık sızlerın bebıslerını arkdaslarımın bebıslerını severım:) hadı sen sıkı yönetıme uy ve 1 subatta pozıtıf sonucunu bızımle paylas:),
sevgıyle canım

Canım benim yazını okuyunca ne kadar duygulandım anlatamam,iyi ki varsınız ya,inan sizden haber alamayınca özlüyorum merak ediyorum,inşallah canım,hayırlısı olsun hislerine güveniyorum,bu tür yorumlar duymak çok güzel,açıkcası ben de bu sefer daha umutluyum.Ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı.Benimde son denemem artık,yoruldum kısmetimizde varsa olacak ,yoksa da bunda da vardır bir hayır diyerek hayatımızı yaşayacağız.Eşimle ortak kararımız.
Bence olumsuz düşünme ve takılma,stres çok büyük etken biliyorsun,ben bu tedavimde daha iyi anladım bunu.O kadar yoğundum ki tedavimi düşünecek zaman bile olmadı,ilginç bir şekilde çok kolay oldu herşey,ben stres yapmamaya bağlıyorum.Ne olur pozitif ol,nasıl düşünürsen öyle oluyor Biliyorum çok zor ama takılma bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor,rabbim isterse her şekilde verir,vermeyecekse de biz ne yaparsak yapalım olmaz.Biz elimizden geleni yaptık,inşallah sonu hayırlı olur.Hadi bakalım beraber hamile olacağız canım,birlikte geçireceğiz o güzel zamanları,paylaşacağız yaşadıklarımızı,biraz daha gayret ve umut arkadaşım sona yaklaştık hissediyorum.Herşey güzel olacak inan bana,iyi düşün iyi olsun,kendine iyi bak,kocaman öptüm seni,iyi geceler

Canım benim yazını okuyunca ne kadar duygulandım anlatamam,iyi ki varsınız ya,inan sizden haber alamayınca özlüyorum merak ediyorum,inşallah canım,hayırlısı olsun hislerine güveniyorum,bu tür yorumlar duymak çok güzel,açıkcası ben de bu sefer daha umutluyum.Ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı.Benimde son denemem artık,yoruldum kısmetimizde varsa olacak ,yoksa da bunda da vardır bir hayır diyerek hayatımızı yaşayacağız.Eşimle ortak kararımız.
Bence olumsuz düşünme ve takılma,stres çok büyük etken biliyorsun,ben bu tedavimde daha iyi anladım bunu.O kadar yoğundum ki tedavimi düşünecek zaman bile olmadı,ilginç bir şekilde çok kolay oldu herşey,ben stres yapmamaya bağlıyorum.Ne olur pozitif ol,nasıl düşünürsen öyle oluyor Biliyorum çok zor ama takılma bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor,rabbim isterse her şekilde verir,vermeyecekse de biz ne yaparsak yapalım olmaz.Biz elimizden geleni yaptık,inşallah sonu hayırlı olur.Hadi bakalım beraber hamile olacağız canım,birlikte geçireceğiz o güzel zamanları,paylaşacağız yaşadıklarımızı,biraz daha gayret ve umut arkadaşım sona yaklaştık hissediyorum.Herşey güzel olacak inan bana,iyi düşün iyi olsun,kendine iyi bak,kocaman öptüm seni,iyi geceler

canım benım tsk ederım. Benı habersız bırakma mutlaka sonucu bıldır. ve bılıyorum sen hamılesın ıcımdekı ses benı yanıltmadı bugune kadar emın ol:) optum

canım benım tsk ederım. Benı habersız bırakma mutlaka sonucu bıldır. ve bılıyorum sen hamılesın ıcımdekı ses benı yanıltmadı bugune kadar emın ol:) optum

arkadaşlar inanın bende geç yaşta evlendim.73 doğumluyum.tüp bebek yaptırdım aşılama ama hiçbiri tutmadı.tam bir yıkım.beni üzen dier bir konuda eşimin benim yüzünden çocuksuz kalacağı düşüncesi.sonra bahçeciye gittim.diyet dedi dr .miyomum vardı.ben ne beklerken ne çıktı.murat beyle sıkı bir diyete girdim .ameliyat olacaktım çünkü.ama 3 ay sonra hamile kalmıştım.mucıze.allah istediğinde veriyor.2010 yılında dünyalar tatlısı bir kızım oldu.tabiki bundan sonra şu kaygı başlıyor acaba universteye gitmesini evlenmesini görecekmıyım.dr göre o mucize bir bebekti.ayrıntılara girmedim ama tüp bebekte pgt yapılmıştı ve sonuç çok kötüydü.başka yerde yaptırmıştım tüp bebeği ve dr. o zaman benim aslında çocuk sahibi olmamım imkansız olduğunu ima etmişti.ve inanın asla umudunuzu yitırmeyin.ben şu an 24 haftalık hamileyim.demek ki rabbim şimdi nasip etmiş.tabiki yaşımdan dolayı çok üzülüyorum.ama sizlerede umut olması açısından paylaşmak istedim.

nilüfer abla neden olmasınkii yengem 45 yaşında yeni dogum yaptıı üzülme mutlaka olucaktır...

Back