Arkadaşlar merhaba herkese ,ben geldim nihayet.Yine uzun bir ayrılık,hepinizi çok özledim yaaaaaa.Yazamasam da hep aklım sizlerdeydi.Lenovacığım geçmiş olsun,korktuğun gibi olmamış işte.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.Adını sayamadığım herkes bütün dualarım sizlerle.Kendimle birlikte hepinize dua ediyorum inşallah 2012 yılı hepimize uğur getirecek.
Bu arada ben ne yaptım biraz ondan bahsedeyim.Sonunda doktora gittim.Bir tane kistim olmuş nurtopu gibi.Doktorum korkacak birşey yok dedi,oluşan yumurta çatlamamış, o da kistleşmiş.Doğum kontol hapı verdi,bir ay kullanacağım reglimin birinci günü arayacağım .İlaçsız bir tane daha bulursak onunla birlikte dondurulmuşu transfer edecek.Bakalım işte.Bu kontrolden önce yeniden dhea kullanmaya başlamıştım,kendiliğimden ama bir tane içiyordum.Doktorum muayeneden sonra çok iyi yumurtalıklarda hareketlenme var,dhea kullanıyormusun dedi.Ben de ara vermiştim ama yeniden başladım günde bir tane kullanıyorum dedim.Bir taneyi az buldu,günde üç tane kullan dedi,Demek ki faydası olmuş,benim sağ tarafta hiç yumoş olmazdı bu sefer hem sağda hem solda gördü.Şimdi dhea kullanıyorum coraspinle birlikte.Başka da birşey yapmıyorum.Bir ara hayıt suyu içmeyi düşündüm sonra vazgeçtim.Şimdi de acaba alsam mı diye düşünüyorum.Gerçi ilacın bitmesine sekiz gün kaldı,bir faydası olur mu bilmiyorum ama neyse.Bu sefer yine ilaç kullanmayacak yada çok az ilaç kullanacakmış doktorum.Tahmini olarak ocak onbir gibi regl olacağım sonra da kontroller başlar,ocak ayının sonuna doğru transfer yapılır diye düşünüyorum inşallah herşey yolunda gider.Kızlar lütfen benim için dua edin çünkü bu son ,bir daha denemeyi düşünmüyorum artık.Bunda da vardır bir hayır diyerek köşeme çekileceğim ve yaşantıma bakacağım.Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün,2012 yılı hepimize uğur getirsin,şimdiden nice yıllara,sağlık mutluluk,huzur ve tabiki bebiş dolu nice yıllara.Hepinizi öptüm,sevgiler......[/QUOTE
nckurtcanım, 2012 öncelikle sağlık , mutluluk, huzur diliyorum....2012 de inşallah gönlünden geçen olur..allah bebek isteyen herkese nasip eder inşallah......
Sevgili tüp kardeşlerim, yepyeni bir yıla sağlıkla umutla,sevgiyle ve bebeklerimizle girmemizi diliyorum.Herşey gönlümüzce olsun.Kendinize iyi bakın sevgiler...
Mehabalar
Yeni yıla ramak kala herkesin yeni yılı kutlu umutlu olsun.
nckurt aynı hastanede tedavi görüyoruz.Ocak adetimle tedaviye başlayacağız. Benimde donduruluş embriyom var.Belki de karşılaşırız kimbilir...
Sevgilerimle....
yeni yılda gönlünüzden geçen herşeyin olması dileğiyle........
knihal hangi hastanede tedavi görüyorsun....
hayatkavuniçi ben gürgana gidiyorum.Daha tedavim olmadı yani başlamadı.Sadece yumurtamı alıp döllendirdiler dondurulmuş halde.Ocak adetimle başlanacak tedaviye.
Lenova Dhea diğer ilaçlarla etkileşim gösterebilir ama emin değilim.Sonuçta o da bir hormon.Yerinde olsam dhea ya inanan dr sormak.Bende ocak adetimi bekliyorum.Hakkımızda hayırlısı oldun...
Kizlar merhaba nasilsiniz diger topige giriyoruz cok burda kimse yok sanirim ben bu arada ameliyat oldum tuplerden tuplerim acildi bende dhea kullaniyorum yanliz carpinti yapiyor sanirimm 2012 herkese ugur getirsin ve bebeklerimiz gelsinn
geçmş olsun canım...2012'ye yeni güzel bir başlangıç yaptın,tüplerin açuıldı,darısı bebeğe inşallah....
Naber hayatkavuniçi? kadınlar kulübünde takılıp duruyoruz işte :))
geçmş olsun canım...2012'ye yeni güzel bir başlangıç yaptın,tüplerin açuıldı,darısı bebeğe inşallah....
slm canım tsk ederım dılerım cumlemıze
Lenovammmmmmm insallahhh rabbim gulecek sanaaaaaaa dua edicem sanaaaaa bu topic cok sessiz yahuu kimse yokk hayatkavunici napiyorsunuzzzzzz bende adet oldummm bakalim bu ay deniyelimm biraz dogal yoldannn girin su topige yahuuu kocaman optumm
canım,,,,evet canım...sessiz di mi...
38 yaşa da uğruyorum ben arada sırada ama, işlerim de çok yoğun yazamıyorum...
nasılsın canım.....
ben dün fsh ve e2 için kan verdim....kan hemolize olmuş, bakamamışlar tabii....
bugün 3.gün yine gittim kan verdim, daha gelmedi sonucu......
cuma günü de tüpte randevum var....baklaım nasıl bir süreç bekliyor beni.....
ben de ayrıntılı soracağım herkese, hangi aşamalardan geçiyoruz, neler oluyo.....
merak içindeyim.......offfffffffffffff offfffffffffffffffffff.....
akideciknane canım sagolasın ınsallah ınsallah Allah bu sefer yazmıstır. Bende sızler ıcın hep dua edıyorum.
Allah ısteyen herkese versın..
Hayatkavunıcı nereye hangı merkeze gıdıyorsun ? bu kacıncı deneme canım?
umarım bu sefer emeklerımız bosa gıtmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?