• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

lenova sonuc bekledigi icin yaziyorum onun Adina eger olumlu sonuc alirsa kendimce bi adak adadim... Bunu gonlumden oyle gecti, insaallah o pozitifi gorsun, ben de hemen evden cikip adagimi yerine getircem... Allah hepimizin yuzunu guldursun, Rabbim once ona sonra da sirasiyla hepimize guzel haberler verdirsin insaallah;)))

gözyaşlarım durmuyor maalesef kızlar hamile degılım. o kadar uzgunum ki sadece bagıra bagıra aglamaktan baska bırsey yapamıyorum şu an evde yalnızım eşim calısıyor bugun nasıl soyleyecem ınanın bılmıyorum. yok olsam daha ıyı karsında.. degerım 2.53 cıktı. ve sanırım 3 sonrada degısen bırsey olmaz. ben bu tek yumurtayı yakalayabılmek ıcın 1,5 sene bekledım artık gücüm kalmadı ..sevgiler

gözyaşlarım durmuyor maalesef kızlar hamile degılım. o kadar uzgunum ki sadece bagıra bagıra aglamaktan baska bırsey yapamıyorum şu an evde yalnızım eşim calısıyor bugun nasıl soyleyecem ınanın bılmıyorum. yok olsam daha ıyı karsında.. degerım 2.53 cıktı. ve sanırım 3 sonrada degısen bırsey olmaz. ben bu tek yumurtayı yakalayabılmek ıcın 1,5 sene bekledım artık gücüm kalmadı ..sevgiler

niye moralini bnozuyorsun bugün çok erken test için 3.gün transferi ve 9.gün, hiç olmasaydı bu değer sıfırlı bnirşey çıkardı. bence boşuna üzüyorsun kendini. içini rahat tut test gününü bekle.

Son düzenleme:
niye moralini bnozuyorsun bugün çok erken test için 3.gün transferi ve 9.gün, hiç olmasaydı bu değer sıfırlı bnirşey çıkardı. bence boşuna üzüyorsun kendini. içini rahat tut test gününü bekle.

aslında 8 gun sanırım transfer gunu sayılmıyormus oylemı? yükselır mı acaba normal tes gunum perşembe yanı 22 eylul transferım 10 eylulde yapıldı.. bu durumu yasamıs olan var mı acaba aramızda?

aslında 8 gun sanırım transfer gunu sayılmıyormus oylemı? yükselır mı acaba normal tes gunum perşembe yanı 22 eylul transferım 10 eylulde yapıldı.. bu durumu yasamıs olan var mı acaba aramızda?

Lenovacim yapma lutfen, su an net bilmedigin bir sey icin kendine eziyet yapiyorsun. 8. Gundesin Hic belli olmaz canim. Allahim tez zamanda sana bir bebiss nasip eylesin canim.

Lenova, benim 12. Gunde 2 cikmisti, insaallah belki de yukselir, katlanarak cikiyormus bu sayi, ama inan ki cok uzuluyoruz hepimiz de, yikma kendini bak 1 yumurtan olustu, belki yine olacak... Allahim insaallah yukselir canim, duacinim...

Lenovacim yapma lutfen, su an net bilmedigin bir sey icin kendine eziyet yapiyorsun. 8. Gundesin Hic belli olmaz canim. Allahim tez zamanda sana bir bebiss nasip eylesin canim.

canım eşim geldı eve bıraz once tabı ben hala hüngür hüngür aglamaktaydım. uzulmememı bunun dunyanın sonu olmadıgını soyledı ve cok erken yaptırdıgımı cunku pazardan pazaraı 8. gun olması ıcın günü bıtırmek gerekır dedı ben oglen gıdıp yaptırdım. doktorunun dedıgı gun yaptıralım dedı. bılmıyorum canım bu deger yukselmez gıbı gelıyor umıtlenmek ıstemıyorum ama tek bıldıgım bır bebek Ben bunun hayalını hayatım boyunca kurdum. ama benı ne beklıyor artık bılmıyorum...

Lenova, benim 12. Gunde 2 cikmisti, insaallah belki de yukselir, katlanarak cikiyormus bu sayi, ama inan ki cok uzuluyoruz hepimiz de, yikma kendini bak 1 yumurtan olustu, belki yine olacak... Allahim insaallah yukselir canim, duacinim...

ınsallah canım allah razı olsun senden hepınızden.. bır umut canım ama pek sanmıyorum :(( o tek yumurta ıcın cok beklemıstım . cok unlu bır prof gıtmıstım bılıyorsundur o doktor bana senın cocugun asla olmaz dedı bosuna tedavı bıle yaptırma uzun protokol denemeyı dusunuyor doktorum dedıgımde o yuzundekı alaycı gulusu olene kadar unutmayacam. uzun protokol mu külliyen olmaz dedı doktorunun adını bıle soyleme dedı.ısık yok sende dedı.. ama ben ertesı gun baslayacak tedavıme sabaha kadar aglayarak gıttım. olsun dedım allahtan umıt kesılmez sızlerınde destegı ıle basladım ve o tek yumurta oldu cok sevındım dedım bu bır mucıze Allahım bana mucızemı gonderdı.

ama bugun yıkıldım degerım hıc degılse 5 cıksaydı daha umıtlu bakacaktım ama bunda da bır hayır vardır. Allah hayırlısını nasıp etsın ne dıyebılırım kı elımızden gelenı yapıyoruz..
bundan sonrası ıcın Allahın yardım etmesı ol demesı gerekıyor..kısmet..

canım eşim geldı eve bıraz once tabı ben hala hüngür hüngür aglamaktaydım. uzulmememı bunun dunyanın sonu olmadıgını soyledı ve cok erken yaptırdıgımı cunku pazardan pazaraı 8. gun olması ıcın günü bıtırmek gerekır dedı ben oglen gıdıp yaptırdım. doktorunun dedıgı gun yaptıralım dedı. bılmıyorum canım bu deger yukselmez gıbı gelıyor umıtlenmek ıstemıyorum ama tek bıldıgım bır bebek Ben bunun hayalını hayatım boyunca kurdum. ama benı ne beklıyor artık bılmıyorum...
eşin doğru söylemiş. dur hele bir hiç sabırlı değilsin ben 12. gün yaptırmıştım:) tabi negatifti oda ayrı. bence yaşın genç benden 1 yaş küçüksün bikere olacak bu kez olmasa da bir dahaki sefere sadece mücadeleye devam üzme tatlı canını. olacağına inan yeter.

ınsallah canım allah razı olsun senden hepınızden.. bır umut canım ama pek sanmıyorum :(( o tek yumurta ıcın cok beklemıstım . cok unlu bır prof gıtmıstım bılıyorsundur o doktor bana senın cocugun asla olmaz dedı bosuna tedavı bıle yaptırma uzun protokol denemeyı dusunuyor doktorum dedıgımde o yuzundekı alaycı gulusu olene kadar unutmayacam. uzun protokol mu külliyen olmaz dedı doktorunun adını bıle soyleme dedı.ısık yok sende dedı.. ama ben ertesı gun baslayacak tedavıme sabaha kadar aglayarak gıttım. olsun dedım allahtan umıt kesılmez sızlerınde destegı ıle basladım ve o tek yumurta oldu cok sevındım dedım bu bır mucıze Allahım bana mucızemı gonderdı.

ama bugun yıkıldım degerım hıc degılse 5 cıksaydı daha umıtlu bakacaktım ama bunda da bır hayır vardır. Allah hayırlısını nasıp etsın ne dıyebılırım kı elımızden gelenı yapıyoruz..

ilaçlara devam ediyor musun?beklemek çok zor biliyorum ama sabretmek gerekiyor.birkaç gün sonra tekrar yaptır bence testi.

Son düzenleme:

Türkiye Gazetesi

Kuzum bak bu linkteki haberden sonra hic kinpmse benim umudumu kiramaz!!! ALLAH cooook buyuk, onun hikmetinden sual olunmaz, ben senin durumunu taa basindan biliyorum, seninle beraber ben de bileniyodum insaallah bebegin olunca o adama gidip yaptigi tavra en guzel cevabi vereceksin... Bak kirk yasinda ucuzleri olan bir hanim da var bu forumda el muallim yanilmiyosam... Halen de daha umutsuz degil, dur bakalim 12. Gun bi daha olctur ama yoksa da cabuk toparlan bizim durumumuzda yiklilip cokmeye vaktimizz yok, ben inatla denemeye devam et diyorum canim nolursun birakma kendini...

transfer kaçıncı gün yapılırsa yapılsın test günü opu işleminden sonraki opu günü hariç 14.gündür, test gününü öyle hesaplarlar. bilmiyorum ama ben senden umutluyum.

Canlarım Günaydın

Bugun ıse geldım. Masamın ustü evraklarla dolu.. En azından kafam dagılır dedım. Zaten 1 hafta ızın alabılmıstım.

Dünkü sonuctan sonra ılaclara Crıonene Jele devam etmeme kararı almıstım .ama Eşim 8. günde yaptırdıgım ıcın test gününe kadar devam etmem konusunda cok ısrar ettı. Persembe günü negatıf bıle olsa sen doktorun dedıgını yap dedi. Ama kendımı negatıf duruma alıstırdım ya da en azından alıstıracagım o güne kadar...Ayrıca sizler ınanın en yakınlarımsınız ve sızlerden gelen destek benı motıve edıyor her gun heyecanla gırıyorum buraya ve yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum .Allah hepınızden razı olsun. Allah bu yolda bıze kuvvet güç versin.

Karmasık duygular ıcındeyım bır yanım pes etme devam et olacak dıyor dıger yanım vazgec olmayacak dıyor. Bu durumun manevı tarafının yanısıra malum bırde maddı yanı var..
Şu ana kadar 10.000 TL üzeri bir para harcadık ve bende eşimde maasla çalışan insanlarız. Başka hıc bır gelırımız yok Yanı daha ne kadar dayanabılırız onu da bılmıyorum.

22 Eylul Persembe günü Allahım bır mucıze yaratsa dıye cok dua edıyorum..

hepınızı opuyorum

Sevgıler

lenova her bebek bir mucizedir ama bu yolda daha başka oluyor inşallah birbirimizin mucizelerine tanık oluruz.

aspirin pıhtılaşma sorunu olanlaar veriliyor. testler yapılmadıysa önlem amaçlıda olma ihtimaline akrşı veriliyor.
coraspin pıhtılaşma sorunu olsun olmasın hemen hemen tüm tüp bebek ve mikro enjeksiyon tedavilerinde veriliyor..pıhtılaşma sorunu olanlarda aspirinden ziyade innohep vs gibi iğneler veriliyor...
kızlar dun transferden ıtıbaren kasıklarımda hafıf bır agru var bu normalmı sızce?
normal..:) inşallah tutunmuştur..transfer günü sayılmıyor,transfer sonrası 12. gün değeri önemli..aşılamalarda 14. gün,tüp bebek ve mikroenjeksiyonda 12. gün baz alınır....

kızlar sıteyı okurken nagehanb ısımlı arkadasımızın yazısı dIkkatımı cektı.. Umıtlenmıyorum ama dua edıyorum benımde sonucum bu yönde degıssın dıye..

nagehanb
05-08-2011, 22:46
Transfer sonrası 15.gün test için gün verilmişti. 8.günde dayanamayıp kan testi yaptırmıştım hcg 2 yani negativ çıkmıştı. moralim çok bozulmuştu. fakat 15.gün testim 45 çıktı. doktorum hamilesin dedi havalara uçtum ve çok şaşırdım. yani doktorlarımızın çağırdığı güne kadar beklemek en doğrusu. allah herkese sabır versin.

kızlar sıteyı okurken nagehanb ısımlı arkadasımızın yazısı dIkkatımı cektı.. Umıtlenmıyorum ama dua edıyorum benımde sonucum bu yönde degıssın dıye..

nagehanb
05-08-2011, 22:46
Transfer sonrası 15.gün test için gün verilmişti. 8.günde dayanamayıp kan testi yaptırmıştım hcg 2 yani negativ çıkmıştı. moralim çok bozulmuştu. fakat 15.gün testim 45 çıktı. doktorum hamilesin dedi havalara uçtum ve çok şaşırdım. yani doktorlarımızın çağırdığı güne kadar beklemek en doğrusu. allah herkese sabır versin.

Canim insaallah oyledir, soylemistim di mi adak adadim senin niyetine, kendi capimda, insaallah hamile oldugunu ogrenirsem adagimi hic bekletmeden yapicam...

Ben sana cok kiziyorum aslinda keske gununde yapaydin, negatifse bile 1 kere uzulmus olcaktin, pozitifse de ( insssssaaaaalllahhhh) bebisi de uzuyosun:((( ve yipraniyosun bosuna...

arkadaşlar ben doğal silküsle tedavime devam edicem bu gün klomene başlicam.daha önce hiç kullanmamıştım.bu gün kontrolümde dr um bir kist gördü.önemli değil dedi zaten çok yumurta beklemiyoruz,öbür yumurtalıktan çıkar dedi.benim size sormak istediğim.bu gün soğan kürü yapsam faydası olurmu?ben daha öncede yaptım ama kısa süreli yani üç gün ve faydasını gördü kistlerim geçmişti.ama şimdi hap kullanacam acaba bir yandan bu kist geçerken diğer yandan yumurta gelişirse bir şey olurmu yoksa hiç yapmassammı?

arkadaşlar ben doğal silküsle tedavime devam edicem bu gün klomene başlicam.daha önce hiç kullanmamıştım.bu gün kontrolümde dr um bir kist gördü.önemli değil dedi zaten çok yumurta beklemiyoruz,öbür yumurtalıktan çıkar dedi.benim size sormak istediğim.bu gün soğan kürü yapsam faydası olurmu?ben daha öncede yaptım ama kısa süreli yani üç gün ve faydasını gördü kistlerim geçmişti.ama şimdi hap kullanacam acaba bir yandan bu kist geçerken diğer yandan yumurta gelişirse bir şey olurmu yoksa hiç yapmassammı?

canım sogan suyunun bır zararı olmaz gıbı gelıyor madem faydasını gordun bende yapmıstım ama bana fayda etmemıstı. bol bol haraket et yuruyus yap bu da onemlı...hayırlı olsun tedavın umarım emeklerımızın karsılıgında kucaklarımız bebıslerımızle dolar..

Back