• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

lenova71 cannımbim doğum günün kutlu olsun geç oldu biraz ama olsun. rabbim yeni yaşında bebeğine kavuştrur işallah

vallahi bana öyle bir moral gaz oldunki anlatamam fıstık inşallahhh avatarındaki gibi öyle keyifli bir oğlun olsun :))

hıımmm buarada miğde bulantıları demişsin bulansın bulansın kocamanda göbüşün olsun kasıla kasıla yürü çeşit çeşit hamilelikle al herkese naz yap herkese.....datluş hamişsin annesin çıkar tadını sabrının karşılığını aldın bebiş nazlı oldu ama geldi İNŞALLAHHHH RABBİM sağ salim kucağınada almayı nasip edecektir....

vallahi bana öyle bir moral gaz oldunki anlatamam fıstık inşallahhh avatarındaki gibi öyle keyifli bir oğlun olsun :))

hıımmm buarada miğde bulantıları demişsin bulansın bulansın kocamanda göbüşün olsun kasıla kasıla yürü çeşit çeşit hamilelikle al herkese naz yap herkese.....datluş hamişsin annesin çıkar tadını sabrının karşılığını aldın bebiş nazlı oldu ama geldi İNŞALLAHHHH RABBİM sağ salim kucağınada almayı nasip edecektir....
canım teşekkür ederim. tez zamanda rabbim size de nasip eder işallah. kalbinde annelik duygusu olan herkes için dua ediyorum.
evet gerçekten de öyle ben hamile kaldıysam herkes kalır. şubatta bir tek yumurtam bile yoktu. martta tek biricikti. oda şimdi kuzum oldu.:)
mucizelere inanın ama mücadeleye devam yılmak yok.ben 3. tüp bebek tedavimi planlarken olmazsa dördüncüyü nerde yaptırırım diye planlıyordum. yani yılmadan devam gerçekten olacak buna inanın yeter.

kızlar merhaba ;-)

nazeninden haberi olan var mı. naptı acaba..en son mesajında çok endişeliydi...

ben geldim, toplandı yum.larım, 3 cıktı ıkısı dollendı, akabinde kısa bir yurt dışına gıttım eşimin seminerine, sicilyaya:) cok ıyı geldı, zıra kafayı yemek uzereydım, mayısda gene yapılcak ıslem, gene regl olmayı beklıyorum, artık bu son olcakmıs pgt ıcın yeterlı sayıda olucak yum elımızde dıyor dr,
valla başkası olsa bukadar uğraşmazdı,

ben kafayı ancak toparladım, bıraz keyfım kacıktı bılıyorsunuz, sımdı fena degılım, zıra cok yıprandım ve yoruldumm,
ama ıste gene umutla devam edıyorum, spora başladım gene:), ama busefer daha duzenlı ve dıette cok sıkı devam, olurda transfer olursa ınşallah kılolu yakalanmayım neversem kardır dedım,

ıste durum boyle, ama gene endısem devam edıyor, bende ıkı kez ust uste tuttu tup bebek, sımdı 3. kez tutma olasılığı ne olur ? bu sefer tutmazmış tutarsa da ılgınc bır ıstatıstık olacak.bılmıyorum,bunalıyorummm, artık bıtsın ınsallah,
herkesı opuyorumm

yağmur gabriel cok sevindim kalbi duydgun abak ben sana dıyordum duyacaksın bu sefer dıye hadı allah tamamına erdırsın canım benım :))) mutlu ol hep

Son düzenleme:
Merhaba canım,iyi haberlerine sevindim,bak ne umutsuz bakıyordun ne güzel iki tane daha eklendi,inşallah bu sefer daha çok olur,sen moralini yüksek tut,aklına olumsuz şeyler getirme,bence bu defa bebişi yakalayacaksın.Ben daha vahim durumdayım halen regl olmadım,iyice şiştim valla,19 Mayıs haftası doktora gideceğim görüşmeye,bakalım ne olacak,sevgiler

seni cok ıyı anlıyorum aynı durumdayız.. doktorun kim nerede tedavı oluyorsun? Bende eşime ne derım ne yaparım bılemıyorum bana moral vermeye calıssada bılıyorum kı o benden daha cok ıstıyor cocugumuzun olmasını ama benım elımden hıcbırsey gelmıyor.. Bu durumları yasayacagımı bılsem evlenmezdım onu da bu duruma ortak etmezdım ama zaman ne gosterır bılemıyorum. Bugun artık doktorumu arayıp 35 gundur regl olmadıgımı soyleyecegım ve hıcte belırtı olmadıgını.. bende mayıs da tedavıye baslayacaktım ama bu durumda olamayacak :((

lenova naber naptın , hastalandın mı...

lenova naber naptın , hastalandın mı...

yok canım maalesef doktorum test yaptır dedı yaptırdım ama sonuc negatıf:( primolut N isimli hapı verdi gunde 3 kere ıc toplanda 30 tane sonra 2-4 gün ıcınde regl olunca bana gel dedı yanı canım ıc açıcı degıl gıbı :(( sen nasılsın neler yaptın?

yok canım maalesef doktorum test yaptır dedı yaptırdım ama sonuc negatıf:( primolut N isimli hapı verdi gunde 3 kere ıc toplanda 30 tane sonra 2-4 gün ıcınde regl olunca bana gel dedı yanı canım ıc açıcı degıl gıbı :(( sen nasılsın neler yaptın?

moralini bozma, bak bu moral bozuklukları hep sebep oluyor bunlara...vücudun bütün sistemi alt üst oluyor...yapma bunu kendine fıstık...

ben yarın kısmet olursa eğer tedaviye başlayacağım. Allah'tan benim için hayırı olanı nasip etmesini diliyorum...

gelişmelerden beni haberdar et canım.

sevgiler

moralini bozma, bak bu moral bozuklukları hep sebep oluyor bunlara...vücudun bütün sistemi alt üst oluyor...yapma bunu kendine fıstık...

ben yarın kısmet olursa eğer tedaviye başlayacağım. Allah'tan benim için hayırı olanı nasip etmesini diliyorum...

gelişmelerden beni haberdar et canım.

sevgiler

dualarım senınle canım olacak bu sefer biliyorum :)

Kızlar merhaba,neler yapıyorsunuz bakalım?Artık kimse uğramıyor buralara herhalde.Rozalin tedavin hayırlı olsun canım,inşallah hayallerin gerçeğe döner.
Lenova,canını sıkma,seninle aynı durumdayız biliyorsun,bende halen bir gelişme yok,ne olacak bilmiyorum.
Kızlar biraz daha sık uğrayın buralara,paylaştıkça rahatlıyor insan,hepinizi seviyorum,sevgiler

Kızlar merhaba,neler yapıyorsunuz bakalım?Artık kimse uğramıyor buralara herhalde.Rozalin tedavin hayırlı olsun canım,inşallah hayallerin gerçeğe döner.
Lenova,canını sıkma,seninle aynı durumdayız biliyorsun,bende halen bir gelişme yok,ne olacak bilmiyorum.
Kızlar biraz daha sık uğrayın buralara,paylaştıkça rahatlıyor insan,hepinizi seviyorum,sevgiler

canım valla haklısın paylasmak ınsanı rahatlatıyor. ılac ıcıyorum sımdı regl olmak ıcın bakalım Allah ne gosterecek.. Kısmet artık..

Rozalın tedavıye hangı ılaclarla basladılar ?

canım valla haklısın paylasmak ınsanı rahatlatıyor. ılac ıcıyorum sımdı regl olmak ıcın bakalım Allah ne gosterecek.. Kısmet artık..

Rozalın tedavıye hangı ılaclarla basladılar ?

kızlar selam, dün tedaviye başladım bugün 2. günüm. geçen sefer ki protokol başarılı oduğu için aynı protokolle devam edicez şimdilik. bu protokolle 5 yumurta olmuştu. 3'ü döllenmişti. ve hamile kalmıştım. 150 menegon ve 150 gonal f. pazar günü kontrole gideceğim. tedavi sonunda artık ne kadar çıkarsa bu sefer pgd yapılacak.

ilginiz için teşekkür ederim umarım hepimiz için hayırlısı olur. gelişmelerden haberdar ederim sizleri de..

sevgiler

Kızlar merhaba,neler yapıyorsunuz?Lenova doktorun hangi ilacı verdi sana?Rozaline dün doktora gittin mi,durum nasıl?Kızlar ya NAZENİN 'den haberei olan var mı,ne yapmış acaba?
Bende bildiğiniz gibi halen regl olmadım,19 Mayısta Ankara'ya gidecektim doktorum yurt dışına çıkmış,benim iş hazirana kaldı herhalde.Bu arada hiç regl olacakmış gibi bir halim yok,bilemiyorum ne olacak,ya ben gerçekten menopoza giriyorum herhalde,offfffffffffffff çok bunaldım artık düşünmek istemiyorum,ne olacaksa olsun,çoooooooooooook sıkıldımmmmmm

Kızlar merhaba,neler yapıyorsunuz?Lenova doktorun hangi ilacı verdi sana?Rozaline dün doktora gittin mi,durum nasıl?Kızlar ya NAZENİN 'den haberei olan var mı,ne yapmış acaba?
Bende bildiğiniz gibi halen regl olmadım,19 Mayısta Ankara'ya gidecektim doktorum yurt dışına çıkmış,benim iş hazirana kaldı herhalde.Bu arada hiç regl olacakmış gibi bir halim yok,bilemiyorum ne olacak,ya ben gerçekten menopoza giriyorum herhalde,offfffffffffffff çok bunaldım artık düşünmek istemiyorum,ne olacaksa olsun,çoooooooooooook sıkıldımmmmmm

selam kızlar,

benim geçen sefer ki dozlar yumurtalıkları uyarmaya yetmedi.e2 artmadı....dozu artırdık..şimdi kıpırdanma var...hayırlısı diyorum...bizim gruba bir rehavet çöktü sanırım...kimseden çıt yok...

sevgili nckurt düşünme...hayarın akışına bırak kendini..ben öyle yaptım..ne çıkarsa bahtıma diyorum.. düşününce iyi olmuyorsun...

öpüyorum herkesi..

canım doktorum bana prımolut n dıye bır ılac verdı bugun bıtıyor 4 gun ıcınde regl olmam gerekıyormus bakalım hayırlsıı artık ne olacak bılemıyorum.
nckurt'cum sen hıc bır ılac kullanmadan mı beklıyorsun regl olmayı doktorun bır ılac vermedı mı? ayrıca daha dur ne menepozu sadece kafayı takıyoruz bence kadın vucudu hormonları bır acaıp ınsallah hersey duzelecek merak etme ıyı dusun lutfen ...bu arada bende ankaraya gıdecektım ama regl olurum dıye gıtmekten vazgectım kacırmak ıstemıyorum bu ayı ama tabı bılemıyorum doktora gıdınce de kist olursa o zaman biterim 1 ay daha atar benım tedavı...
hayırlısı artık...

selam kızlar,

benim geçen sefer ki dozlar yumurtalıkları uyarmaya yetmedi.e2 artmadı....dozu artırdık..şimdi kıpırdanma var...hayırlısı diyorum...bizim gruba bir rehavet çöktü sanırım...kimseden çıt yok...

sevgili nckurt düşünme...hayarın akışına bırak kendini..ben öyle yaptım..ne çıkarsa bahtıma diyorum.. düşününce iyi olmuyorsun...

öpüyorum herkesi..

rozalina'cım doz oranın ne canım nasıl kullanıyorsun iğneleri .. göbekten mi? inşallah içime doğuyor bu sefer hamile kalacaksın sonra da ben ,nckurt,nazenin kalacak:)) dualarım sizlerle..

rozalina'cım doz oranın ne canım nasıl kullanıyorsun iğneleri .. göbekten mi? inşallah içime doğuyor bu sefer hamile kalacaksın sonra da ben ,nckurt,nazenin kalacak:)) dualarım sizlerle..

sabah 150 menegon akşam 150 gonal-f ile başlamıştık 3 gün böyle oldu sonraki 2 gün 225 menegon + 150 gonal f, bugünden itibaren 225 menegon+225 gonal-f, bu kadar doza dayanabilir miyim bilmiyorum. 2 yumurta gelişiyor.

eşimin semen analizi çok kötü geldi. normal morfoloji %0. hiç şansım kalmadı artık. ama üzülmeyeceğim, üzülmüyorum. Allah'tan hayırlısı. bugün bir ara tedaviyi bıraksam mı dedim. ama herşeyde bir hayır vardır dedim. devam edeceğim. Allah yardımcımız olsun...bu kadar olumsuzluktan bir bebek olursa mucize olur. ilkinde de hamile kaldım ama 7 haftalıkken kalp atışı alamadık. kromozom bozukluğu bu sefer pgd yaptıracağım.

sevgiler

sabah 150 menegon akşam 150 gonal-f ile başlamıştık 3 gün böyle oldu sonraki 2 gün 225 menegon + 150 gonal f, bugünden itibaren 225 menegon+225 gonal-f, bu kadar doza dayanabilir miyim bilmiyorum. 2 yumurta gelişiyor.

eşimin semen analizi çok kötü geldi. normal morfoloji %0. hiç şansım kalmadı artık. ama üzülmeyeceğim, üzülmüyorum. Allah'tan hayırlısı. bugün bir ara tedaviyi bıraksam mı dedim. ama herşeyde bir hayır vardır dedim. devam edeceğim. Allah yardımcımız olsun...bu kadar olumsuzluktan bir bebek olursa mucize olur. ilkinde de hamile kaldım ama 7 haftalıkken kalp atışı alamadık. kromozom bozukluğu bu sefer pgd yaptıracağım.

sevgiler

cnmm moralını bozma ben ılk protokolda 300 gonalf sabahları aksamları menegon 150 kullandım 4 gun sonrakı 3 gun sabak aksam 150 menegon kullanmama ragmen tek yumurta oldu o da kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın ıptal ettı doktor yanı senın dozların az bana gore kesın bu sefer olacak.. uzme kendını ama olmazsa da unutma dünyanın sonu degıl herseyın hayırlısı allah saglıklı eli yüzü düzgün evlat versin..

cnmm moralını bozma ben ılk protokolda 300 gonalf sabahları aksamları menegon 150 kullandım 4 gun sonrakı 3 gun sabak aksam 150 menegon kullanmama ragmen tek yumurta oldu o da kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın ıptal ettı doktor yanı senın dozların az bana gore kesın bu sefer olacak.. uzme kendını ama olmazsa da unutma dünyanın sonu degıl herseyın hayırlısı allah saglıklı eli yüzü düzgün evlat versin..

lenovacım ben de öyle diyorum, yüce Allah herşeyin en iyisini bilir. cidden üzülmüyorum, ben bu iş için geç kaldım. 40 yaşında evlenince bunlarla karşılaşınca şaşırmamak lazım. ilk denememde çok üzüldüm çok ağladım..artık güçlü olmalıyım...ne yapabilirim ki...değiştirecek birşey yok. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin...

sevgiler...

canım doktorum bana prımolut n dıye bır ılac verdı bugun bıtıyor 4 gun ıcınde regl olmam gerekıyormus bakalım hayırlsıı artık ne olacak bılemıyorum.
nckurt'cum sen hıc bır ılac kullanmadan mı beklıyorsun regl olmayı doktorun bır ılac vermedı mı? ayrıca daha dur ne menepozu sadece kafayı takıyoruz bence kadın vucudu hormonları bır acaıp ınsallah hersey duzelecek merak etme ıyı dusun lutfen ...bu arada bende ankaraya gıdecektım ama regl olurum dıye gıtmekten vazgectım kacırmak ıstemıyorum bu ayı ama tabı bılemıyorum doktora gıdınce de kist olursa o zaman biterim 1 ay daha atar benım tedavı...
hayırlısı artık...

Lenova71 merhaba canım,durumlar bildiğin gibi,evet hiç ilaç kullanmadan bekliyorum,doktora gitmedim,gitmekte istemiyorum,inan çok sıkıldım,Ankara'ya gidecektim,dediğim gibi doktor yurt dışına gitmiş,burada da gitmek istemedim,aslında gitsem de vereceği ilaç belli,ferlutal,kendim alıp kullanayım diyorum,ona da cesaret edemiyorum.Ben 1,5 ay önce idrar testi yaptım,kanda falan bakılmadı,belki diyorum ama üstümde bir yorgunluk bıkkınlık var,içimden bu konuyla ilgili hiçbir şey yapmak gelmiyor,ben de öyle bekliyorum işte

Back