Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

sevgili nazenin merhaba,

tedaviye başlamışsın çok sevindim. başlayabildiğine göre problem kalmamış. merak ediyorum seni. gelişmelerden haberdar edersen mutlu olurum. sana özel mesaj atmaya çalıştım ama kabul etmiyor sistem.

umarım herşey yolunda gider

sevgilerimle

Rabbim herşeye kadir, sadece O'nun herşeye gücü yeter, hep böyle dua et canım, benim annemin de iki arkadaşı 50 yaşlarında doğum yaptı, arkadaşımın teyzesi de 39 yaşında bebek sahibi oldu.

merhaba arkadaşlar ben buraya bazı şeylerin farklı olacağını düşünerek gelmiştim ama ne yazık sonuç yine aynı..............................................

Merhaba arkadaşım,seni hayal kırıklığına uğratan şeyi merak ettim,aynı olan ne?

merhaba canım,tedaviye başlamışsın,hayırlı olsun,inşallah herşey dilediğin gibi olur,hakkımızda hayırlısı hepimizin,bakalım simdi sırada kim var?

Rabbim herşeye kadir, sadece O'nun herşeye gücü yeter, hep böyle dua et canım, benim annemin de iki arkadaşı 50 yaşlarında doğum yaptı, arkadaşımın teyzesi de 39 yaşında bebek sahibi oldu.

Sağol canım,ben de hep dua ediyorum sağlıklı ve hayırlı bir bebek versin allahım her isteyene,kısmet artık,sabretmek gerekiyor işte

nckurt teşekkürler ..Bizde 6 aydır tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz.2 kez yapıldı 9 haftalıkken düşükle sonuçlandı.Ocak ayında küretaj yapıldı.3. tedaviyi düşünüyoruz.Umarım düşük olmaz.Bende endometriozis var.Sanırım dioxin içeren gıdalardan uzak durmak gerekiyormuş.İnternetten öğrendim.vejeteryan oldum.Bakalım ne olacak..

Kızlar merhaba,nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz bakalım,uzun süredir kimse uğramamış buralara,topic bayağı arkalara düşmüş .Tedaviye başlayan var mı?Ben martta gidecektim ama olmadı herhalde nisan mayıs gibi başlarız.Hepinizi öptüm,sevgiler

nazenin74 ,tedavin nasıl gidiyor canım,umarım herşey yolundadır,gelişmelerden haber verirsen sevinirim

slm nckurt,

Allah kısmet ederse ben de mayıs ortasında başlayacağım. umarım herşey yolunda gider. sen nasılsın. keyfin nasıl..nazenin74'ü de merak ediyorum. hiç sesi çıkmıyor. kendisiyle görüşen var mı acaba..bilgi verirseniz memnun oluruz.

sevgiler

üzerinden cok gecmıs ama yazmak ıstedım
cok yakın tanıdıgımız
42 yasında hamıle kalıp dogurdu suan 3.5 yasında bır kızı var

kızlar selam, rozaline bende seni merak ediyordum girmedin epeydir,nckurt tatlım başladım tedaviye ama,
yarın görecek tekrar dr, epeydir puregon ve femara kullandım hemde 450 dos puregon ama, benım yumurtalarda kıpırdama yok pek, üstelik ilaç fiyatıda 1900 tl tuttu sadece iğneler femara olmuş 230 tl,
offfffff ki ne offffffffffff, sanırım artık benden çıkmıyor yumurta, yani bukadar doza, bukadar bitkisele baksana, hala daha biri bile istenilen mm ye ulaşmadı, yarın ne dıycek ne yapacak dr çok merak ediyorum.

yani benden çok umut yok gibi bu ay ,m belli olmaz tabi ama bakıcaz işte,

öpüyorum herkesi

nazenincim senden haber almak çok güzel, umarım herşey yolunda gider..yavaş yavaş büyürler işte fena mı;-)) ben sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum canım..bebeğin olacak inşallah..

ben uzun zamandır giremedim. çok sıkıntılı durumlarım oldu ama atlattım. artık daha iyiyim..

habersiz bırakma bizi..sana özel mesaj atmaya çalıştım anacak buradaki mesaj sayım yeterli değilmiş özel mesaj için...

kendine iyi bak..

sevgiler

teşekkürederim rozaline cnm,
yarın görcek dr , ama son 4 gunde acaba 2şer mm ilerleme yaparsa ancak belki bir adet elde ederiz, ancak bilemiyorum rozaline zor yani, kastırmaya gerek yok , ancak eşime üzülüyorum ya, dünya para o da merakla ümitle bekliyor amnnnnn beeeee valla nediyimki, ne garip dünyasa bu:)))),

sende yaz cok cok da atalım özelden mesaj allahlaaha yaaa:)))

bende de aynısı olmuştu. son anda hızlandı. 1 tane zaten yeterli hamile kalman için...Allah emeklerinizi boşa çevirmesin..sen çok yol katettin. bize de umut oluyorsun..sana iyi şanslar diliyorum..herşey çok güzel olacak..

sevgiler

bende nisan başında başlayacagım tedavıye
ilk tüp bebek denemem tek yumurta olması nedenıyle yarıda kesmişti doktorum
geçen ay gittim kist vardı 2 tane dogum kontrol hapı verdı 21 gun iç sonra regl ılk günü gel dedi bakalım 28-29 Mart gibi gideceğim tekrar umarım o 2 kist yok olmustur ve tedavım tekrar baslar ve tabı yumurtamda birden fazla olur:))
hepimiz için dua ediyorum tüm dualarım sizlerle Allah yüzümüze baksın ve hepimizin dileği olan evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

sevgiler

lenovacım merhaba,

senden haber almk güzel...umarım herşey istediğin gibi olur...nazenin74 başladı tedaviye...sizler bana umut olacaksınız...ben de mayıs ortası başlayacağım Allah kısmet ederse...walla benim yumurtam kaldı mı onu da bilmiyorum..nisan sonunda gidip muayene olacağım. uygun olursa mayıs ortası başlayacağız bakalım...

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz..

ben hep dua edıyorum senınde benımde nazenın74'ün de hatta ısteyen herkesın bebişi olacak bahar gelıyor yenı heyecanlar yenı kıpırtılar Allah bizi de hep birlikte güldürecek İNŞALLAH:)

ben hep dua edıyorum senınde benımde nazenın74'ün de hatta ısteyen herkesın bebişi olacak bahar gelıyor yenı heyecanlar yenı kıpırtılar Allah bizi de hep birlikte güldürecek İNŞALLAH:)

amin inşallah...o kadar çok istiyorum ki buradan birinin hamileyim haberini duymayı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…