kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

boşanmış ve çocuklu olmak kusur değil, ailesi seni istemiyosa sende bu işin peşini bırak derim , sende insansın onlar kim ki seni yargılıyorlar istemiyorlar ... insanlar hep böyledir kendileri aynı durumda olsa ne yapacaklar merak ediyorum , kafanı yorma zaten düşünmediğin zaman böyle olayları hemen kendine geliyorsun .

yok mesajda atmıyorum aramıyorumda en son mesajları dün de demiltim dün akşam attım aradım onu diye.yalvardım ama beni bırakma diye değil telefonlarıma cevap vermiyordu ve ben onun için yalvardım.
ben zaten kensime kızyoruö çok laf sölüyorum kimsenin yüzünr bakamıyoum utanıyoum
ama yapım bir hata hemde çok büyük bir hata ama defalarca unutmaya çalıştım her yolu denedim karşıma çıkınnca bütün verdiğim kararlardan döndüm.
söz verdim aramıcam diye onada söyledim ben artık söz verdim seni aramıcam dedim amakalktım gene aradım kendimi hep küçük düşürdüm hep düşürdüm.bu küçük düşmğşlüğün içinde kıvranıp duruyorum.
tek tek yazamıyorum.daha önce buraya konu açmadım ilk konumdur.
başkasıyla karıştırışıp üyeliğimin kapatılmasını istemiyorum

düşünmemek okadar kolay olsa keşke.
kendimi aşağılık gibi görüyorum.
böylr gördüğüm andada onu arayıp yalvarasımmgeliyor.bu düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bazen başarıyorum bazen olmuyor

Neden K Kazen sizin yeni üyelik aldığınızı yazdı o zaman

Varmı başka bi uyeliginiz daha
Varsa eger uyeliginiz kapatilacak

Konunuza gelirsek şöyle düşünün sigara tiryakisiyim bi türlü birakamiyorum bundan kutulmam lazim bana zarar veriyo diye düşünün onu birakmayi deneyin

Sigara en zor birakilan bir lanet şey olduğu icin onu ornek verdim

başka üyeliğim yok olsa o üyelikten tekrar yazardım konu açardım.
evet sigara bağımlılık yapan zor bırqkılması bende elimden geldiğince her yolu deniyorumm aptal beynime nedense söz geçiremiyorum

cok mu zor cocugunuzu saglikli güzel bir sekilde büyütmek
ve kismet cikarsa karsiniza size uygun en cok cocugunuza faydali birini beklemek
sizin zaten basarisiz bir evliliginiz olmus
bu bahsettiginiz kisiden mucize bekliyorsaniz hayal gücünüz cok genis derim

Siz bir annesiniz. Ve hemen silkelenip anne gibi davranın lütfen. Tamam insanlar aşık olabilirler lakin bu hayatı ona adamak da ne demek oluyor? Şahsen ben sizin Çocuğunuz olup sizin bu yazdıklarınızı görsem size olan saygımı yitirirdim. Eminim Çocuğunuz da aynı hislere kapılacaktır. O Yüzden hemen silkelenip kendinize gelin lütfen.

Psikolog destegi almalisin

yazıldı mı bilmiyorum,çoğunu okuyamadım. arkadaşım sen bence duygusal olarak birini sevmeye,bağlanmaya ihtiyaç duyuyorsun. ama o 'biri'nin içeriği çok önemli değil gibi. yani bence bağlanmaya,sevmeye karşı hepimizin duyduğu o temel ihtiyacı sen yanlış kişiyle gidermeye çalışıyorsun. onu bırakıp da çevrene baksan belki bu sevgini hakedecek,sana değer verecek başka erkekleri de göreceksin.

adam seni kullanmamış ki sen izin vermişsin etinden sütünden faydalanmış sonra bu herkesle aynıdır demek ki ohh ne güzel demiş işi bitince bay bay çekmiş hepsi bu

Silken kendine gel artık olmayacak asla bu iş sen onu sevmiyorsun zaten yaptıkları zoruna gitti ondan takıntı oldu

her şeyden önce çocuğunu düşünmelisin. ben olsam içki ve esrar kullanan birini yanıma bile yaklaştırmazdım çocuğumu korumak için.

Aklını başına topla birtanemm ve inanki o seni üzecek hemde çok sen çok çok daha iyilerine layıksin asla unutma bunu aynaya bak ve kendine deki ben xok güçlüyüm çünkü öylesin bırak gitsin kadın secilmez seçer ....

ayrılığı benimseyememişsiniz.niye ona mesaj atmamanıza dair bi liste hazırlayın.tüm kötü özellikleri yaptıklarını yazın.ne zaman mesaj atma hissiniz gelse onu okuyun

ayrılığı benimseyememişsiniz.niye ona mesaj atmamanıza dair bi liste hazırlayın.tüm kötü özellikleri yaptıklarını yazın.ne zaman mesaj atma hissiniz gelse onu okuyun
bunu bir üye daha söyledi.denicem bu yolu.ona beni numaramı engellemesini söyledim her yerden engelledi demekki bni sevmiyor artık yada hiç sevmemiş neyse ne artık bilmiyorum umrumda olmamasınıda temenni ediyorum.
başarıcam galiba ben bu işi unutucam onu sizlerin yorumları çok çok iyi geldi

artık aşktan sevgiden umudumu kestim yalan dolan herşey.
başta beni isteyen adam şimdi anaı babası aklına geldi vicdanın rahat olmasın diyorum yok bn rahatım diyor.bnnolsam bana alınan hediyeleri verdiği parayı gider verirdim bir miktar param vardı onda baktım sürekli ayrılıyoruz az bi meblağda değil istedim 2 kere ayrı ayrı ödedi 1-2ay süreyle hepsini daha bitrmedi gene param var onda adam pişkin pişkin hiç umrunda değil

bayanlar son durum güncellememi paylaşıyorum.cumartesi günü whatsap profil resmimi değiştirmiştim allah kul hakkını affedermi gibi bir yazı koymuştum.oda daha önce beni engellemişti o yazıyı görünce sanırım engeli kaldırdı hemen bana yazmaya başladı.ne diyosun kızım ben senin hakkını falanmı yedim yazmış.baya konuştuk işte seviyorum seni çok sevdim falan filan dedi bende sevseydin bu şekilde davranmazdın dedim bana.yani bana herşeyi söylüyor aklına ne gelirse hakkınımı yedim diye soruyor ama ne onda kalan aramın bahsini açıyor nede ona yedirdiğim yemeklerin hediyelerin lafını açıyor.
birde kalkmış hakkınımı yedim diye soruyor.
sonra konuşurken bir ara işim vardı yazamadım ona oda seni çok sevdim ben seni bir şekilde bulucam allaha emanet ol demiş bana yine engellemiş beni.
o arada konuşurken hayatında biri varmı doğru söyle demiştim yok demişti yemin etmişti.hemde ölünü göreyim yok hayatımda kimse demişti.
sonra bir daha sordum var 2 gün önce duraktan birinden numaramı almış beni bulmuş görüşmüyorum flört etmiyorum ama vurucam göndericem yazmış.vurucam derken ilişkiye girip göndericem zaten kız kaşarın teki dedi bana ahlaksız terbiyesiz ve o anda gözümde sıfırlandı herşey.meğer ne çok büyütmüşüm onu gözümde şerefsiz karaktersiz dedim ve onu heryerden engelledim.
evet acı çekiyorum kıskanıyorum ama şuan iyikide bitmiş diyorum bir pislikmiş meğerse.sizlerede çok teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı.
o kız için öyle konuşuyorsa kimbilir benim için neler diyordu parasını yeim bile demiştir belki.ne derse desin artık umrumda değil allah böyle tiplerden uzak tutsun bizleri

K
Aşkın sebebini bildiğin anda biter zaten, birini sebepsiz sevmeye heyecana diyorlar. Senin bir çocuğun var, kendinden önce o var.. Böyle bir adamı üvey baba olarak başına getiremezsin. Çocuğundan vazgeçecek de değilsin. Seni kınamıyorum adamın aymazlığı cazip gelmiş olabilir.
Ya da sen çok anaçsın seni seven adamları değil yardımcı olabileceğin, psikolojik sorunları olan destek olabileceğin, ona bir şeyler katabileceğin insanları seçiyorsun. Muhtemel eski sevgili-eş portföyün de bu profillerdedir. Bazıları aciz, eksik, hatalı, yanlış insanları sever ve kendini tüketene kadar desteklemeyi sevgi biçimi olarak görür. Sen bu kadar değersiz yapmamalısın kendini, illa seni el üstünde tutanı sev demiyorum insanın içi işte ısınamıyor her zaman. Ama bu ilişki mantıklı, doğru, sana sevgi veren bir şey değil ki. Maksat adamı sevmekse otur evde tek başına içinden sev, bari zarar etmezsin..

Senin sadece ilgiye ve sevgiye ihtiyacin var ondan bu yaptiklarin ama sana yakışıyor demek olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…