- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
- Konu Sahibi Dmladmla87
haklısınız evet benim öyle bir yapım var anaçım biraz hep destek hep destek vermeyi yardımcı olmayı korumayı kollamayı seviyorum sanırım fazla abarttım ve böyle oldu.K
Aşkın sebebini bildiğin anda biter zaten, birini sebepsiz sevmeye heyecana diyorlar. Senin bir çocuğun var, kendinden önce o var.. Böyle bir adamı üvey baba olarak başına getiremezsin. Çocuğundan vazgeçecek de değilsin. Seni kınamıyorum adamın aymazlığı cazip gelmiş olabilir.
Ya da sen çok anaçsın seni seven adamları değil yardımcı olabileceğin, psikolojik sorunları olan destek olabileceğin, ona bir şeyler katabileceğin insanları seçiyorsun. Muhtemel eski sevgili-eş portföyün de bu profillerdedir. Bazıları aciz, eksik, hatalı, yanlış insanları sever ve kendini tüketene kadar desteklemeyi sevgi biçimi olarak görür. Sen bu kadar değersiz yapmamalısın kendini, illa seni el üstünde tutanı sev demiyorum insanın içi işte ısınamıyor her zaman. Ama bu ilişki mantıklı, doğru, sana sevgi veren bir şey değil ki. Maksat adamı sevmekse otur evde tek başına içinden sev, bari zarar etmezsin..
şimdi acı çekiyorum ama olsun ben sevdim allah biliyor ve allaha havale ettim