- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
elalem birsürü laf edermiş oyüzfe uymazmışızAsik olmussunuz, o yuzden sacma sapan davraniyorsunuz. Yani asik olunca maalesef beyin vucudu terk ediyor.
Benim tavsiyem egitimi, isi gucu sizinkine uygun heriflerle flort etmeniz. Baskalarina baktikca unutursunuz. Belki baskasindan hoslanirsiniz.
Bir de ailesinin sizi istememesi yalan bence. Lise terk serseriye sizin gibi bir kadin alici olmus, hayir derler mi hic? Herif sizi basindan savurmak icin soylemis.
beynim beni terk etmiş drumdaValla eğer anne olmasanız atılın bir maceraya, sonunda acı varsa çekersiniz, en azından içinizde kalmaz derim ama çocuğunuzu düşünmeniz gerekiyor. Bir tane bile olumlu yanı olmayan bir adamın sizin evladınızın etrafında yeri yok. Onun ailesi istese ne olur, istemese ne olur.
cinsel yakınlaşma oldu ama ayrılmamızdan kısa sğre önce artık istemediğimi öyle birşey yapmayacağımj ona söyledim.Cinsel bir yakınlaşma mı var ? Çocugunuzu düşünüp aklınızı başınıza devşireceksiniz. Böyle bir anneyi hak ediyor mu acaba çocuğunuz. Sizde farkındasınız kontrol edin kendinizi dikkat edin.
faydalandı biliyorum farkındayım herşeyin ama benim bu aptal kafam hala anlamıyorSeni kullanmış bayagi
her anlamda faydalanmis
Evlenmeye de niyeti yok
bunun sonu yok ki
ama senin beklentin de üç gün fazladan da olsa beni sevsin
haline gelmiş
Ölmüş olsa ne yapardin bu şekilde dusunemez misinfaydalandı biliyorum farkındayım herşeyin ama benim bu aptal kafam hala anlamıyor
bugün mesaj attım o cevep vermedi ya içim nasıl acıyor çıldırıyorum arayayım diye ama yapmamaya çalışıyorumEvladın varmış ilk olarak onu düşün.onun böyle bir babası olmasını ister miydin? Ayrıca kendin de ifade ettin seni kullanıyormuş.kullandırma kendini.erkekler acimaz kullanır.iş kadında bitiyor.oo senin vazgeçmeyeceğinibbildiği için rahattır bile emin ol.ve kusura bakma da seni sahiplenmeyen birine bir süreden sonra tahammül edemezsin.ve işin açığı bir ilişkide hem bayan hem erkek rolünü üstlenirsen o iliski ilişki değildir.o adam gitsin kendi gibi birini bulsun.sende çocuğuna yazık etme