- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
haklısınız evet benim öyle bir yapım var anaçım biraz hep destek hep destek vermeyi yardımcı olmayı korumayı kollamayı seviyorum sanırım fazla abarttım ve böyle oldu.K
Aşkın sebebini bildiğin anda biter zaten, birini sebepsiz sevmeye heyecana diyorlar. Senin bir çocuğun var, kendinden önce o var.. Böyle bir adamı üvey baba olarak başına getiremezsin. Çocuğundan vazgeçecek de değilsin. Seni kınamıyorum adamın aymazlığı cazip gelmiş olabilir.
Ya da sen çok anaçsın seni seven adamları değil yardımcı olabileceğin, psikolojik sorunları olan destek olabileceğin, ona bir şeyler katabileceğin insanları seçiyorsun. Muhtemel eski sevgili-eş portföyün de bu profillerdedir. Bazıları aciz, eksik, hatalı, yanlış insanları sever ve kendini tüketene kadar desteklemeyi sevgi biçimi olarak görür. Sen bu kadar değersiz yapmamalısın kendini, illa seni el üstünde tutanı sev demiyorum insanın içi işte ısınamıyor her zaman. Ama bu ilişki mantıklı, doğru, sana sevgi veren bir şey değil ki. Maksat adamı sevmekse otur evde tek başına içinden sev, bari zarar etmezsin..
yakışmıyor hemde hiç ama kurtulucam inşallahSenin sadece ilgiye ve sevgiye ihtiyacin var ondan bu yaptiklarin ama sana yakışıyor demek olmaz
evet alkol ve madde kullanması ilgilendirmedi değil ilgilendirdi ama benimleyken kullanmıyordu ve bana söz vermişti.kullanıp kullanmadığınıda bilmiyorum.Kimse kusura bakmasın belki biraz sert olacak ama
Eğitimsiz,kültürsüz,toplum zararlısı,madde bağımlısı,ahlaksız herifleri bu şekilde kıymete bindirip adam yerine koyanlara çok kızıyorum.Aşkın bile bir mantığı vardır.
Böyle bir herif için acı çekiyorsanız kusura bakmayın ama siz sıfır mantıkla yaşayan birisiniz.
Son konuşmanızda başka bir kadın mevzusu geçmese yine acı çekmeye aşk körü olarak yaşamaya devam edecektiniz.
Onun alkol kullanması madde kullanması falan sizi hiç enterese etmemiş sadece başka bir kadına olan yaklaşımı gözünüzdeki değeri sıfıra indirmiş pessss eğitimci hanım hakikaten pesss !
28 yaşımdayım 22 gösteriyorum.Yaşın çok genç daha ya
uyuşturucu kullanmıyrdum zaten oda benim yanımda öyle birşey yapmıyrdu.sizde onunlayken uyusturucu madde kullaniyomuydunuz acaba diye dusundum nedense.
bu tarz bir bagimlilikta olabilirmi.
bence tedavi olmaniz gerekiyor. cok ciddi bir konu, forumda cozulecek gibi degil yani.
bizim soyleyecegimiz herseyi se kendine soylemissin zaten.
olayin cok ciddi bilincindesin yani.
insallah bir an once kurtulursun bu beladan.
ne guzel isinde varmis. paranda iyidir.
al cocugunu bi tatile git, gez dolas alis versi yap. hayatini yasa ne ugrasiyosun elin sacma insanlariyla.
cinsellik gibi bir tutkun olabilir diye dusunuyorum, ama ne yazikki cocuklu bir bayansin ve bunuda uygun cervevede yasamak sana yakisir. duzgun bir sevgilin olsa ne yaparsan yaparsin diycem ama oda yok.
tekrar hamile kalmamaya bak diycem su an daha ne diyim.
anlatamamki devam etseydi.o beni kabul etsede yoluma güller döksede en başından yok demeliydim ama oldu bir hata işte hatailerde cocugunuza nasıl kendini anlatacaksınız ? siz bilirsiniz ama pişman olucan şeyi yapma bence.
son lafı koyduğumdada zamanında çok üzüldüm kalp kırmak istemiyorum ben öyle bir yapım var ve bn o yüzden hep üzülüyorum.Bence bu adam sende alışkanlık olmuş, terk edince de gözünde büyütmüşsün herifi. Tipini mi sevdin sadece ayol. Öyle kötülemişsin ki adamı tipinden başka sevilecek nesi kalmış ki? Aşk mı bu şimdi?
Canım sen aşık değilsin. Aşık olunca ben sana söylerim :)
Ya bide bi adam bana iki kere hesap ödetse tiksinirim la adamdan. Beleşçi derim. Bide ona para versem o da utanmadan alsa ve bunu alışkanlık yapsa. Gerçekten saygım kalmaz herife. Yani hesap ödeten bir adamı potansiyel eş olarak bile göremem.
Bide bu adam için gururunu yerle bir etmişsin. Pehhh
Bence arayıp aşk dileneceğine verdiğin paraları geri iste. Salaklaşsın ne oluyo lan desin. O kadar söğüşledin beni, gururun yok mu bir kadından para aldın. Sana olan aşkım geçti gerçekleri aydım. Paralarımı geri ver yeni koca buldum çeyiz alcam yoksa o çok bilen anandan isterim de. Kendini değersiz hissetmek neymiş görsün sen de biraz gururunu kurtarmış olursun. Son lafı koymuş olursun.
Bak ilerde bu adama gerçekten aşık olmadığını anlıcaksın er yada geç tiksineceksin bu adamdan, başkasıyla evleneceksin ama hep kendine kızacaksın neden gurumu yerlere düşürdüm diye. Bunları yaşamamak için onu rencide etmek zorundasın.
Unutma ömrünün geri kalanında mutlu olan son lafı koyandır…
farkındayım en başındada farkındaydım ama engel olamadım kendime şimdi cezasını çekiyorum herşeyin ama allaha da ediyorum affetsin beni o affetsin gerisi önemli değilAllah sizi hidayete erdirsin ne diyebilirim ki zaten her şeyin farkındasınız nefsinize hakim olun tek çare bu
ben onunla bişeyler yaşadım cinsel olarak ama sürekli değil ayda bir kere bir buçuk ayda bir kere oldu.tabiki hesapmı yapıyosun yaşamışsın diceksin ama cinsellik dışında duygusal olarakta bağlıydım ona sırf cinsellik değil.Cok yazik cokkkk oglunuza yazik cok uzuldum onun icin cocugu babasina verin boyle yapacaksaniz aslında herkesin yazmak istedi ama yazamadigi bisey soyliycem ya duzgun birini bulup evlenin ya da bazi shoplar var ordan kendinize uygun urunler temin edip kendinizi bu sekilde tatmin edin erkek cocuk annesisiniz boyle tiyniyette bir insanla yasadiginiz ozel seyler gizli kalmaz aciga cikar cocuk buyuyunce buyuyunce arkasindan bilmem ne cocugu derse biri mazallah cocugunuzun psikolojisini dusubemiyorum ona bunu yasatmaya hakkiniz yok
Sana cinsellik yasadin diye kizmiyorum buna hakkim yok cunku boyle ipsiz sapsizla yasaman kotu olmus bir kere de yapsan olmus iste ister bir ayda birkez yap ister her gun yap ayni sonucta yarin bi gun ciddi bi iliskin olur karsina cikar bu bi iki kere sana sahip olmasiyla dua et Allah seni korusun bu adamdan oglun icin dua et surekliben onunla bişeyler yaşadım cinsel olarak ama sürekli değil ayda bir kere bir buçuk ayda bir kere oldu.tabiki hesapmı yapıyosun yaşamışsın diceksin ama cinsellik dışında duygusal olarakta bağlıydım ona sırf cinsellik değil.
yaşadıklarım onunla benim aramda kaldı ve bitti.
artık yaşanmayacak zaten be ondan ayrılmadan 2 ay önce tövbe ettim ve onunla beraber olmadım buluşalım dedi red ettim.belkide bu yüzden bu şekilde davrandı bana.istediği oydu demekki oda olmayınca gtti
evet kaç kere değil sonuçta bir kere de olsa yaşandı çok dua ediyorum af diliyorum allahtan inşallah beni affeder allahımSana cinsellik yasadin diye kizmiyorum buna hakkim yok cunku boyle ipsiz sapsizla yasaman kotu olmus bir kere de yapsan olmus iste ister bir ayda birkez yap ister her gun yap ayni sonucta yarin bi gun ciddi bi iliskin olur karsina cikar bu bi iki kere sana sahip olmasiyla dua et Allah seni korusun bu adamdan oglun icin dua et surekli