kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

Ask cok güzel ama tek tarafli ask olmuyor.onu surekli arayarak degerini düşünüyorsun. Bu sekilde evlenseniz ne olur.ufak bir cocugun var olgun davran.bu ask yasandi bitti diye düşün. Lütfen bir bosanma yasamissin aslinda ayrilik konusunda deneyimlisin.

Hic mi iraden yok ya, silkin bi..aynaya bak ben napiyorum de..baska adam mi kalmadi dunyada..

Cnm bnm bunda kınanacak yada eleştirilcek bi durum yok.. Ama bn sizn aşık olduğunuza inanmıyorum. Sadece manevi bi boşluk içindesiniz. Lütfen numaranızı değiştirin arıyo aramıyo die aklınız onda kalmaz.. Ve yeni insanlarla tanışın mesela bi kursa fln başlayın. Sze ilgisi olan erkeklere şans verip tanıyın. Hayatının ondan ibaret olmadığını görsün. Senin sadece sewgiye ihtiyacın var o adama deil .. :KK12:

iyiakşamlar.sizlerle paylaşmak istiyorum derdimi ne yaptıysam olmadı bu derdim yüzünden psikoloğa bile gittim olmadı.sizden bir fikir bekliyorum.
28 yaşındayım boşandım ve bir çocuğum var.çalışıyorum güzel bir mesleğim var eğitim sektöründeyim .geçen sene biriyle tanıştım.oda 26 yaşında lise terk şoför ve birazda aymaz biri.alkol sigara içer(esrar vb.maddelerde kullanmışlığı vardır)
onu çok sevdim hala seviyorum nesini sevdin beğendin derseniz ne zengin ne yakışıklı ne kültürlü başıboş öyle bir adamın teki iç güzelliğimi var oda pek yok bende bilmiyorum bukadar neden sevdiğimi.onu bu zamana kadar çok şımarttım sanki bu ilişkidr o bayan ben ise erkektik.hediyeler şiirler yazdığım günlüğü bile ayrılırken ona verdim.para verdim.hatta buluştuğumuz çoğu zman yemek parasını ben öderdim.
ben evlenip boşandığımı ona hemen söyledim ne o benden vazgeçti ne ben ondan ama ailesi istemezmiş beni.uymazmışız onun için problem yokmuş ama ailesine karşı gelemezmiş.şimdi düşünüyorum maddi manevi her anlamda beni sadece kullanmıış.bunu biliyorum bildiğim halde yine ondan vazgeçemiyorum.hep karşıma çıkıyor bugün yine gördüm baktı bana ben ona bktım eve geldim mesaj attım ona cevap bile vermedi :-( maddi olrak para bile verdim onda kaldı birazı ama istemiyorum.hep beni sevsin istiyorum ama o benden soğumuş artık.söz veriyorum aramıcam diyorum yine arıyorum.
bikaç defa ayrıldık tam ondan soğudum vazgeçtim o beni aradı tekrar devam etti herşey şimdi ise hiç aramıyor.bu sefer ben hep onu arıyorum.aramak istemiyorum artık seni sevmiyor diyorum kendime ama kalbime söz geçmiyor yine arıyorm.ve ben artık onu aramak sormak mesaj attmak istemiyorum bunu nasıl başarabilirim.olgun olmam gerekirken küçük bir çocuk gibi davranıyorum.bana da bir fikir verin neolur çıkmazdayım onu aramamam gerekiyor nasıl kendime hakim olabilirim.

Bunu yapmayon cocugunuzun rizkini niye basibos bi adama yediriyorsunuz ? Daha 28 yasindaymissiniz bu insan adam mi simdi ? Adam gibi birini bulun bence hem de acilen bu adami unutmaya bakin cunku hic hos degil su vaziyet ve gelecekte problem cikaracak turden

Evladının paralarını elin adamına mı yedirdin sen? Git çocuğuna iyi eğitim aldır iyi bir evlat yetiştirmek için harca enerjini. İlişki de yaşayacağın zaman gelir elbet ama bir evlilik geçirmişsin daha olgunlaşamamışsın. Çocuğuna üzüldüm yalnızca :KK43:

Kusura bakma ama kırıcı olucagim.kendine gelmen için bu şart .bencillik yapıyorsun ,evladını düşündüğün yok sadece kendni düşünüyorsun yok beni kullandı yok beni aramıyor yok beni istemiyor.kendine gel seen bir annesin ne demek yapamıyorum edemiyorum insan evladı için neler yapamaz sen bi aşkıni mi sokup atamiyorsun kalbinden.kaldı ki seni seven doğru bir insanda değil .hadi yapmis in bir hata böyle bir insanla birlikte olmusun ama bitmiş ,kurtulacaksin onun için harcadığın zamanı çocuğuna harca .eşinizden nasıl ayrıldınız onuda sevmiştn ki evlendn çocuk yaptın ama bak şimdi unutmuşun ergen bi genç kız değilsin ki sen bir annesin.annelerinde elbette sevmeye sevilmeye hakkı var ama hem kendine hem evladina yakışır şekilde ınş kendine gelirsin en kısa sürede

faydalandı biliyorum farkındayım herşeyin ama benim bu aptal kafam hala anlamıyor

ne yap biliyor musun?

sürekli abdest al namaz kız, tövbe et. Allah'ım beni bu yanlıştan döndür, sen bana hidayet ver, akıl fikir ver de.
sonra psikologa git. saplantım var, kurtar beni doktor de.

kırıcı olmak istemezdim, hayatta herkes hata yapar da, yani bu seninki de anlaşılır cinsten değil yani.

Psikolog ise yaramadi mi? O zaman psikiyatriste git. En agir haplardan yazsin, su kafan kendine gelene kadar uyu.

Bir de benden sogumus diyor ya sinirden kendimi kemiricem. Adam ne zaman isinmis ki size sogusun? Hatta sizinle gorusmeye devam etmedigi icin ne buyuk iyilik yapmis haberiniz yok.

Az gurur yaa...

Size ve çocuğunuza musallat olmadığı uzak durduğu için iki rekat şükür namazı kılıp sadaka verin bence. Peşinize takılıp tehditle para da isteyebilirdi.

Aslında bilinçli,net kafayla dönüp duygularını kontrol etsen, onu sevmediğini göreceksin. Seninki olsa olsa yalnızlığın vermiş olduğu bir sapmadır. İnsan uzun bir dönem hayatında kimse olmadığı zaman böyle saçma sapan tiplere aşık olduğunu sanabiliyor, peşinden koşabiliyor,tüm herşeyini adayıp onu değiştirebileceğini ve en önemlisi onunda sevdiğini düşünebiliyor...
Kusura bakma ama adam apaçık kullanmış seni, daha ne diye onun derdindesin ki. Kendi yoluna bak. çoçuğum var diyorsun yazık onun rızkını niye bir başkası yesin ki..Seni mutlu edip, rahat yaşatacak adam varken;dibe götürcek biri niye

Konu sahibi kusura bakma. Umarım çocuğunuz kız değildir. Hadi herşey iyi gitti berabersiniz, böyle bir mahluku kızınızla yanlız düşünün... Allah korusun.. Oğlumla bile yalnız bırakamam ki bu adamı ben... Ve bunu henüz çocuk sahibi olmadığım halde hissediyorum..
Söylemeden edemeyeceğim. Sokağa çıkıp gözünüze takılan ilk erkekle beraberlik yaşamaya başlasaydınız bile bu kadar kötüsü denk gelmezdi eminim...

Sizinki aşktan öte tamamen takıntı olmuş. Takıntı hiç bir işe yaramaz aksine kendinizi yıpratırsınız

Konu sahibi dayanamayip mesajlar atiyordur simdi
Boyle insanlar ogretmen olmus ne yazik
Cok sey yazacagim da...
Siz devam edin mesaj atip aramaya
adamin pacasina yapisin, nolur beni birakma diye yalvarin , cocugunuzdan daha onemli bu serseri nasil olsa. Ne diyeyim yolunuz acik olsunn...

X