kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

canım kusura bakma ama senin herseyden önce düşünmen gereken bi evladın var kırıcı olmadan yazmaya özen göstereceğim ama senin artık öyle lise çocukları gibi yok kalbim acıyo yok asık oldum durduramıyorum kendimi falan filanlarla uğraşmaya hakkın yok bundan sonra bi ilişki düşünsen bile önceliğin kalbin değil evladın olacak onun psikoljisi herseyden önemli hem böyle bi adam sana ne vaat edebilirki ayrıca hesap ödeme nedir ya hadi bir oldu iki oldu tamam bi erkek olarak hiç mi gururu kırılmıyo sen bu yaştan sonra cocuğunun rıskını saçma sapan ilişki yasadığını sandığın bi adamamı yedirecesin vicdanını koy önüne ve düşün olgun düşün demiyorum cünkü artık olgun düşünmeye mecbursun askmış meşkmiş bunlar hikaye hemde öyle bi adamla sen nefsine sahip çıkamaycak kadar güçsüzmüsün o kadar kadın cinayetleri var böyle bi adam herseyi yapar önce seni sonra çocuğunu öldürür allah korusun adam akıllı düşün hatta düşünmeye hakkın bile yok böyle bi durumda hemen bitir emin ol sana yardımcı olmaya çalışıyorum

Neden herşeyi silemeyesiniz ki? Bu adama maddi manevi bir bağımlılığınız yok, aşk kısmına girmiyorum (bence aşk akıl ve mantığın kesiştiği insana duyulur), siz ben yapamam, şöyle eziğim böyle güçsüzüm dedikçe beyniniz bu yönde çalışıyor dolayısıyla elbette güçsüz ve aciz durumda bırakıyorsunuz kendinizi. Tam tersini telkin edin "ben güçlü bir kadınım, çocuğum olmasına rağmen eşimden ayrıldım ,kimseye muhtaç değilim, herşeyin üstesinden gelebilirim, onca yaşanmışlığa rağmen eski eşim artık umrumda değil ve bunu da atlatacağım" gibi... Baktınız sms yazmak veya aramak istiyorsunuz telefonu birine verin ve isteğiniz geçmeyene kadar telefonunuza dokunmayın, tabiki öncelikle numarayı heryerden silmelisiniz.

Aşk değil,saplantı..
Ve bence aşktan daha kötü.Aşık olsan gururunu öne çıkartıp kendini tutabilirsin ama saplantı olduğunda inat edip ısrar ediyosundur.Onu sevdiğin falan yok ve belli senin için yanlış seçim,işin gücün herseyden önemlisi evladın var,çocuğun olmasa zamana bırak toparlarsın derdim ama kendini salma lüksün yok biran önce pskolojik destek al.Umarım kısa sürede atlatırsın.

Ben boşanan kadınların böylesine bir tercih yapmalarına çok şaşırıyorum.. Sütten diliniz yanmadı mı be kardeşim ?

Annesiniz, bunu düşünün. Bir evlada yakışacak bir baba mı o Allah aşkına iyi düşünün. Daha sizin sorumluluğunuzu almayı bilmiyor.
Onur ve gururunuzu düşünüp aramayacaksınız, geleceğinizi bir daha yakmayacak kadar kıymetli düşünüp aramayacaksınız, başka yolu yok bunun.

sizin uyuşturucu bağımlısı ipsiz sapsız vs diye nitelendirdiğiniz bu adamla hayatınızı mahvetmeye hakkınız var. ama çocucğunuzun hayatını bu adamla mahvetmeye hakkınız yok. anne olduğunuzda artık sadece siz yoksunuz artık sadece kendi isteklerinize göre yaşayamazsınız. korumanız gereken, uyuşturucuya değilde eğitime, sanata, bilime yönleneceği bir ortam sağlamanız gereken bir hayat var. bu sorumluluktan kaçarak böyle bencilce davranamazsınız.

Ciddi olan yorumumda şu olacak;
Sen bir annesin böyle insanlarla işin olamaz sadece kendini değil çocugunuda yakarsın o adamı örnek alsın ister misin mesela.? Onla dura dura ona benzesin ister misin.? Evde karşılıklı içerler çekerler sende hizmet edersin daha çok çalışırsın ki daha rahat yaşasın. Arkadasımın kocasıda cekıyor evde hemde 4 yasındaki kızı evdeyken onu polise ihbar ettim ailesine şikayet ettim neler yaptım her gecen gun daha da yuzsuzleşiyor arkadsm ek iş olarak bi iki kere ev temizliğine gitti kocası maaşına el koydugu için bak böyle pis iğrenç hayatlar var dikkatli ol başına neler gelir bilemezsin ..

Böyle hataları çoğunlukla egitimliler yapıyor ya ben de ona şaşırıyorum. Bazıları bir lise öğrencisi yazdığı zaman buna benzer şeyi hemen ergen damgası yiyor .Ama size ne demeli bilmiyorum. Adam diyordur nasıl olsa elimin altında. Bir tlfnuma koşar.

esrar kullanmış biri ile aynı evde nasıl yaşayacaksın çocuğunu nasıl emanet edeceksin yeri geldiğinde ona

ohahhahha koptum ya kendısı neymişte sizi beğenmemiş haspam

Insan kendine ettiği kötülüğü kimse etmemiş okuyunca tek hissettiğim bu oldu ama evladiniza yazık onu düşünün az İpsiz sapsiz Ayyas ile nasıl olacak ki ?

basınıza dert aramayın lütfen 28 yaşında bir annesiniz olgun düşünün cocuk değilsiniz artık lise öğrecileri bile aşık oldugu adamı mantıgıyla seçiyor

elalem birsürü laf edermiş oyüzfe uymazmışız
akrabalaı teyzelri ona sen körmüsün topalmısın ki öyle biriyle evleneceksin diyolarmış
hehh işte! seni zarın olmadıgı için istemeyen böyle ipsiz sapsız adamdan ne bekliyorsun allah aşkına ? bak başından bir evlilik geçmiş çocugun da var, daha olgun düşünmeni beklerdim. 17 değilsin ....

öncelikle geçmiş olsun. neden boyle dedın dersende herkes gibi hepimiz gibi hayat tecrubesı yasamıssınız. ama takıldıgım bır konu var bır uyenın yorumuna cevaben evet boyle bır assagılık anneyı hak etmıyor melek oglum / kızım demıssınız.
ılk olarak kendınızı helekı bayan oldugunuzu dusunerek soyluyorum kadınlık onurunuzu grurunuzu zedelemeyın. ne mutlu kı yaptıgınız hatanın farkına varmıssınız ve cozum yolları arıyorsunuz . eger sız kendınızı assagılık bır anneyım ben dıye yargılarsanız ıcgudusel olarak ya da bılınc altı olarak evladınıza zaten bır faydanız dokunmaz. yerı gelır depresyon evresınde dokunmaya kıyamazsınız evladınızı kırlettıgınızı dusunursunuz.
sırkelenın ve ayaga kalkın. hangımız yasamadık boyle bır ılıskı ? hangımızın gecmısınde bu muydu yanı dedıgımız adamlar olmadı. cınsellık kısmına gelınce yasandı ve bıttı. bu tamamen sızın bılecegınız bırsey , sız yasadınız yargılamak bıze dusmez. beynınız tam anlamı ıle dusunmeye tek basına dogruyu yanlısı ayırt etmeye basladıktan sonra yasadıgınız / yasadıgımız hersey bır tecrube. bosver buda kotu bır tecrube olarak kalsın bas ucunda . bır sonrakı ya da ılerleyen hayatındakı yanlıs kararlar almanı engeller.
gonul bu oto da konuyo boka da konuyo malesef . yanlıs anlamayın gecmıs ılıskınıze bok demek ıstemem ama malesef yanlıs kısı ve yanlıs ılıskıymıs. cesaret lazım sıze bıraz sızı yargılayan degıl destekleyecek ayaga kalkmanıza yardım edecek arkadaslar lazım. aslan gıbı evladın var sana hedıye olan. yasadın bıttı . sırkelen ve kendıne gel.
hee son olarak yapamıyorum en kotu yanlarını dusunuyorum ama bıkac saat sonra hepsını unutuyorum gorunce hersey yalan oluyor dersende unlu bı psıkolog karar veremedıgınız anlarda bır kagıdı ıkıye ayıran bır cızgı cızın ve bır tarafına ıyı yanlarını bır tarafına kotu tarafını yazın ama mutlaka tarafsız olun objektıf yazın . sonra beynınız algılayana kadar yuksek ses okuyun . haa yıne kendınıze guvenmıyorsanız o kagıdı gun ıcerısınde bırcok kez gorebılecegınız bır yere asın der.
bana zamanında bırcok konuda karar verme asamasında yardımcı olmustu . darısı sana ıns..
bu arada bayag fazla yazmısım kusuruma bakma..

Ailesi sizi istese üstüne para verse ,, yalvarsa bile bu ilişki başlı başına saçmalık... Aşk neymiş en büyük aşk evladın.. Göz göre göre kendinide yavrunuda ateşemi atıcaksın.. Yazdıklarınla zaten sende anlatmışsın nekadar yanlış bi kişiye kapıldığını..inşallah tez zamanda unutursun.. Unutmalısıııın!!!

ilk once soyleminizi degistirin yapamiyorum ,,unutamiyorum ,engel olamiyorum demeyin unutacagim yapabilirim deyin kimse unutulamaz degildir insanoglu neleri neleri unutuyor azicik iradeli.olun ve gercekten ne istediginize karar verin nasil bi hayatiniz olmasini hayal ediyorsunuz.gecmisin de pesine dusmeyin temiz bi zihinle derin bi nefesle.silkelenin ve evladiniza sarilip tekrar baslayin.inanin ki erkek bulunur asik tekrar tekrar olunur ama evladiniz sizi ve sizin sevginizi aslabaskasiyla dolduramaz.bu yapabileceginiz en teglike sey.bundan kacinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…