kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

sen sadece yanina bir erkek olsun istiyorsun bu bosluktan ona asik olmussun, sevilecek adam degil bence bu, yasin genc karsina dogru biri cikar uzak ol ondan.
evet boşluktan dolayı sevdim onu değer verdim şimdi yine boşluktayım kimseyi istemiyorum sadece acı çekiyorum tek istediğim onu bir an önce unutmak

evet boşluktan dolayı sevdim onu değer verdim şimdi yine boşluktayım kimseyi istemiyorum sadece acı çekiyorum tek istediğim onu bir an önce unutmak
biz kadinlarin sorunu, bir iliski bitince dunya son buldu zannediyoruz cunku birlikteligimiz bir omur sursun surecek diyoruz. hayat bizi baska yollara surukleyebiliyor ama asla dunyanin sonu gelmiyor. ask seni buldugunda kaybettigin zamana daha cok yaniyorsun, onun icin akisina birak inan karsina adam gibi adam cikar akisina birakirsan.

böyle körü körüne asik olmak nasil bir duygu cidden cok merak ediyorum

en basta sen bir annesin, asik olmak sevmek tabiki seninde hakkin ama cocugunun böyle bir adamin yaninda büyümesini istermisin gercekten?

kendinde farkindasin boslukta oldugunun, boslugu sevgine degecek biriyle kapatmaya calis

arkadaşlarm hpsi değil iki üç tanesi biliordu onu kişiliğini falan yada aramızda olanları anlatıyordum.o sana gelse önüne güller dökse ailece gelseler bile istememn gerekir diyolardı çocuğun olsun veya olmasın o sana yakışmıyor düzgün biri değil diyorlardı çok haklılardı ama ben kalbime söz geçiremedim.
o ancak kendi gibi biriyle olabilir dünya güzeli ona gelecek hali yok ya gelse bile artık banane.
Arkadaşların çok haklı bendede uzak dur canım yani boşver gitsin gerçekten karşına senin dengin olan doğru düzgün insanlar çıkacaktır zamanda bırak ve bu kişiyi sakın arama, bırak hatta sevme bile. Zamanla neler geçmedi ki canım benim inan buda geçer. Hemen hemen aynı yaştayız ama inan bana insan yaşadığı sürece ve zaman geçtikçe herşeyin gelip geçtiğini görüyor. yeter ki adımlarımızı sağlam ve kendimizden emin bir şekilde atalım

Arkadaşların çok haklı bendede uzak dur canım yani boşver gitsin gerçekten karşına senin dengin olan doğru düzgün insanlar çıkacaktır zamanda bırak ve bu kişiyi sakın arama, bırak hatta sevme bile. Zamanla neler geçmedi ki canım benim inan buda geçer. Hemen hemen aynı yaştayız ama inan bana insan yaşadığı sürece ve zaman geçtikçe herşeyin gelip geçtiğini görüyor. yeter ki adımlarımızı sağlam ve kendimizden emin bir şekilde atalım
evet zaman herşyin ilacı tabikide.ben çok acılar çektim ve eşimde bu sevdiği adama benziordu odunluğu alkol alması tek fark eşim uyuşturucu kullanmıyordu.
boşandığım zamnda zorlanmıştım aynı böyle ama geçti şimdi buda geçecek.
dua sabır rabbim beni sınadı belki ama ben sınavı veremedim kötü belalı insana bulaştım günah işledim.yinede af diliyorum rbbimden

böyle körü körüne asik olmak nasil bir duygu cidden cok merak ediyorum

en basta sen bir annesin, asik olmak sevmek tabiki seninde hakkin ama cocugunun böyle bir adamin yaninda büyümesini istermisin gercekten?

kendinde farkindasin boslukta oldugunun, boslugu sevgine degecek biriyle kapatmaya calis
insanların başlarına kötü oalylar geldiği zaman gerçekten boşlukta bulunabiliyorlar.
evet çocuğum var çocuğum yeter bana ama gerçekten insan bazen sevmek sahiplenilmk istiyor ve bu istek ve boşluk yanlış şeylere sürüklüyor bizleri

insanların başlarına kötü oalylar geldiği zaman gerçekten boşlukta bulunabiliyorlar.
evet çocuğum var çocuğum yeter bana ama gerçekten insan bazen sevmek sahiplenilmk istiyor ve bu istek ve boşluk yanlış şeylere sürüklüyor bizleri

kücümseme anlaminda söylemedim, eger öyle anlasildiysa kusura bakma

benim eskiden yakin olan bir arkadasimda, iliskilerinde evliliginde kötü seyler yasadi
özellikle evliliginde
sonra oda aynen büyük bir bosluga düstü evliligi bitme asamasina gelmisken
ilgi sevgi sevkat boslugundaydi yani
3 cocuklu aile dostu olan adamla tanisti bi vesileyle ve asik oldu
5 senedir onun mücadelesini veriyor
bir gün güldüyse 10 gün agliyor

hayatimiza aldigimiz adamlari daha da bir özenle secmemiz gerekiyor
Allahim güzel insanlarla karsilastirsin
sende insallah unutursun, seni ve cocugunu hak eden biriyle karsilasirsin

kücümseme anlaminda söylemedim, eger öyle anlasildiysa kusura bakma

benim eskiden yakin olan bir arkadasimda, iliskilerinde evliliginde kötü seyler yasadi
özellikle evliliginde
sonra oda aynen büyük bir bosluga düstü evliligi bitme asamasina gelmisken
ilgi sevgi sevkat boslugundaydi yani
3 cocuklu aile dostu olan adamla tanisti bi vesileyle ve asik oldu
5 senedir onun mücadelesini veriyor
bir gün güldüyse 10 gün agliyor

hayatimiza aldigimiz adamlari daha da bir özenle secmemiz gerekiyor
Allahim güzel insanlarla karsilastirsin
sende insallah unutursun, seni ve cocugunu hak eden biriyle karsilasirsin
çok teşekkür ederim.yanlış anlamadım sizi ben zaten tüm eleştirileri kabul ediyorum aslında kendimde gerçekleri biliyor görüyorum uygulamada sorun vardı.şimdi çok dua ediyorum onu özlediğimi özlediğimi diyorum ama öyle aşağılık bir adamı gözümde çok büyütmüşüm demekki özlediğimi arkettiğim anda dualar ediyorum kurtuluyorum o düşncelerden.inşallah kısa zamnda atlatırım.ve gerçektenbeni olduğum gibi kabul eden biri çıkar karşıma umarım

çok teşekkür ederim.yanlış anlamadım sizi ben zaten tüm eleştirileri kabul ediyorum aslında kendimde gerçekleri biliyor görüyorum uygulamada sorun vardı.şimdi çok dua ediyorum onu özlediğimi özlediğimi diyorum ama öyle aşağılık bir adamı gözümde çok büyütmüşüm demekki özlediğimi arkettiğim anda dualar ediyorum kurtuluyorum o düşncelerden.inşallah kısa zamnda atlatırım.ve gerçektenbeni olduğum gibi kabul eden biri çıkar karşıma umarım

amin!
en güzeli dua etmek

Resmen yağmurdan kaçarken doluya tutulmussunuz hala şemsiye açmamak için direniyorsunuz!
evet durumum malesef biraz öyle oldu.
bir yorumdada dedim ya kötü şeyler yaşamış insanlar genelde büyük br boşluğa sürüklenebiliyor ve bu sebeple yine yanlış yollara sapabiliyor.ben öyle yaptım dostlarım uyardı ilişkinin en başında anneme bahsettim çok kızıp tepki verdi bekarla ne işin var kullanır seni dedi herşeyinde ötesinde gerçekleri ben gördüm ama o her seferinde kanıma girdi.
birgün tartışıp ondan tamamıyle vazgeçtiğim anda soğumuştum birde sürekli beni aradı mesaj attı ben ozaman onu engelleseydim kurtulacaktım yine suç benim çünkü hep ben fırsat verdim ona.
bu ilişkide en fazla suç benim ben çok yüz verdim değer verdim şımarttım egosunu şişirdim öyleki şuan kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
ona diyorum sen normal evlilik çağındaki bir kızın kabul edeceği şartlarda biri değilsin bir kere uyuşturucun var,evlenip ailenle oturacaksın(şimdiki kızlar ayrı ev ister ve annesi çok kavgacı bir tip her allahın günü evlerinde kavga var)re zenginde değilsin diyorum bunada bakıyorlar diyorum yok yok diyor brn tam bir ideal erkeğim diyor peşimdede 50 bin tane kız var beni neleri neleri istiyor diyor bana tamam kim istiuor diyorum boşver diyor.ya çok sallıyor ya bana inat olsun diye yapıyor.
belli bir süre acım devam edecektir ama o şemsiyeyi açtım artık

X