kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

İlk mesajinizi okudum sadece ve diyorum ki niye kriterlerini bu kadar düsük tutup o herife tenezzul ettin anlayamadim.

Bende bi zamanlar uni mezunu olarak ilkokul mezunu bi serseriyle üc ay ciktim.simdi yaniyorum kendime.neden taviz verdim neden onu kendime yakistirdim da beraber oldum diye.simdi uzerinden 2 sene gecti aklima bile gelmiyor

Kurtulduktan sonra insana bi ferahlama geliyor uzerinden buyuk bi yük kalkmis gibi oluyor

galiba banada ferahlama geldi artık kurtuldum diye.allaha havale ettim elbet rttiğini bulavaktır.
kötü özlelliklerini hep görmezden geldim ben anlatsam daha nelerini gülersiniz bana sinirinizden ama aşk kör ediyor insanı çok bilmiyoruz ne yaptığımjzı daha temkinli olmaya çalışıcam bundan sonra hatta aşka kapalıyım artık o defterleri kapattım

Canim .aslinda karsimizdakinden cok kendimize kiziyoruz neden boyle gucsuz kalip taviz verdigimiz icin.

Karsina yeni biri cikip ona birseyler hissettigimizde gecmis bi hancer gibi vicdan azabi seklinde saplaniyor insanin yuregine.bunu da unutma
Birgun baskasina gonlun akarsa bunlar yasaniyor tecrubelerimden biliyorum

pişmanlık bicdan azabı şu an bile içimi yakıyor kavuruyor.evlenmeden öncese erkek arkadaşlarım olmuşluğu vardır ozman çok çabuk unutuyordum hiç bukadar önemsemiyordum önemsesem bile hemn baika biri çıkıyordu karşıma unutuyordum.
şimdi ben bu adamı unutmaya çalışıyorum çivi çiviyi söker misali diyorum başka biriyle konuşmaya çalışıyorum konuşamıyorum hoşlanamıyorum sevemiyorum kimseyi olmuyor.
acımı yaşaya yaşaya unutucam bitecek kimseyi hayatıma sokmadan

canım nasıl psikoloğa gittin bilmiyorum. benim sende gördüklerimi görmemiş anlaşılan.
burda yazıları da pek okumadım.
ama sende net görülen bişey var.
boşluk.
o boşluğu doldurmak istiyorsun ve müthiş iradesizsin.
sen, onu sende eksik olan şeyler için seviyorsun. sevilmek, heyecan ve maalesef işe yaramazlık.
senin önce onun telefon numarasını telefondan silmekle başlaman gerekiyor. sonra her gece gece yatmadan önce kendine onun neden "adam" olmadığını tek tek sıralayıp uyuman.
kendini kendine değersizleştiriyorsun.
sen bir annesin.
yani güçlü bir kadınsın.
istersen gerçekten bu adamı elini tersiyle itebilirsin.
mutlaka istemelisin.!

evet gittim ama bir verim alamadığım için sonuna kadar devam etme gereğide duymadım açıkcası çünkü herşey tamaıyle insanın beyninde bitiyor.siz psikologmusunuz bilmiyorum ama gerçekten onun neyini sevdim bilmiyorum yani biliyorum ama söylersem deli olduğumu düşünür veya bana gülersiniz.
telefonumdan onu engelledim ama numarasını silemiyorum nedense sanırım silmem gerekiyor siz haklısınız.
zor oluyor ama unutmaya çalışıyorum en azından başka biriyle konuştuğunu ve o kız hakkında sölediklerini öğrendikten sonra ondan uzak duruyorum daha fazlada gururumu ayaklar altına alamam.

Aşık olmuşsun o yüzden aklından atamıyorsun sana ne desek kar etmez canım aynı şeyleri bende yaşadım yani hiç vazgeçemeceğimi sandım biri vardı ve sonunda onu aklımdan çıkarmayı başardım sende çıkarabilirsin

başarmaya çalışıyrum inanın düşünmemeye çalışıyorum aklıma bana söylediği güzel sözleri değilde hep beni kullanışını yaptığı kötülüklei getiriyorum.resmen savaşıyorum galip geleceğim gururumu yeterinc yerlerde çiğnettim daha fazlasıda olmasın artık işallh sizlerde nolur bana dua edin başkasının duası kabul olurmuş çok.

Seni kırmak gibi bi niyetim yok canım seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım sana bi adres vereyim oraya mail at burda herkes başlarına gelmediği için yanlış anlıyor herşeyi konuşamıyorsun ayseahmet1685@gmail.com

sorn değil yanlış anlayıp anlamamaları benim için eleştiride yapabilirler en ağır eleştirileri çünkü hakediyorm bn insanlar gerçekleri yüzüme yüzüme vurunlarki ben daha çok kendime geleyim

siz gurunuzu ayaklar altına almışsınız. el oğlunun size saygı duymasını bu durumda beklememelisiniz..

Hata yaptığınızı biliyorsunuz bu önemli .Fakat size değer vermeyen saygı duymayan bir insanı taşımak niye ..SİZ DEĞERLİSİNİZ öyle düşününün .Bırakın kendi çöplüğünde boğulsın. Öyle biri çıkarki karşınıza onunla harcadığınız zamana acırsınız.Akıllı olun bence .

Bide çocuğunuz var .Böyle adamla onuda hayatını karartmayın her şeyden önce annesiniz onu korumak zorundasınız.

sorn değil yanlış anlayıp anlamamaları benim için eleştiride yapabilirler en ağır eleştirileri çünkü hakediyorm bn insanlar gerçekleri yüzüme yüzüme vurunlarki ben daha çok kendime geleyim

sizin derdiniz kendinize gelmek falan değil , amaç ne onu anlamadım. o kadar sayfa yorum yapılmış tavsiye verilmiş hepsine tek tek yapamıyorum edemiyorum demişsiniz . eeeee biz ne yapalım şimdi gerçekleri göre göre bile bile hala adamdan kopamıyorsanız böyle bir hayatı istiyorsunuz demektir o kadar. umarım çocuğunuz sağlıklı bir birey olarak yetişir ona zarar vermezsiniz bu psikolojiyle inşallah

son durum güncellemesi yapmıştım ben eğer okumadıysanız tekrarlıyım artık onu içimde bitirdim sadece acımı yaşıyorum oda mutlaka sürecektir bir müddet kopamıyorum derken onunla zaten görüşmüyorum ama kopamamayı içimde yaşıyorum.bunu kastedmiştim bununda önüne geçemiyorum ama zamanla olacak herşey

bir arkadaş yazmıştı burda onun başıboşluğuna aşık olmuşsuuz diye galiba öyle onun başıboşluğunu sevmişim demekki ama kurtulucam bu durumdan zamn lazım

çok rica ediyorum çocuğu babasına bırakın ve ne haliniz varsa onu görün.
anne olmayı biliyorsanız o çocuğu hertürlü korumak zorundasın.elin ne olduğu belirsiz pisliğini eve sokup bi deaşığım ölüyorum demeyin ya.o adam senin çocuğuna zarar verse aşıktım mı dicektin.ya da ille evelnmek istediğin adam yarın çocuğuna zarar verse hadi şiddeti geçtim tek bir hreketiyle kötü örnek olsa napayım çok aşığım mı diceksin.
yaşn genç olabilir ama evladın senden daha değğerli.
bu kadar katı yorum asla yapmam ama çok sinirlendim.ortalık böyle pislik adamlarla evlenip kurutlamayıp can veren kadınlarla doluyken senin adama resmen yapışman delirtti beni.
ahlkalı olun hanımefendi evladınız için ahlaklı olun,mesleğiniz ahlaklı olun hatta dul olduğuuz için ahlaklı olun ki dul kadın şöyle böyle denmesin ,öğretmenler şöyle böyle denmesin.
sizin aşk acsı çekecek lüksünüz yok çünkü aşk yok ortada remen madden manen ve bedenen kullanılmışsınız ya.
ortalıkta adınız peşimden koşan dul kadına çıkmıştır belkide
yarın birgün bu adamın sizinle yattığıyla övünmeyeceğinini garantisi var mı başka insanlar tarafından rahatsız edilebilrisiniz.
tayin iteyin temiz bir sayfa açın lğtfen yada çocuğunuzu babasına verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…