Bende instada eda büyük şok büyük olay falan yazıları gördüm agdgshsjsj ondan eda dedimYasin obuz eda gidecek diyordu bugün instada
Kismet belki ataninca inş nevosBizimde eskiden satılmazdı. Şimdi salamura satılıyor. Biz genelde tanıdıklarını bahçeden falan toplarız. Kvnin bahçede var.
Belki birgün ben yaparımKismet belki ataninca inş nevos
Valla yapmaya çalışıyorlar işte bildiğin gibi nevoşKiraz yaprağını güzel yapıyorlar mı onu söyleyin
Yok bence değil ama Somer şef güzel yapmış incecikKiraz yaprağını güzel yapıyorlar mı onu söyleyin
Abla un neresine konuyor bu sarmanin eda un attı iç harcınaKiraz yaprağını güzel yapıyorlar mı onu söyleyin
Canım ben orijinalini yaptım. Bizim unlu özel bulgur var onunla yaparız. O bulgur her yerde olmadığı için bulgur ile undan hamur yapılır. Fellah köftesi, haşlama içli köfte bilir misiniz? Onun hamuru ile aynıdır.Abla un neresine konuyor bu sarmanin eda un attı iç harcına
Yaaa hiç bilmiyordum ben normal sarma gibi düşündümCanım ben orijinalini yaptım. Bizim unlu özel bulgur var onunla yaparız. O bulgur her yerde olmadığı için bulgur ile undan hamur yapılır. Fellah köftesi, haşlama içli köfte bilir misiniz? Onun hamuru ile aynıdır.
Ağaçtan topluyoruz. Ama Mayıs ayında toplanması lazımYaaa hiç bilmiyordum ben normal sarma gibi düşündüm
O zaman unla bulgurlu hamur yaptı onu yoğurdu bende diyorum un ne alaka
Peki bu yaprağın özelliği var mı ağaçtan toplasak olur mu
Teşekkür ederim hemşomGeç gördüm ama eline sağlık hemşom.