Yöresel Tarif Kiraz Yaprağı Sarması - Malatya Mutfağından

Yöresel Yemekler
Çok zahmetli bir yemek tadını çok merak ettim doğrusu..Ellerine sağlık canım..Çok güzel gözüküyor..

Offf nevosum yemek resmen ateş ediyor bu nee bu nasil sabır işidir muhteşem ve çok farklı bir yemek gerçekten buralarda kiraz yaprağı bulmak çok zor,ben kurabiye için bile pazarda yaprak bulamamıştım tadida eminim çok güzeldir yogurtsuzda yenir mi

Çok teşekkür ederim canım benim
Yoğurtsuz da yenir tadı güzeldir ama özelliği yoğurt ve kavrulmuş soğandır

çok duygulandım hemserim biliyordum zaten Malatyalı oldugunu ama Yeşilyurt dedin beni can evimden vurdun Babam emekli olduktan sonra yerlesti güzel Yeşilyurtumuza onlari çok özledim .. Avrupa bir cok şey bulabilirsin ama bir kiraz yaoragi fasulye yapragi asla bu yaz fasulye ektim terasa yaoraklarinda sadece bir tabak bu yemekten yaptım.. annem agladi ta Malatyada benim yaotigim yemegei gorunce .m cok duygusal cok anlamli bir yemek benim icin ...
Yapragı olan ve denemeyenler cesaretini toplayıp kesinlikle denesin tarif mükemmel bu enfes agza aldiginizda o yumusak yaoraklı kofte ve enfes soganlı sosuyla ayranlı harika bir corba ... ellerinize canınıza saglik koskocaman sarıldım size

Çok teşekkür ederim canım benim
Bu duyguyu yaşatabildiysem ne mutlu bana
Ailenize kavuşmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…