ya aslında bu konu beni çok düşündürüyor, siparişi verdim sıfır gelecek üzerime göre tadilatı olacak. 2000 tl kiralık ama satılığa çevirebilirim istersem. Satın almakla arada 110 tl gibi komik bir rakam var. Alıp saklamak istemiyorum bu konuda netim.
Alsam sonra kendim satsam dedim, internete baktığımda 2. eller 400-500e satılıyor gibi. Bir arkadaşım dedi ki saklasan da internetten satsan da 100 tl kuru temizleme masrafın olacak, satarsan ayrıca gönderi kurye masrafın falan olacak. Çıktı mı aradaki fark 220 tl ye. 400 civarına satsam 200 tl için değer mi internetten uğraşmaya diye düşünüyorum.
Bir yandan satmak uğraştırsa da sıfır alamayan insanlar varsa faydam olur diyorum. Gerçi alan var mı bu şekilde ihtiyacı olanlar var mıdır dersiniz? Benim çevremde 2. el alana rastlamadım, durumu nasıl olursa olsun bir şekilde gelinliğe az ya da çok para ayrılıyor gibime geliyor. Kararsızım çooook. Sizce ne yapmalı????
ben 7 8ay once ewlendım
hayalımdekı gelınlıgı buldum sıfırdı ılk gıydıgım gelınlıgı sectım baska denemedınmde bakmadımda
neyse adamla kıralık dıye anlastık provaya gttım esımle
adam adresımızı alıo falan kıralıcaz ya gelınlık elımızde
sonra esım hayır dedı adama vazgectım alcaz yahu dedım ne gerek var cok pahalıydı oranın en pahalı gelınlığıydı yazık dedım yok tuttrdu odedı parayı aldı elıne gelınlıgı cıktık
yagmur yagıyodu otoparka yuruyodk dedımkı nıye aldın yazık o paraya sandıkta kalacak
bana verdıgı cevap:
BENIM ICIN OKADAR OZELSINKI SENIN TENINE DEGEN BIR SEY BASKASININ TENINE DEGEMEYECEK KADAR DEGERLIDIR...
yagmurla karıstı gozyaslarım falan ahh ahhh bnce alın kızlar ondan daha guzel hatıramı olur..
aaa nasıl yanı ne kadardır ewlısınız kı tazeleme olayımı :)ay içim yağları eridi.bende satın altım sandıkta muhafaza ediyorum ama biz bi süre sonra bidaha evlencez ondan satın aldık:))
hahaha ılahı ya bunlar hepp tuz bıber asıl olay ewlılıgın guzellıgı allh sewenlerı ayrmasınbiz 1.5 senelik evliyiz ancak daha evlenmeden demişti eşim mutlaka bi düğün daha yapıcam die biz çok severek evlendik.bide bazı şeyler içimizde kaldı mecburen biz uzun sürede evlenebildik şehir farkı tayin vss derken ben 2 kere giydim zaten gelinliği kınam 2 kere oldu bir dini bir resmi birde düğün 3 kere evlendim eşimle:))) hala makarasını yaparım benden salak kadın yok aynı adamla 3 kere evlenen die.eşimde der daha dur bu başlangıç die))
masallh sıze ben sade nıkahla ewlendım bnde esımde oynamayız oyle seyler sewmıorzaminnn ama bende istiyorum nikah tazeleme yada tzelemesekte olur eşimin içinde kaldı ben düğünde roman döktürdüm o karşımda sönük kaldı:))) onun için bi düğün daha istiyorum.he bide adice planlarıda yok diemem çocuk doğduktan sonra aynı gelinliğe beni sokmaya çabalıo:))
masallh sıze ben sade nıkahla ewlendım bnde esımde oynamayız oyle seyler sewmıorz
.ayrıca o gelınlıgı tadılata werrsen acarlar yanlardan canm o paylı oluyor sanırım
guzel fantaziiiiiiiiii...bende yapıyım barı eheheDiktirdiğim gelinlik......2 çocuğum var,giysem üzerime olur hala ...:) Önümüzdeki senelerde evlenme yıldönümüzde giyip eşime süpriz düşünüyorum :) Eğer hala aynı kiloda kalırsam tabi...
amin canım amınevet payı var ama ben daha doğum yapmadım zamanımda var umarım veririm kilolarımı.bekarken bende hep sade nikah düşünürdüm ama buda eğlenceliymiş.izleyip gülüyoruz.allah sizinde mutluluğunuzu daim kılsın inşallah:))
ne kiralık ne satılık en iyisi emanet sanki..durumu olamayn ne yapsın yaa ..gelinliğe 1 geceye milayrlr harcayanlr ya hiç harcayamaaynlr ne oluck..ben şahsen kiralıycam yani..alsamda bedavadan ihtiyacı olana vermek isterim..kendimden biliyorum zaten çok pahalı malaesef kiralıkalr bile.. 400 den başlıo ona nişanlım mobilya aylığını öder off çok zor..derdimim açtınız
aslında bu durum türkiyede böyle sanırsam aşırı fiyatlar isteniyor, yurtdışındakiler bu kadar vermiyor (çok kalbur üstü olanlar hariç). İnternette yurtdışı gelinlikler çok ucuz mesela. Dertlenmeyin ne olur hiçNe giyersek giyelim hepimiz o gece özeliz ve güzeliz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?