Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

Valla bende senın gıbı dusunuyodum canım ama arkadasların dedıgıde dogru aslında sadece 4 saat gıbı bır sure zarfında gıyebılıceksın ve koyucak yerı muhafazası falan problem olur . Valla arkadaslar fıkrımı degıstırdı .
Ama soyle bırsey de var kıralıkla saılık arasında fıyat farkı ne kadardır mesela kızlar ?

Almak daha mantıklı tabi kiralamakla almak arasında pek fiyat farkı yok cunku bi arkadasında dediği gibi kıralıkken 100 ise satın alınca 120. 120 ver senin olsun ömur boyu sakla dimi ilerde çocuklarına göster :)) bi şekilde katlar saklarsın ya

şu yazınları daha okumadan ben gelinliği kiralayacağım hatta bir arkdasımdan bile alabilirim fikrindeydim.gerçi gene aynı fikirdeyimde anneme sölemeye bile korkuyorum.mutla alıncak hatta fiyat bile koymuş kafasına ...... tl den az olmıcak die .son tahlilde mecbur alıcam galiba bana izmir'de sölediğiniz gibi kendi bedenine göre dikilen -aynı zamanda kiralanan tarzda gelinlikçi ismi veren olur mu ??? bu işe çok para harcaman istemiyorum.ona verceğim paraya balayımı uzatırım en azından ya demi ama?

ya ben kiralamak-satın almak kararsızlığı arasında gelinlik bakarken kiralama fiyatları yüksek söylendiği için satın aldım ve evin bi köşesinde duruyo.satmak yada birine vermeye içim elvermiyo ama nereye kadar öyle durcak bilemiyorum...:26:

Ben kiralamıştım, ama arkadaşların dediği gibi satın almak şuan daha mantıklı geliyor çünkü arada 300 -400 lira fark ediyor. Facebook'ta gelinliklerini kiraya veren bir sürü kişi gördüm. Hatıra olarak saklamak falan gereksiz şeyler ama verdiğiniz paranın yarısını bile çıkarmak için aslında kiraya verilebilir. İşi ticarete döktğm

2.el kiralık gelinlik bulabileceğim bir site bilen varmı acaba

neden böyle bır talebın var canım anlamadım bulundugun yerde hıc mı gelınlık satan dükkan yok? gıdıp görmek orada begenmek üzerınde görmek daha ıyı olmaz mı senın ıcın?

Arkdaşlar ben gelinliğimi satmak istiyorum.Uzun kuyruklu arkası kabarık mini ay kollu.eteği tamamen işleme.ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.

benim gelinliğimde üstüme göre dikildi satın aldım.. şimdi nereye koysam diye kara kara düşünüyorum çokta yer kaplıyor ya.. kiralık kulağa pek hoş gelmiyor ama satın alınca da insan acıyor.. düğünden sonra ordan oraya atılıyor.. :44:

2009 haziran da 1700e satın aldım gelinliğimii:)

bu beni hala mutlu diyor. gelinliğimi kılıfına koyup gardolabımın üzerine boylu boyunca koydum. her akşam yataktan o bana ben ona bakıyorum...

çok severek almıştım heralde kimselere veremem de kıyamam da...

banada çok söylediler satın alma diye bende dinledim onları ve hiçte pişman değili kiralamak çok daha mantıklı ve hesaplı :)

Ben kiraladım,hatta giyilmiş gelinlik kiraladım:))hiç de öyle rahatsızlık falan da duymadım,hatta eltiler falan laf ettiler,biri üstüne göre diktirmiş,diğeri satın almış.Bana da neden giyilmişi kiralıyosun falan dediler ,çok yadırgadılar:)))Şaşıp kalmışlardı,o zaman...
Maddi durumumuz gayet iyi rabbime şükür,hiç öyle kaygılarımız yoktu,hatta eşim ısrar etti,üzerine göre diktirelim dedi,kabul etmedim.Gelinlik bakmaya gittik,beğendim,giyilmiş dediler olsun dedim,aldım giydim iade ettim.Yani anısı olsun kalsın evde ,kimse giymesin gibi hislerim olmadı,o an o gördüğüm gelinliği düğünümde giymek istiyordum.Pişmanda değilim,yaşanmışlıkları seviyorum,birinin benle düğününde aynı şeyi giymesi beni rahatsız etmedi,aksine hoşuma gitti..
hepinize sevgiler...

Ben gelinliğimi satın aldım. Kiralamayı hiç düşünmedim. Sadece kişiye ait olması gerektiğini düşündüğüm birşeydir gelinlik. Başkasının yaşanmışlıklarını taşımak istemem üstümde. 1 kere giyiyip kaldırıyorsun ama ileride hatıra olarak çocuklarıma gösterebileceğim en değerli şey bence gelinliğim. Çünkü gelinlik; bir genç kızın en saf ve en masum halidir.

ben almayı düşünüyorum ama bakalım kısmet zaten kiralıkla satılık arasında çok bir miktar oynuyo onun için satın almayı daha uygun buluyorum ben

bildiğim kadarıyla kiralık ile satılık arasındakii fark çok deği.l okadar parayı ödeyipte 300 -500 tl lik fark için bırakamam satıcıya zarara geçmiş gibi hissederdim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…