Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

Gelinliği kendi ölçülerinize göre diktirip ilk defa siz giyebiliyorsunuz,sonra gelinlikçiye kalacaksa daha hesaplı olabiliyormuş.

Bu yorumdan sonra Allah izin verirse kiralamaya karar verdim.
Çok doğru ve mantıklı bi açıklama

ben pahalı bişey istiyorum gösterişli 1 gün giymeyede o kadar para vermek mantıklı değil bence sizin bildiğiniz bir yer varmı pahalı ve gösterişli markalı gelinliklerin kiralandığı.

hiçkimse bi başkasının gelinliğini giymek istemez durumu müsait olamayan haricinde ya da çok önemsemiyenler haricinde. Gelinlik bir defa giyilebiliecek çok özel bir giysi her genç kızın hayalinde olan bir giysi kişiye özel dikilmeli veya satın alınmalı. sadece bir kişiye ait olmalı,kiralık ile satılık arasında çok fazla bir fark olmuyor oyüzden de o gelinlik sadece giyicek kişinin olmalı. Kenara atıp koyucam demeyin arkadaşlar o gelinliği zaman zaman çıkartıp o güzel anılarınızı tazeliyebilirsiniz :))) neleri kenara koymuyoruz ki en güzel en özel elbiseyi saklamak mı çok zor arkadaşlar :))))) bu da benim görüşüm.

Kiralama ile satın alma arasında nasıl o kadar da fark olmuyor maddi olarak ben de bunu anlamıyorum ? neden öyle ?

ben gelinliiğimi satın aldım.. kendime özel diktirdim.. muhteşem gelinlik oldu.. ama şöyle söyleyim kiralık gelinlik fiyatlarının bile daha altında bir fiyata.. internetten sipariş ettim, ek kumaş konmasını istedim yanına.. ve gelinliğim gelince 1-2 rötuş attırdım ve sonuç mükemmel..

moda tasarımcısına götürdüm tabi biraz değişiklikler yapmak, tam üzerime oturtturmak için.. sadece bu kumaşı almaya kalksan bile buna verdiğin paranın 3 katını verirsin burda dedi..

tabiki ozel benim icin tasarim olmus olmali ve bana daima ait olmali, herkesin maddi durumu el vermeye bilir ama insan bir gelinlikte alamiyorsa yada kisitlama varsa bence o donem hic evlenmemeli,,,,,

kiralanan gelinlik eğer maddi durum söz konusu değilse bence uygun değil eğer ilk size dikilip kiralanacaksa sorun yok ama düşünün 1 kere gelin oluyosunuz size ait hayallerinizin gelinliği 1 gün giy geri ver mantığı bence uygun değil benimde yıllardır bazamda duruyor ama şikayetçi değilim en güzel günününüzün en güzel anısı bence gelinlik kiralama ve satın alma arasındada pek fark yok başkasının giyip getirdiği gelinliği giyerken sahsen ben huzursuz olurdum aklıma 50 soru gelirdi ben satın alarak en doğru kararı vermişim genede fikir size kalmış

Eğer Maddi Durumum Elverirse..
Kesinlikle Gelinliğimin Bende Kalmasını İsterim..
Hem Baştan İstediğim Gibi diktirmek İstiyorum Hemde Bende Kalmasını..
Yıllarca Hayalini Kurduğum Gelinliğim Bende Klsın İsterim..

.

Son düzenleme:
Niye o kadar para veriyim ki 1 günlük giyeceğim şey için.. Mantıklı düşünmek lazım hadi kendi kızıma giydirrim mantığıyla gitseniz o zamana kadar neler çıkmaz ki
Bence gezin dolaşın en güzel yerlere bakın kendinize göre bişey bulup kiralayın hiç masrafa gerek yok

Son düzenleme:
kızlar sıfır gelinliğide kiralayabiliyorsunuz. ben öyle yapmıştım. hiç kullanılmamış oldu gelinliğim kiraladım kullandım ve verdim gitti. hiç pişman da değilim. hem birisi daha kullanacak onu hemde param cebimde kaldı. çok az farkta yok aslında. o gelinlikçilerin fiyat abartması. pazarlık yapınca düşürüyorlar çünkü fiyatı. ben 6 sene önce evlendim. 750 tl dedi kiralamaya gelinliği ama pazarlıkla 300 tl ye düştü. yuh dedim ya 1/3 fiyat kırdı yani. satın alayım dedim o zaman 1000 tl den aşağı vermem dedi:) fransız danteli işlemeli falan birşeydi de. zaten düğünde kirleniyor. danteller falan biraz bozuluyo saklasamda önce kuru temizleme tamir gerekecekt. eee yıllar sonra benim kızım beğenecek mi ki onu. değmez diyorum. satın alan tüm arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor. evde koyacak yer yok. hele memur falansanız ve taşınacaksanız devamlı kesinlikle satın almayın. taşınırken başına birşey gelir üzülürsünüz

gerçekten süpermiş :)

Bende satın almayı düşünüyodum ama Ailemle konuştum bugün birde burdaki ailem gibi düşünen arkadaşları okuyunca vazgeçtim almaktan
Diktirip kiralıcam gerek yok yaa

ben satın aldım çünkü kiralık ve satın fiyatı arasında sadece 300 lira fark vardı
madem öyle satın alalım da bu para verdiğimiz şeye değisn dedi
dolabımda kılıfında duruyor şuanda giymek isteyen birisi olursa veririm
ama benim öyle aşırı bir yer kapladığı da yok yani gelinliğimin

Tabikide kiralık!! Gelinliği satın almayarak ne kadar akıllılık ettiğimi evlendikten sonra daha iyi anladım,bidaha hiçbi zaman giymiyceğiniz bişeyin evinizde koskocaman biyer kaplamasına ne gerek var,zaten insan işe yaramıycak herşeyden kurtulmak istiyo ferah dolaplar istiyo, bide bazanın bi bölümünü komple gelinliğe ayırmak gereksiz ötesi..

böyle değerli eşyalarda , sanki bir önceki sahibin ruhu enerjisi geçmiş gibi hissediyorum , mesela satın alınan ev araba gibi , yada gelinlik işte , daha önce başkasının yada başkalarının enerjisinden geçmiş gelinliği giyemem ...

kendi gelinliğim olsun isterse 40 sene dolabımda kalsın çürüsün ama hep benim olsun, o gelinliğe bakınca düğünümüzü hatırlayım anılarım canlansın falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…