Selamlar..
Neredeyse en başından başlayarak okudum yorumları..Açıkçası biraz garipsedim yazanları çünkü madde halindeki bir şeye çok fazla anlam yüklemeyi gereksiz görüyorum..Yani o benim hayalim mutlaka almalıyım durmalı v.s gibi yorumlardan bahsediyorum..Tabii ki ileride ola ki kızınızın onu giymek istemesi hoş bir şey olabilir ama önemli olan evliliğin mutlu huzurlu gitmesi..Anıları anımsamak için hiç bir şeye gerek yok..Açıkçası gelinliğimi evlendiğim gün giydiğim şık bir şey olarak görüyorum ben sadece..İhtiyacı olan birisi olur da verebilirsem benim adıma anlamı ve önemi daha büyük olacak örneğin..Maddesel hiç bir şeye fazlaca anlam yüklememek lazım..
ben 7 8ay once ewlendım
hayalımdekı gelınlıgı buldum sıfırdı ılk gıydıgım gelınlıgı sectım baska denemedınmde bakmadımda
neyse adamla kıralık dıye anlastık provaya gttım esımle
adam adresımızı alıo falan kıralıcaz ya gelınlık elımızde
sonra esım hayır dedı adama vazgectım alcaz yahu dedım ne gerek var cok pahalıydı oranın en pahalı gelınlığıydı yazık dedım yok tuttrdu odedı parayı aldı elıne gelınlıgı cıktık
yagmur yagıyodu otoparka yuruyodk dedımkı nıye aldın yazık o paraya sandıkta kalacak
bana verdıgı cevap:
BENIM ICIN OKADAR OZELSINKI SENIN TENINE DEGEN BIR SEY BASKASININ TENINE DEGEMEYECEK KADAR DEGERLIDIR...
yagmurla karıstı gozyaslarım falan ahh ahhh bnce alın kızlar ondan daha guzel hatıramı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?