• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

Ömür boyu dolap bekletmenin alemi yok diye düşünüyorum(kendi fikrim tabi)..
Kendi istediğim modeli diktirip kirALamak istiyorum ilk ben giycem ama benim olmıycak tabii...Öyle o kadar çok hevesim yok düğüne,asaz önemli olan düğünden sonraki bir ömür(aşkımın hep yanımda oldugu an ) :1:

Peki bu şekilde kiralama ile satın alma arasındaki fiyat farkı ne kadardı?

100-200 lira civarında oluyor canım, evlenmeden duygusal düşünüp satın almak isteyebilirsin ama kiralamak bence en mantıklısı, şimdi iyi ki satın almamışım diyorum boşuna yer kaplar kirlenir yıpranır gider

100-200 lira civarında oluyor canım, evlenmeden duygusal düşünüp satın almak isteyebilirsin ama kiralamak bence en mantıklısı, şimdi iyi ki satın almamışım diyorum boşuna yer kaplar kirlenir yıpranır gider

Bende kiralık istiyorum ama aradaki fark fazla bi fark değilmiş, niyeki acaba.. Daha uygun olması gerekmez mi kiralığın? Birde İstanbuldaysan, nereden kiraladığını mesaj atar mısın canım :16:

Bence satın alınmalı eger imkan varsa, çünkü hayatınız boyunca unutmayacağınız bir gün ve bütün anları çok özel. o anları hatırlamak adına çok çok güzel bir hatıra :)

bencede kendine ait çünki sonradan özel günlerinde tekrardan giyip o düğün günü gibi olup eşinin karşılarına çıkanları bliorum ve benimde hayalim öyle bende kendime ait alcam o yüzden eşime karşı sanki yeni evlenmşşiz gibi ilk günümüz gibi çıkmayıda planlıyorum :34: bence harıka bşi olur aşk artar
:16:

Bence de kiralık ancak alışveriş sitelerinde kiralık fiyatına hatta daha da azına fiyatla 2. el gelinlikler satılıyor sahipleri tarafından bence bunlarda bir alternatif.

benim hefesim cok büyük satin almaktan yanayim, hatira diye saklarim. Kizim olursa kizma hatira diye kalir annesin gelinligi. Annemin gelinligi duruyor ve cok özel benim icin. Hatta düsünüyorum annemin gelinligi üstüme göre diktirip kina gecemde giysem mi diye... Baskasinin giydigi gelinligi nebilim bana göre degil hiii durumun olmaz baska tabi ozaman lafim yok...
Camurdan olsun benim olsun...

arkadaşlar, zaten kiralık başkasının giydiği değil, size göre dikiliyor, giyiyorsunuz, sonra geri veriyorsunuz. Olay bu... Gelinliğini satın alıp, ordan oraya atıp, satmaya çalışan, nereye koyacağını bilemeyen, hayıflanan arkadaşlarımı görünce ben de kiralamaya karar verdim. Şu an dikiliyor. sonuçta da ilk ben giyeceğim...

Back