Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

aklımdan hiç bir zaman gelinlik satın almak geçmedi.ben satın alınması değil de kişinin kendi ölçülerine göre dikilip kiralanmasından yanayım ki kendi düğünümde böyle yaptım.başkasının giydiği gelinliği temizletip giymek hiç içimden gelmedi.hem sonrası için muhafazası da zor oluyor.

tabikide satın alınması taraftarıyım...bir moda evine arzu ettiğiniz gelinliği diktirmek en güzeli...

bende satın alınmasını tavsiye ederim sadece sana ait olmalı moda evinde istediğim gibi diktirdim 3.5 metre kabarık kuyrugu ve 7 metre kenarları fıransız dantelinden duvagım vardı.
saklamakda zorun değil gardolabımı bi köşesinde duruyor zamanı gelincede .....

kuyrugunu :cocugumun olma ihtimalı az olsada kızım olursa yatak örtüsü
duvagımı :cibindirik
gelinliğin üstünüde kendime bi abiye diktirebilirim veya bi etekle ceketle giyebilirim.

Ben gelinliğini almadığı için pişman olanlardanım Özenerek uzun zamanda araştırdığım bir modeli yine uzun bir prova maratonundan sonra diktirmiş; giyince de hayran olmuş bir insan olarak sadece saklamak mümkün olmaz diyerek geri verrdim ama şimdi çok özlüyorum. Ara sıra bakmak için resimlerimi kurcalıyorum. Şuan ki aklım olsa vermezdim kesinlikle

Gelinligimi 900TL ye satin aldik.
Kinamda giyecegim abiyem 1000TL ye satin aldik. Suan biraz pismanim ama aldik bir kere.
Bindallimi bedavaya kiraladik.

Birazdan albüm ekleyecegim arzu eden bakabilir.

Kinamda giyecegim abiyeyi daha sonra kiralamayi yada satmayi düsünüyorum.

Belki bir alici cikar diye ümit ediyorum acikcasi :)

25 Mesajim olmadan albüm ekleyemiyormusum :)
Sayilarimi doldurayim albüm ekliycem.
Tabii ki zevkler tartisilmaz ama yine de düsünceleri merak ediyorum gelinligim hakkinda.

valla gelinliğimin yada nişanlığımın kendimin olması konusunda hiç takıntım olmamıştı...ancak kayınvalidem gelinlikçi olunca bende kalmaması gibi bi durumda olmayacak...nişanlığımı vereyim dedim en azından vitrine koysun diye ( çünkü nişanlığım çok farklı dikerken bile müşterilerin dikkatini çekmişti.)onu bile istemedi...senindir özeldir dedi:))) şimdi bazanın altında yatıyor...

bende bu konuda çok kararsız kalanlardanım. kuzenim geçen yıl evlendi, bana şimdiki aklım olsaydı kesinlikle almazdım.. benim gelinliğimi vereyim sen giy diyor.. bende istiyorum ki kendi istediğim bişey olsun.. zevk meselesi sonuçta.. ama kiralama ve satın alma arasında da neredeyse hiç fark yok.. maddi durum da biraz sıkışık.. nişanlım istiyorsan al diyor karışmıyor. ama onu da zora sokmak istemiyorum.. ne yapacağım bilmiyorum

bence zevkinize göre dikilmiş sıfır ama kiralık bi gelinlik ,çünkü hem onu korumak ve saklamak zor hemde o kadar paraya ne gerek var

bana özel dikilmeli istedigim giibi olmalı ogün güzel olmalıyım fakat aslaa benim olsn demem sonucta giydimmi giydimm içimde kalmadı neden çürüsünki bidaha giymeyecegm birşeye para weriiymki diyorum fakat bizim gelinimizin gelinligi ile kiralama arasındaki fark 100tlydi o durumdada alınır ama şart deil die düşünüyorum

benim kayınvalidem eğer gelinlik almazda kiralar isen gelinliğin parasına bilezik alırsın dediler bu bana çok mantıklı geldi bide o gelinliği bidaha giymeyeceksin ve sonra modası geçecek hiç gözünde kalmaz zaten çünkü hoşuna gitmez bide yer sorunu var sende benim yaptığım gibi yap bence ayrıca düğünün şimdiden hayırlı olsun

hazıranda dugunum olucak en basından buyana asla kıralama taraftarı olmadım aldım zaten mıgdem bulanıyor kıralama konusunda ya mılletın uzerıne gıymesını bırak mahremıne gırdıgı bıseyı alıpta gıymem yanı konuyu bıraz daha acack olursam gelınlıgım ılk dokunan esım olsun ısterım mılletın kullanılmıs gelınlıgımı öğğğ

bencede bizim olmalı :) benim hayalimde iki gelinlik var biri rüya gibi bişiy digeri sade birini pariste kıyacagımız nikahda düşünüyorum digerini normal istanbulda ki aile düğünümüz için ... içlerinden birtanesini ilerde kızım için saklarım oda benimkinide giyer anısı olur <3 diger gelinliğini tercihinde secerrrr

kendi beğendim bir modeli diktirmek istiyorum ama onu kiralamak mı, satın almak mı çoooooookkk kararsızım.. mantıkla mı, duyguyla mı hareket etmek lazım hiiiiççç bilmiyorum ben yurt dışına gelin gidicem. haliyle gelinliği oraya götüremem. götürsem bile orada küçük bir evde yaşayacağız. bilmiyorummm çok kararsızım.. biri yardım etsin :)

Kizlar bende gelinligimi ozel diktirip giymistim ama kiralandi. Arasindaki fiyat farki neydi bilmiyorum ama aradan dort sene gecti okadar pismanimki almadigima

Omru hayatinda bir kere giyecegin seyi saklamak arada cikartip yeniden giymek ne guzel olurdu. Bazen dusunmuyoda degilim aynisindan tekrar diktirip evimde saklamayi

Bence satin alin kizlar, yer bulamiyorum demeye raziydim tek benim olsaydi evimde dursaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…