gelinliği aldığında bişey olacak sanırdım alma kirala saklamak zor diyenlerede kızardım anlamazdım.. sanki hep yanımda olursa gelinliğim çok zöel olacak gibi gelirdi.. aldım gelinliğimi bi sürü para vererek diktirdim .. elbette iyi oldu ama daha 18 gün oldu ama ben koyacak yer bulamıyorum.. gardrobu kalabalık ediyo kabarık kabarık bazanın içine koydum yazık oldu açıkçası.. bide verdiğim parayı düşündükçe içim gidiyor.. çıkarıp giyicem bugünlerde tekrar ama bu seferde aldığım kiloyu gösterirse üzülürüm diye korkuyorum naniknanik açıkçası 18 gün içinde böyle düşünmüşsem bundan sponraki yılalrda ne düşünüceğim ortada en yiisi ben kilo almayım sonra her gezmeye giderken gelinliğimi giyinip gidiyim :lepi:
Ben gelinliğimi seçerken fazla duygusal davrandım bana özel olsun dedim istediğim hayal ettiğim modeli bulana kadar gezdim bulamadım tabiiki ama en yakınını bulduğumda da üzerinde değişiklikler yaptırdım. Bu işe giren herkes bilir kiralıkla satılık arasındaki fiyat farkını gelinliğimi diktirip kiralarsam 2500 satın alırsam 3000 dediler o kadar para vericem satın alırım derim ve aldım şimdi kutusuyla tarlatanıyla eksiksiz kurusunda gardolabımın üstünde duruyor. duruyor da ne oluyor bilmiyorum ama satın almak isteyen olursa yarı fiyatına bile veririm. Akşam resminide ekleyeceğim beğenen ilgilenen olursa konuşuruz. Nisan ayında ilk evlilik yıldönümümüz arkadaşlarım o gün giyersin diyorlar ama bilemiyorum olur mu olmaz mı diye korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?