• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

Valla şu gelinlik nişanlık işlerine 2000 3000 4000 lira gibi paralar verenlere çok acıyorum... nişanda giydiğim elbiseyi bir butikten 200TL'ye aldım, herkes bayıldı. Gelinliği de buldum 700TL'ye herşeyiyle kiralık,(bence o bile çok pahalı...) giyince mükemmel durdu eminim onu da herkes çok beğenecek. Gelinlikler güzel zaten, bütün gelinler prenses gibi oluyor... Zaten 3-4 saat giyilen şeyler bunlar, videonuzu izlersiniz fotoğraflara bakarsınız hatırlarsınız. Bu sektörün gazına geliyorsunuz yok özel olmalı yok kimse giymesin... O zaman oturduğunuz gelin masasını da özel yaptırın, gelin arabanıza daha önce başkası binmemiş olsun :D Milyonlarım olmadığı sürece gidip de yarı araba parasını böyle şeylere vermem hayatta, kolay kazanılmıyor sonuçta. Bütün gelinlere allahtan akıl fikir damatlara sabır diliyorum...

Merhaba, 700 tl.ye nereden kiraladın... Ben İstanbul'dan bakıcam gelinliğe ve uygun fiyatta olsun istiyorum. Bende düşüncene katılıyorum, uğurdu uğursuzluktu gibi takıntılara inanmıyorum. Önemli olan evliliğin mutlulukla bir ömür boyu sürmesi...Gelinliğiyle herşeyiyle özenip de 2 yıl sonra boşanan çok insan gördüm...Önemli olan anlaşma ve huzur... Ayrıca, evlenmek kolay değil A'dan Z'ye ev kuruyosun ve yeri geliyor 100 liranının bile hesabını yapmak zorunda kalıyorsun. Eksikler bitmiyor. Bu sebeple uygun fiyat düşünüyorum ben de.. Hem kendime yakıştırdığım beğendiğim, hem de abartılı fiyatta olmayan bir gelinlik bulabilirsem ne mutlu bana... Fikir amaçlı soruyorum, nereden kiraladın yazabilirsen çok sevinirim canım..

satın alınıp da orda burda sürüneceğine, üzerime dikilip kiraladım çünkü başkasının giydiğini giymezdim. öyle çıkarılıp zırt pırt giyilecek bişey de değil malumunuz erkekler '' bu ne hayırdır, yine niye giydin?'' bile diyebilirler :).. '' aaah hayatım birazcık kilo almışsın ama neyse halen içine girebiliyorsun ''bunu da duyabilirsiniz. ben hiç pişman olmadım açıkçası...

kizlar ben ispartada oturuyorum burdaki gelinlikcileri gezdim malum sinirli sayida kucuk olmasi nedeniyle kiralanan gelinlikler ve satilik olanlar ayrilmis ama kiralananlar berbat durumdaydi satilanlarida kiralama durumlari yokmus mecburen alcam gibi duruyo benimde uzerine gore dikilip sonra geri birakiyosun ya ole biseyler bulsam ole yapmak istiyom ama bakalim

gelinliğimi oldukça yüklü bir meblağ'a satın aldık, özel dikimdi. eve vardığım gibi attım kapının girişine hem de... eşime lütfen kaldır gözüm görmesin dedim ve 2 gün sonra kaldırdı :20:
çok pahalıydı, çok güzeldi, görenler hemen satılık mı diye soruyorlardı, çünkü çok pahalı olduğu anlaşılıyordu. hele kuaförler sizi kazıklamak için hemen soruyorlar.
kiralasan da olur diyen anneme ve tüm herkese şiddetle karşı çıkmıştım düğün öncesi, ne kavgalar etmişim meğer boşu boşuna... kiralasaydım da fiyatına yarısı demişlerdi ama kira için bile o fiyat çoktu, o nedenle satın almıştım. tek hayalimdi, evimde olsun istedim. :5:
şimdi gardrobun tepesinde duruyor ve onun yüzünden yorganlarımı, yastıklarımı koyacak yerim yok sırf o kocaman gelinlik ve nişanlık yüzünden. ev abiyeden geçilmiyor ama bir daha asla giyemeyeceğim türden abiyeler, kabarık kabarık. keşke nişanda kiralayıp düğünde satın alsaymışım.
bu yüzden evlenecek olanlara tavsiyem: nişanınızda, kınanızda ve düğününüzde de kabarık tercih edecekseniz, sadce gelinliği satın alın eğer tek hayaliniz ve hevesiniz varsa.. ama yok nişanımda sade olacak her zaman giyerim diyorsanız onu satın alın, diğerlerini kiralayın. evinizde boşuna kabarık şeyleri yük etmeyin.
kınamda evde bindallım olduğu halde, eminönün'de çok daha güzelini bulmuştum ve gidip onu almıştım. insan kıyamıyor doğru ama bence hala daha güzelken onlar başkasına kiralamakta fayda var, en azından ihtiyacı olana verilebilir.:28:

Son düzenleme:
ben mi çok duygusuzum antiromantiğim anlamadım ama gelinliği evlilik yıldönümünde giymek filan bana komik geliyor açıkçası. eminim eşim de beni öyle görse kahkahalarla gülerdi. Satın alınmasını yıllar sonra kızıma göstermek için isteyebilirdim olsa olsa. fotoğraflardan da görmeyecek mi zaten? annemin gelinliğini gördük de ne oldu o da ayrı bir mevzu. Bu kadar anlam yüklenmesi bana saçma geliyor. Herkesin kendi fikri tabi ki, satın alırım diyene de lafım yok sadece ben gereksiz görüyorum. Kabarık nişanlık bile belki revize edilip kullanılabilir ama gelinliği ne yapacaksınız? Saklanacaksa vakumlu hurçlarda saklanmalı en azından.. Ben önemli bir fiyat farkı olmadığı halde satın almadım. Üzerime diktirip kiraladım. giyilmiş gelinliği kiralarken yarı fiyatına kiralıyorlarmış. Ben geri verdiğim için ihtiyacı olan biri yararlanabilecek iyi de olacak bence. satın alan kuzenim de kuru temizlemeye verdi, gelinlik mahvoldu. bütün taşları döküldü. İhtiyacı olan birine veririm diyordu ama verilecek gibi değil artık.

aldım pişmanım.gereksiz yer kaplıyor.belkide gelinliğim istediğim gibi olmadığı ve düğün zamanında kötü günler yaşadığım içindir.düğünle ilgili bişi görsem tüylerim kabarıyor:1:
siz siz olun kimseyi takmayın beğendiğiniz gelinliği alın düğünününzü istediğiniz gibi yaptırın.içinizde kalmasın.kimseleri takıpta o güzel günleri mahvetmeyin.konu dışına çıktım yine :17:

ben de satın aldım kuru temizlemesini bile yaptırmadım, annemin evinde duruyor, zaten 9 kilo aldım artık giyemem :30:

nişanlığımı veya gelinliğimi satmak istiyorum ama kıyamıyorum. daha 2 ay olmadı evleneli. oldukça pahalıya özel dikim yaptırdım ikisini de. ne yapmamı önerirsiniz?

Bana Ait Olmalıı gelinlikkk başkasının bedenini giyilen gelinliği istemem.

Benim nişanlık özel dikildii istediğim gibi kiralıktı ama şimdii satın almak istiyorlarr, nişanlığı hiç diktirmeyi düşünmemiştim ama bulamayınca mecbur kaldım, iyikide diktirmişim çok hoş oldu. Ama satın alınırsaa napcam ben onu düşünüyorum şimdidennnn:26:

Back