• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

kesinlikle bana ait gelinlik, Allah nasip ederse bir defa evleniyorsun ve o benim olmalı yıllar sonra belki evlilik yıl dönümüzde giyip hatıralarımızı tazeleriz :34:

Üzerime göre diktirip ilk giyen ben olurum ama sonrasında kiralık olarak veririm.
Bir daha giyilebilecek bir şey değil yer kaplaması da cabası.Ayrılmak zor olur muhtemelen ama yanımızda ne ömürlük kalıyor ki? :37:

ben benim gelinliğim olmasını tercih ederim ama evlendikten sonrada gelinliği saklamak için yer lazım baya bi yer kaplıyo çünkü

Benimde 10 hafta sonra dugunum var. Gelinligimi satin alicam. sandigimda saklamayi dusunuyorum, coluguma cocuguma gosteririm yaslaninca :93:

Selam arkadaşlar,
İlgilenenler olabilir diye buraya da link vermek istedim. Sıfır satılık gelinlik (bana giymek kısmet olmadı :59:):

düzenleme - gelinlik satisi yasaktir -

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok kararsızım dün birçok gelinlikçi gezdim kiralamak 1000-1300 tl,satın alırsan 1500-1700 tl diyor ....

ben gelinliğimi satın aldım. ilk ben giymek istedim..ama düğünden sonra herhangi bir sitede satmayı düşünüorum..hatta forumdan bile olabilir bakalım kısmet..saklaması zor çünkü ya nereye kaldırırm bilmiorum hiç

ben gelinliğimi diktirmiştim sebebi de benim tombiş bir gelin olmamdı ama buna üzülmemiştim çünkü içime sindiği gibi yaptırdım o heyecan çok farklı,ama ister alın ister kiralayın inanın o anlar siz zaten bulutların üzerinde oluyorsunuz yani farketmiyor..(bu arada her yıl dönümümde giyiyorum ama artık büyük geliyor):1:

Bence kiralamak daha güzel ben satın aldım ve dolapta öylece duruyor ayrıca çok yer kaplıyo keşke bende kiralasaydım ...:19:

Bir gün için kiralamak elbette daha mantıklı bir daha hiç giyilmeyecek ama şöyle bir şey var; Mesele bir gelinlik için kiralama fiyatı 1500 tl diyelim satın alındığında 2000 tl oluyor fiyat. Yani kiralamakla satın alma arasında o kadar fark yok onu gördüm hep. O zaman da 1500 lirayı havaya veriyomuş gibi oluyosun elinde bir şey kalmıyor 500 daha veriririm verdiğim para karşılığında elimde bir şey olmuş olur. Şöyle olsa tamam kiralamak daha mantıklı olurdu; Mesela kiralamak 750-1000 tl olur satına alma 2000. Fakat gördüğüm kadarıyla aralarında çok fark yok. O yüzden satın almak bu açıdan mantılı geliyor bana.

ben her zaman kiralamaktan yanayim..

kendimde satin almistim,benim gelinligim ozel dikim ve bana 4000 tl mal olmustu..

pek kimseyede veremiyorsun giyinsinler diye,bir sey olursa o kadar para vermek ve baskasina

giyidrmek insanin gozune geliyor..

en iyisi kiralamak canim.

kiralayacak olsam istedigim gibi birsey bulamazdim. zaten vitrinde ne gorduysem hic birini begenmemistim. bende diktirdim -ki bastan beri baska turlusunu dusunmemistim hic. avantaji tam istedigim gibi olmasiydi, suanda sandigimda duruyor. bana bi yarari yok, sadece dusununce arada bir ic cekiyorum :9: bir gun giymis olsamda diktirdigime hic pisman olmadim.

kesinlikle kiralarım.biliorum çok özel bi gün ama kiralayınca özelliğini kaybetmez dimi:8: bi kaç saat giyeceğim ee daha sonra da gelinlikle bi fantazi yapmayacağıma göree:21: kiralamak en mantılısı bence

Back