- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.320
- Konu Sahibi Yokuspokus
Yaptığın resimleri şimdi gördüm de,hepsi birbirinden başarılı :) Fırçan da ,kalemin de çok yetenekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeğenim karmaya katıldı metre başı 400tl imiş istanbulda.Iki resim sığıyormuş küçükten Bir tablosunu 750ye satmış geçen.Amator bir de.Buyuk başarı oldu onun için.Ben bile heveslendim.Sadece bir tablo yapabildim iş yoğunluğundan elimi daha atamadım.Kursa bile yazıldım gidemedim.Sana da başarılar dilerim sergi işinde.Değil mi? Bi de yağlı boyayı keşfetmek için süre gerekecek. O halde ikinci sergiye diyelim o zaman, bi sergi hedefi daha geldi ilki başlamadan
Evet ya, 2 eski tabloyu resmen yeniden yaptım gibi oldu.
Daha bugün perşembe, cumartesiye kadar (Hocamla görüşene kadar) 2 boş tuval daha alayım da elim kaşınırsa ikisi arasında döneyim bari.
Gangsta teknik nasıldır anlamam ancak bayıldım resimlere..... ilk o 17 yaş resmini görünce ohaa dedim dedim de sonraki resimleri görünce dibim düştü mükemmel .
Bunları sen yaptın ve cesaret gelmedi öyle mi? yazık bunca zaman ortaya cikmadigina diyeceğim ama her şeyin bir zamanı var inanırım.
Çok başarılı ol, harika resimlerinin üzerine kat kat daha Güzellerini yap .