kiracıyla ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Donasyon nedir merak ettim aydınlatır mısınız
Kendi yumurtan olmadigi icin bagisci baska bir kadinin yumurtasiyla kocanin spremini dolleyip embriyoyu senin rahmine koyuyorlar. Turkiye’de yasak tabi bu kibrista buyuk paralara yapiliyor.

bak çocuk çok güzel şey ve çok büyük sıkıntılarla büyümüş maddi olarak çok zorluk yaşamış biri olarak diyebilirim ki hayatımın her döneminde çok sorun yaşadım beni dünyaya getirdikleri için o kadar üzüldüm ki çoğu zaman bunu sana anlatamam . Okula giderken ayakkabım ıslanırdı kışın ortasında bez ayakkabıyla giderdim . Neyse diyeceğim o ki lütfen düşünün anne olmak güzel ama evladınıza verebilecek birseyiniz yoksa siz de yaşadıkça bunları çok üzülürsünüz.
Ev için diyebileceğim birsey yok orta yolu bulmaya çalışın çünkü 850 tl ye suan kulübe bulamazsınız.

Aşağılamakla ilgisi yok, yarın kimin ne olacağı belli değil; düşersen seni de görürüm alt mesajına, bu tarz avuntulara da gerek yok.

Sadece günümüz şartları çok ağır, eskidendi tek maaşla evin geçindiği çocuk büyütüldüğü yıllar. Bir çocuk sahibi olmak demek adım başı yıllarca para harcamak demek her şeyiyle çok külfetli. Doğduktan sonrası hele insan düşündükçe stres sahibi oluyor; bebek yoktan anlamaz, ekstra sağlık problemleri olabilir, özel masraflar, mamalar, bezler, hastane derken birçok ekstrem durumla da başa çıkmanız gerekebilir. Bir pişik kreminin 250 TL olduğunu yazmışlar, af buyurun siz bize kalan 2000 TL yazınca ve bu sitede çocuk sahibi olmakla ilgili sürekli yazdığınız için insanlar sadece bu işin olurunu merak etti. Maması bezi derken kundaktaki bebeğin asgari 5 bin kadar harcaması oluyordur sanırım. Aslında temelde endişe yatıyor, kimse bir çocuğun eksik, mahrum büyümesini istemiyor.

Ben paranız yoksa hiç üremeyin diyemem size, ben mesela doğurmamayı tercih ederim; ama siz doğuracaksanız da dediğim gibi bir taneyi hakkıyla büyütmeye bakın, ikinciyi düşünmeyin. Çocuklar bu dünyaya kendilerine sorulmadan getiriliyorlar, onlara bir hayat sunabilmek bizim sorumluluğumuz. Çocuk biraz büyüyünce bakacak birileri varsa siz de çalışırsınız, bir çıkar yolunu bulursunuz umarım.

bak canım senın beni anlayacıgını dusunuyorum sana yazıyorum ben 11 yıllık evlıyım 11 yıl ben belki 2 ev parası döktüm tüpbebek tedavısı için toparlandıkca gittim toparlandıkca gittim tedavıye Allah a sukurler olsun benim arabam da var biraz altınımda 200 bin bebek için kredi cektim artı arabanın taksidi ben aç değilşm acıkta değilim oyle olsa elin evine bne 13 bin harcamazdim sadece. şu aralar 2 yıl bir süre liğine sıkıntılıyız Allah la sukur kşmseye muhtac değilşm ama ev kirasını adam 4 binden baslatıyor elektirik suyla bu bana cok fazlaya geliyor demek istediğim evden beni cılartmamısı için bilgi alacaktın kiradan girdiler cocuktan cıktılar kimse kusra bakmasın ama benim cocugum olduktan sonra benim kapı gibi ama aileme bile gerek yok Allah a skur

Insallah oyle olsun

oldu ki evden çıktınız, çocuk oldu. Tam olarak planınız ney. Gerçekten merak ediyorum. Çünkü günümüz ekonomisi kirada tek maaş ile çocuğu kaldıramıyor. Devlet birçok şeyle ilgilenmiyor özele gitmeniz gerekiyor. En son birkaç ay önce ücreti 550 civarıydı. İlaçlar maalesef ucuz değil. Hadi bir şekilde atlattınız bu süreci, bebek doğdu. Muhtemelen devlette yaparsınız, masraf çıkmasın bebeğe harcanır o para yazık günah. Yeni bebeği olanlarla konuşun lütfen, bir bebeğe 45 50 günde yaklaşık 300 bez harcanıyor. Bir pakette max 60 70 tane oluyor paketi 200 TL. İnşallah emer, ama emmez ise birde haftalık mama parası eklemeniz gerek. Bu bebeğin hastanesi var, kendi masrafı var. Sizin hali hazırda borcunuz var. Çocuğunuza gerçekten güzel bir hayat verebilecek misiniz bunu sorgulayın. Anne olmak tabiki hakkınız hakaret etmiyoruz aşağılamıyoruz. Günümüz ekonomisi ile bazı şeyleri hepimiz ertelemek zorunda kalıyoruz. Umarım gönlünüze göre olur. Ancak ekmek olmuş 10 TL. siz düşünün..

Ev sahibi kızım oturacak diye noterden ihtar çeksin. En azından böylece 3 yıl kiraya veremez, verirse mahkemeye verirsiniz size ödeme yapmak zorunda kalır ev sahibinin bundan haberi yok sanırım

Anne olmak onun hakki. Dogan cocugun da normal/ideal sartlarda saglikli bir ortamda, tum ihtiyaclarinin(saglik, beslenmevs) karsilandigi bir ortamda yasamak hakki. Onun hakki nolucak?

Anne olmak onun hakki. Dogan cocugun normal/ideal sartlarda saglikli bir ortamda, tum ihtiyaclarinin(saglik, beslenmevs) karsilandigi bir ortamda yasamak hakki.
Şuan alıngan döneminde olduğundan söylediklerimizi de yanlış anlıyor konu sahibi. Ancak büyük sorumluluk. Daha hamilelik bile bambaşka bir masrafken.. İlerisi daha feci

ben bu
o
oldu ki Allah nasip etti oldu ben gerekirse dilenir o çoçuga gene bakarım ben sırf borcum var dıye çocuk hayalimden vaz gecemem benim para sıkıntısın dan cok evlat hasreti daha cok canımı yakar Allah bana nasip eder laik görüp verirse kulll kim ki hüküm versin ne varlik içinde büyüyen cocuklar var ama sevgiye ac ben çöpe atan kendi evlatlarını öldürenlerden daha mi kötüyüm ben coxuguma bakamayacak kadar acız mı yım bir kira konusu aldı basını nerelere geldi hakkında hayırlısı olsun Allah hayırlısı ise nasip etsin Allah yolunuzu açsın demek bu kadar mı zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…