• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiracıyla ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana bak ben cocuga nasıl bakacam diye konu acmadım ayrıca seni ve diyerlerini hiç bir sekilde ilgilendirmez benim dogurdugum cocuk anladın mı size kira ile baslık attım danıstım beni burda gelin aşalayın diye acmadım konumdan cılarmısınız
Yazık ya gerçekten. Çok bencil birisiniz. Çevrenizde bir tane aklı başında uyaran kişi olmamış mı sizi? Çocuğa ne sunacaksiniz da koşa koşa tedavi oluyorsunuz hiç anlamadım.

Ev sahibinin onaylamadığı hiçbir şeyi lütfen yaptırmayın. Yaptıracaklarınız giderken götüreceğiniz satacağınız cinsten şeyler olsun. Veya bir şekilde kiradan düşürmeyi kabul ettirecektiniz. Üzgünüm;ama lütfen psikolojik olarak kendinize eziyet etmeyin, bildiğim kadarıyla çocuk için tedavi sürecine gireceksiniz. Anne olma hakkınız tabii ki var; ama maddi olarak çok uygun değilseniz lütfen bir çocuktan fazlasını düşünmeyin. Gönlünüze göre olsun.

Ev sahibine şunu diyin"maksimum ödeyebileceğim rakam 850 yada işte %25 farkı ne kadarsa onu söyleyin, fazlasını yada çıkmamı istiyorsan sen bilirsin ama bu eve yaptığım 13 binlira masrafı ödemiyorsan giderken hepsini sökeceğim,nasıl aldıysam öyle bırakacağım,sen kendin yaptırırsın artık.
Bunu söyleyin, hala kabul etmiyorsa da cidden sizde buldugunuz gibi bırakın o evi. Ne yaptırdıysanız sökün satabiliyorsanız satın satamıyorsanız gerekiyorsa çöpe atın . Ayrıca kızım oturacak demiş ya ,şayet çikarsanız ve kızının oturmadıgıni farkeder ispatlarsanız sizde onu mahkemeye verin.
Ne güzel ya,kiracıya yaptır evini sonra çıkart daha pahalıya kiraya ver. Tamam kiranız az ama cok iyi bir muhitte değilsiniz diye düşünüyorum

Hanımefendi kızmanıza gerek yok .
Üyeler gayet normal bir şey soruyor , durumunuz kötüyse nasıl bakacaksınız diyor .
Bir paket mama olmus 500 TL , en ucuz bez 200 TL . Bunun doktor kontrolü var , kıyafeti var , ıslak mendili var . Var oğlu var .
Tabiki anne olmak hakkınız .

Ev sahibi sizi bir şekilde çıkartırttıgı durumda ne yapacaksınız ?

Elinizde eve yaptığınız masrafların fişi faturası var mı ? İnşallah vardır . Belki işinize yarar.

Ayrıca siz neden yaptığınız masrafların bedelini düşmeden kira verdiniz ev sahibine ?

Ev sahibinizle anlasip orta yolu bulmaktan baska careniz yok. 4 istiyorsa 3 teklif edin ancak veremem diyorsunuz. dolayisiyla burada üyelerin size söyleyebilecegi baska bir sey kalmiyor. Ani yasamak güzeldir ancak Türkiye sartlarinda yarinlar yokmuscasina yasamak olmuyor malesef.

O kadar masraf yapıp nasıl olurda bir kanıtınız olmaz? Zamanında anlaşmadınız mı? Ne bielyim bir kontrat olur birşey olur şu kadar şu kalıcam va gibisinden? Nasıl güvendiniz bu kadar? Hiçbirşey yapmadan kendinizi garantiye almadan eve onca öasraf yapmış olmak akıl karı değil. Tüm detayları anlattığınızdan eminim misiniz?

Bir de ihtar çekmesini isteyin elinizde sizi çıkarmak istediğine dair kanıtınız olsun. Eğer sizi çıkarır ve kızı oturmaz başkasına kiraya verirse dava eder bir senelik kiranızı tazminat olarak alırsınız.

Kiranız çok uygun, büyükşehirlerde dağın başı dediğimiz yerler 8 binden başlar oldu. Ev sahibinizle güzelce konuşun. Yaptırdıklarınızı 12 aya bölerek aylık kiradan düşürmeyi teklif edin. Örnek veriyorum istediği kira 2500 ise 1500 ödeyeyim yaptıklarım kalsın, aksi hâlde hepsini sökeceğim giderken deyin. Hem kirası yükselir hem evi alt üst olmaz da kabul eder belki. Evi sizden sonra yaptırmaya kalksa daha pahalıya mâl olabilir.

bana bak ben cocuga nasıl bakacam diye konu acmadım ayrıca seni ve diyerlerini hiç bir sekilde ilgilendirmez benim dogurdugum cocuk anladın mı size kira ile baslık attım danıstım beni burda gelin aşalayın diye acmadım konumdan cılarmısınız
Azonce aglarken kedi gibiydiniz şimdi aslan çıktı içinizden. Arda kalan 2000 le çocuğa hiçbir hayat veremezsiniz bu kadar kendinizi parçalamayin. Madem durumunuz iyi ev için ağlamayın madem kötü çocuk için bu kadar acele etmeyin.

Hanımefendi kızmanıza gerek yok .
Üyeler gayet normal bir şey soruyor , durumunuz kötüyse nasıl bakacaksınız diyor .
Bir paket mama olmus 500 TL , en ucuz bez 200 TL . Bunun doktor kontrolü var , kıyafeti var , ıslak mendili var . Var oğlu var .
Tabiki anne olmak hakkınız .

Ev sahibi sizi bir şekilde çıkartırttıgı durumda ne yapacaksınız ?

Elinizde eve yaptığınız masrafların fişi faturası var mı ? İnşallah vardır . Belki işinize yarar.

Ayrıca siz neden yaptığınız masrafların bedelini düşmeden kira verdiniz ev sahibine ?
Sadece doktor kontrolü en sade şekli 500 TL Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ en sade şekli bu yani ki ilk zamanlarda çok sık gidiliyor. Özel ilaçlar gerekiyor. Ne biliyim ya biz mi çok önem veriyoruz millet mi çok rahat ben bilemedim..

Sadece doktor kontrolü en sade şekli 500 TL Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ en sade şekli bu yani ki ilk zamanlarda çok sık gidiliyor. Özel ilaçlar gerekiyor. Ne biliyim ya biz mi çok önem veriyoruz millet mi çok rahat ben bilemedim..
Bilemiyorum inan.
Pişik kremi bile 250 TL olmuş :/

Azonce aglarken kedi gibiydiniz şimdi aslan çıktı içinizden. Arda kalan 2000 le çocuğa hiçbir hayat veremezsiniz bu kadar kendinizi parçalamayin. Madem durumunuz iyi ev için ağlamayın madem kötü çocuk için bu kadar acele etmeyin.
ben aglamadım kedi sensin karnın mı agrıdı benim konumda da bu sekil yorum yapıyorsun ha

ben aglamadım kedi sensin karnın mı agrıdı benim konumda da bu sekil yorum yapıyorsun ha
Benim neden karnım agrisin ki. İnan karnımın agrimasini gerektirecek bir durumum yok çok rahatim 😁 2000 kalıyor tek maaşız nasıl öderiz diyen sizsiniz. Çocuk için bu kadar çırpınan kişide sizsiniz. İnsanlarda diyor ki madem bu kadar kötü durumdasiniz neden bu kadar diretiyorsunuz. Bu bencillik. Siz anne olmak istiyorsunuz tamam bende anneyim sizi anlıyorum ama bakalım o çocuk 3 kişiye harcaması için toplam 2000 kalan bir eve gelmek ister mi? 2000 bir evin kışın faturasinin toplamı.

Benim neden karnım agrisin ki. İnan karnımın agrimasini gerektirecek bir durumum yok çok rahatim 😁 2000 kalıyor tek maaşız nasıl öderiz diyen sizsiniz. Çocuk için bu kadar çırpınan kişide sizsiniz. İnsanlarda diyor ki madem bu kadar kötü durumdasiniz neden bu kadar diretiyorsunuz. Bu bencillik. Siz anne olmak istiyorsunuz tamam bende anneyim sizi anlıyorum ama bakalım o çocuk 3 kişiye harcaması için toplam 2000 kalan bir eve gelmek ister mi? 2000 bir evin kışın faturasinin toplamı.
o kadar buyuk konuyorsun ki seni Allah a salıyorum yanı bir insan bu kadar aşalanırmı dilin masıl varıyorda bir de güle güle bunu yazıyorsun dilerim kötü bir duruma düsmessin benim durumum baki değil gecici ama dilerim sen şu yazdıgın yazının ceremesini cekmessin güle güle eylene eylene

o kadar buyuk konuyorsun ki seni Allah a salıyorum yanı bir insan bu kadar aşalanırmı dilin masıl varıyorda bir de güle güle bunu yazıyorsun dilerim kötü bir duruma düsmessin benim durumum baki değil gecici ama dilerim sen şu yazdıgın yazının ceremesini cekmessin güle güle eylene eylene
Nerede büyük konusmusum? Hangisi yanlış? Hangi çocuk ister hiçbir çocuk istemez bunu demek mi yanlış?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back