- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Allah sizin gibi insanlarin içine merhamet versinKredi ile çocuk yapmaya kalkışacak kadar aklım başımdan gitmedi. Sizi ilgilendirmiyor benim imkanlarım ztn. Siz kendi derdinize bakın, kiracı olup millete ev yapmışsınız ortada ispatınız yok.
Yazık ya gerçekten. Çok bencil birisiniz. Çevrenizde bir tane aklı başında uyaran kişi olmamış mı sizi? Çocuğa ne sunacaksiniz da koşa koşa tedavi oluyorsunuz hiç anlamadım.bana bak ben cocuga nasıl bakacam diye konu acmadım ayrıca seni ve diyerlerini hiç bir sekilde ilgilendirmez benim dogurdugum cocuk anladın mı size kira ile baslık attım danıstım beni burda gelin aşalayın diye acmadım konumdan cılarmısınız
Azonce aglarken kedi gibiydiniz şimdi aslan çıktı içinizden. Arda kalan 2000 le çocuğa hiçbir hayat veremezsiniz bu kadar kendinizi parçalamayin. Madem durumunuz iyi ev için ağlamayın madem kötü çocuk için bu kadar acele etmeyin.bana bak ben cocuga nasıl bakacam diye konu acmadım ayrıca seni ve diyerlerini hiç bir sekilde ilgilendirmez benim dogurdugum cocuk anladın mı size kira ile baslık attım danıstım beni burda gelin aşalayın diye acmadım konumdan cılarmısınız
Sadece doktor kontrolü en sade şekli 500 TLHanımefendi kızmanıza gerek yok .
Üyeler gayet normal bir şey soruyor , durumunuz kötüyse nasıl bakacaksınız diyor .
Bir paket mama olmus 500 TL , en ucuz bez 200 TL . Bunun doktor kontrolü var , kıyafeti var , ıslak mendili var . Var oğlu var .
Tabiki anne olmak hakkınız .
Ev sahibi sizi bir şekilde çıkartırttıgı durumda ne yapacaksınız ?
Elinizde eve yaptığınız masrafların fişi faturası var mı ? İnşallah vardır . Belki işinize yarar.
Ayrıca siz neden yaptığınız masrafların bedelini düşmeden kira verdiniz ev sahibine ?
Bilemiyorum inan.Sadece doktor kontrolü en sade şekli 500 TLTavuk_suyu_ en sade şekli bu yani ki ilk zamanlarda çok sık gidiliyor. Özel ilaçlar gerekiyor. Ne biliyim ya biz mi çok önem veriyoruz millet mi çok rahat ben bilemedim..
ben aglamadım kedi sensin karnın mı agrıdı benim konumda da bu sekil yorum yapıyorsun haAzonce aglarken kedi gibiydiniz şimdi aslan çıktı içinizden. Arda kalan 2000 le çocuğa hiçbir hayat veremezsiniz bu kadar kendinizi parçalamayin. Madem durumunuz iyi ev için ağlamayın madem kötü çocuk için bu kadar acele etmeyin.
Benim neden karnım agrisin ki. İnan karnımın agrimasini gerektirecek bir durumum yok çok rahatimben aglamadım kedi sensin karnın mı agrıdı benim konumda da bu sekil yorum yapıyorsun ha
o kadar buyuk konuyorsun ki seni Allah a salıyorum yanı bir insan bu kadar aşalanırmı dilin masıl varıyorda bir de güle güle bunu yazıyorsun dilerim kötü bir duruma düsmessin benim durumum baki değil gecici ama dilerim sen şu yazdıgın yazının ceremesini cekmessin güle güle eylene eyleneBenim neden karnım agrisin ki. İnan karnımın agrimasini gerektirecek bir durumum yok çok rahatim2000 kalıyor tek maaşız nasıl öderiz diyen sizsiniz. Çocuk için bu kadar çırpınan kişide sizsiniz. İnsanlarda diyor ki madem bu kadar kötü durumdasiniz neden bu kadar diretiyorsunuz. Bu bencillik. Siz anne olmak istiyorsunuz tamam bende anneyim sizi anlıyorum ama bakalım o çocuk 3 kişiye harcaması için toplam 2000 kalan bir eve gelmek ister mi? 2000 bir evin kışın faturasinin toplamı.
Nerede büyük konusmusum? Hangisi yanlış? Hangi çocuk ister hiçbir çocuk istemez bunu demek mi yanlış?o kadar buyuk konuyorsun ki seni Allah a salıyorum yanı bir insan bu kadar aşalanırmı dilin masıl varıyorda bir de güle güle bunu yazıyorsun dilerim kötü bir duruma düsmessin benim durumum baki değil gecici ama dilerim sen şu yazdıgın yazının ceremesini cekmessin güle güle eylene eylene
Donasyon nedir merak ettim aydınlatır mısınızDurumunuz bu kadar felaket kötüyse niye haldır haldır çocuk yapmaya, kıbrısta donasyona falan uğraşıyorsunuz?
kira kontratı bittmiş olsa bile miEğer kızı o evde oturmayacaksa sağlam bir tazminat alırsınız .bunu ev sahibi bilmiyor galiba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?